Milyen emberi tulajdonsag az amit nehezen viselsz el?
"Engem aztan ne akarjon megvédeni senki! Nem vagyok sem hülyegyerek, sem értelmi fogyatékos."
Mert szerinted csak a hülyegyerekeket meg az értelmi fogyatékosokat érhet baj?... Elég szépen el vagy szállva magadtól...
#21.
Nincs szükségem SENKINEK a segítségére meg a pátyolgatására. Akinek ez nem tetszik, az kerüljön el nagy ívben. Elég szánalmas, amikor valaki egy vad idegen felnőtt embernek meg akarja mondani, hogy mikor hová mehet és hová nem.
Egyébként meg látom, neked sincs nagyobb örömöd az életedben, mint az én dolgaimba beleszólni.
#22.
És téged hogy lehet kibírni, amikor belekötsz egy vad idegenbe egy neked nem tetsző válasz miatt?
Na, az ilyen embereket rühellem a legjobban. Tudtam, hogy itt is meg fognak jelenni az ilyenek, hogy kifejezzék a felháborodásukat.
Nem véletlen, hogy majdnem mindenki lefelé pontozott titeket. Az ilyen megmondóembereket nem lehet elviselni.
"az én dolgaimba beleszólni"
:DDD Hol szóltam bele? Feltettem egy kérdést.
"És téged hogy lehet kibírni, amikor belekötsz egy vad idegenbe egy neked nem tetsző válasz miatt?"
És téged? :DDD
"Na, az ilyen embereket rühellem a legjobban... kifejezzék a felháborodásukat."
Igen, az zavar téged, ha másoknak is van véleményük a világról, nem csak csendben kussolnak és bólogatnak neked. :D Nehéz lehet így élni, de még változhatsz...
#24.
Engem nem érdekel, hogy te miről mit gondolsz, addig, amíg nem kényszeríted rám a mellesleg roppant hülye nézeteidet.
"...nem csak csendben kussolnak és bólogatnak neked."
Nem köteles nekem bólogatni senki. Akinek nem tetszik a véleményem, az kerüljön el engem és ne szóljon hozzám. Én is így szoktam tenni. Mellesleg nem én szóltam hozzád, hanem te reagáltál teljesen feleslegesen a neked nem tetsző válaszomra. Pont az ilyen embereket rühellem.
"És téged?"
Leírtam, hogy akinek nem vagyok szimpatikus, az kerüljön el! Ugyanígy teszek én is azokkal a nevetséges bohócokkal, akik belepofáznának még abba is, hogy milyen ruhákat viseljek, vagy hogy mikor menjek ki az utcára.
Na, szerinted az ilyen embereket hogy lehet elviselni?
Ha a te környezetedben élne néhány ilyen, te lennél a legjobban felháborodva.
De azért kritizáld csak az én személyiségemet.
Biztosan szörnyű ember vagyok, amiért nem tűröm, hogy vad idegenek megszabják nekem, hogy hogyan éljek. Mert hát csak nektek lehet igazatok. Gondolom, te is egy vagy a sok nagy megmondóember közül, azért véded így őket.
Ti kezdtetek el itt személyeskedni, azzal, hogy szerintetek én "el vagyok szállva magamtól".
Én eredetileg csak írtam egy teljesen normális hangvételű választ, amiben egyszer sem szóltam hozzátok. De hát ti elkezdtetek kötekedni, mert nem tetszett nektek a világképem. Pont erről a jelenségről írtam az első válaszomban. :D
Szánalom a köbön.
27: nem velem vitatkoztál, én csak beírtam, amit itt a gyakon tapasztalok! :D
(26-os voltam.)
"amíg nem kényszeríted rám a mellesleg roppant hülye nézeteidet"
Ki kényszerített kire mit hol? Biztos nem figyeltem eléggé...
#29.
Tökéletes példákat írtam még az első válaszomban. Peldául egyesek bele akarnak abba pofázni, hogy ne menjek ki éjszaka az utcára, meg előadják, hogy meg akarnak engem menteni. :D
Mások meg azon vannak felháborodva, hogy hogy merészelek nő létemre csak fekete ruhákat viselni.
Na, az ilyet nem tűröm.
Részemről ennyi is volt a vita. Nem éri meg szóbaállnom azokkal, akik belekötnek még az élő fába is. Csak lehúznak a maguk szintjére engem is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!