Milyen emberi tulajdonsag az amit nehezen viselsz el?
Az érveket leírtam, nem reagáltál rájuk. Ahogy sok minden másra sem.
Nem, az egyik nem következik a másikból. A szubjektív nézőpont nem szükségképpen egocentrikus. Neked az, ezért nem tudsz másmilyet elképzelni. De ettől még vígan léteznek dolgok a te felfogóképességeden túl is. Az enyémen is, de én nem is tagadom ezt.
Akárki lehet biztos az elveiben, ez nem teljesítmény.
"Az érveket leírtam, nem reagáltál rájuk. Ahogy sok minden másra sem."
Például mire nem reagáltam?
Másold be, ha van olyan!
"Akárki lehet biztos az elveiben, ez nem teljesítmény."
Én annak tartom.
Te vádoltál meg engem azzal, hogy istent játszok, hogy el akarnám vágni a torkodat, hogy fasizmushoz kapcsolódó dolgokat írogatok, érveid meg valójában nincsenek.
Tudod, mit? Több időt nem is pazarlok rád. Veled valószínűleg még tízszer annyi baj van, mint velem.
* Egyébként csak a te érdeked lett volna, hogy meg tudd védeni az "érveidet". De látható, hogy nincsenek.
Jobb szóba sem állni az ilyen alakokkal. Remélem, hogy többször nem futunk össze sehol.
"Szánalmas nevetséges gerinctelen képmutatató hazug féreg vagy."
Saját magadról nem egyes szám második személyben kell írni. ;)
Ugyanis ez te vagy kettőnk közül. Egy elvek nélküli, kötekedő, rágalmazó senki a sok másik közül.
Te meg még mindig a Gyakorin "diagnosztizálod" a mentális betegségeket.
Már nem lepődök meg semmin. Neked tényleg súlyos problémáid vannak.
Az "érveidet" meg azért nem vagy képes bemásolni, mert olyanjaid neked nincsenek. Itt egyedül te hazudozol. Mert csak ennyire vagy képes.
Itt egyedül te vádaskodtál velem szemben. Többet már tényleg nem írok egy olyan alaknak, mint te.
Látom, kulturált lenni nem tudsz. Nem fogom hagyni, hogy lehúzzál a magad szintjére.
Kettőnk közül te kezdted itt az egészet és csakis te vagy itt a szánalmas, meg a hazug.
Remélem, hogy minél kevesebb hozzád hasonló alakkal fogok találkozni életem során.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!