Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szerintetek is bunkó volt...

Szerintetek is bunkó volt vele a vásárló? Hogy engedhet meg magának ilyet egy ember?

Figyelt kérdés

Lent voltam az egyik boltban vásárolni (Coop) és egy jól öltözött, tényleg jó megjelenésű srác rohant be a boltba, erre ráordított a pénztáros alpári stílusban, hogy vagy fog egy bevásárló kosarat, vagy kitakarodik a boltból. (Szó szerint ordított mert nem a közelben álltam, de hallottam).

Ezek után a srác mondta, hogy 1000 éve idejár, és sosem volt kötelező a kosár, és amúgy is csak 1 db tejfölért futott be gyorsan.

Erre tovább ordított vele a pénztáros, hogy a szabály az szabály ebben az esetben akkor ki lehet fáradni a boltból.

A srác erre elindult kosár nélkül a hűtőhöz, erre elkezdett vele tovább kiabálni a pénztáros, hogy nem igaz, hogy ilyen ostoba, hogy ilyen rossz a felfogása, közben néhány vásárló is elkezdte támadni a srácot, aki erre kb felrobbant, és valami nagyon undorító módon leosztotta a pénztárost, de tényleg, nagyjából én éreztem magamat szarup, szegény pénztáros el is sírta magát nagyon megsajnáltam.

Többen elhatároztuk, hogy legközelebb rendőrt hívunk, illetve néhányan elakadják kapni a srácot, hogy elbeszélgessenek vele, köztük én is.

2022. júl. 23. 15:13
1 2 3 4 5 6 7
 31/69 anonim ***** válasza:
65%

Azért milyen ciki, hogy felteszel 1 kérdést, SENKI nem ért veled egyet, csak te saját magaddal egy másik felhasználóval.

Asszem innentől nyugodtan lehet offolni a kérdést, mert értelmetlen.

2022. júl. 24. 09:57
 32/69 anonim ***** válasza:
81%
Örüljön neki az a tahó pénztáros, hogy nem rúgatta ki a srác. Én abban a pillanatban hogy üvölt velem, kihívattam volna a főnökét, és kirúgják a csajt, kirúgják, az ő baja.
2022. júl. 24. 10:53
 33/69 anonim ***** válasza:
77%
Akármilyen szabályrendszernek is kell megfelelni, aki emberekkel dolgozik, nem teheti meg, hogy eljusson az ordítás fokozatig! Akinek nincs türelme az emberekhez, az olyan munkát vállaljon, ahol nem kell emberekkel dolgozni! Tény, hogy viszonyulhatott volna másként is a vevő a helyzethez, de az ordítás nem fér bele akkor sem!
2022. júl. 24. 23:58
 34/69 anonim ***** válasza:
0%

Dicsőséges nagyurak!

Az, hogy itt tahók vagytok, csak annyit jelent, hogy itt tahók vagytok és valószínűleg máshol és máskor is. A hozzátok hasonlók panaszkodása miatt senkit sem rúgnak ki. Lehet, hogy elbeszélget vele a főnök, hogy egyetért vele és legközelebb hívjon vezetőt. És legközelebb ő vezetőt hív és az küldi el máshová vásárolni a tahó vevőt, ennyi. A hatalmatok annyi, hogy elmehettek másik boltba vagy önkiszolgáló kasszához vásárolni. Láttam pár embert hápogni, amikor a vezető egy félmondattal lerendezte, mert ő majd bepanaszolja a csúnya pénztárost, aki nem engedelmeskedett a vevő szabályellenes akaratának.

2022. júl. 25. 16:55
 35/69 anonim ***** válasza:
68%
Ne erőlködj már kérdező, ez már szánalmas :D
2022. júl. 25. 19:04
 36/69 anonim ***** válasza:
0%
#35: Te vagy a szánalmas. A hozzád hasonló alakok szoktak hápogni a boltban, amikor megmutatják nekik a kijáratot.
2022. júl. 25. 19:17
 37/69 anonim ***** válasza:
34%
Nem hinném, korábban ezt egy másik hozzászólónak írtad, döntsd már el, hogy kihez beszélsz. Fura, de nekem még egy lúzer pénztáros sem szólt be, így ez a hápogás maximum rád lehet igaz, pláne hogy mindig a vevőnek van igaza
2022. júl. 25. 19:35
 38/69 anonim ***** válasza:
0%
#37: Fura, de velem elégedett volt a főnököm, akinek meg nem tetszett a stílusom, azzal szemben is nekem adtak mindig igazat. A lúzer te vagy, mert okosabbnak hiszed magad annál, aki ezt tanulta és csinálta is. A vevőnek mindig igaza? Ilyen alapon ingyé kirámolhatnák a boltot. Ha a vevő a bolt szabályait betartja, akkor is van az a helyzet, amikor rettentően sajnáljuk, de a bolt nem köteles visszavenni valamit azért, mert ő meggondolta magát és túrós csusza helyett halászlevet akar főzni. A kosár használata kötelező, ez a legtöbb helyen ordítóan nagy betűkkel ki van írva a bejáratnál. Aki analfabéta, az meg lehet ugyan fogyatékos is, főleg, hogyha felnőtt korára sem bírta megtanulni, hogy akkor is kell kosár, ha csak nézelődni megy be. Te melyik vagy?
2022. júl. 25. 19:44
 39/69 anonim ***** válasza:
52%
Nem veszed észre, hogy milyen égő, amit művelsz? Tirpák proli bolti eladó vagy, fogadd el. A vásárlónak teljesen igaza volt
2022. júl. 25. 21:12
 40/69 anonim ***** válasza:
0%
#39: Te egy ócska tolvajt védesz, mert azok szoktak egy tejfölért menni, amikor elfogy otthon a szalámi. Én meg egy dolgozó embert védek, aki a dolgát végezte. Nem az az égő, amit én csinálok, hanem az, hogy te itt ilyen büszke vagy arra, mennyire fogalmatlan vagy. A vásárló visz magával kosarat és nem provokálni meg kötekedni jár a boltba.
2022. júl. 25. 21:49
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!