Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A teljes ellentétem...?

Armyzor kérdése:

A teljes ellentétem...?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Egy fogalmazáshoz szeretnék segítséget kérni. A címe pedig "A teljes ellentétem" Nem azt szeretném helyettem írja meg valaki, csak az elindulásban szeretnék segítséget kérni, vagy legalábbis ihletet. Nem konkrétan rólam inkább az emberi kapcsolatokról vagy úgy általánosságban. Ti hogyan kezdenétek bele egy ilyen fogalmazásba? Sajnos teljesen üres vagyok és egyszerűen nem tudom elkezdeni. Minden segítséget köszönök.

#kapcsolat #ellentét #A teljes ellentétem #tulajdonságok ellentétei #emberi ellentétek
2022. jún. 3. 22:48
 1/6 anonim ***** válasza:
98%
A teljes ellentéted már régen kész lett volna azzal a fogalmazással, és tele lenne ötletekkel.
2022. jún. 3. 22:53
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Csak kezdd el. Nagyon egyszerű. Tényleg ennyi. Akármire gondolsz írd le. A végén visszaolvasva meg kihúzod azt,ami nagyon gáz. És hidd el, a végére már nem lesz gáz. Hanem összeáll. És ne félj kérdéseket feltenni. Vagy akár: "Sokat gondolkozom rajta, milyen lehet a teljes ellentétem.."

Tényleg bármi jó :D. Csak vesd papírra amit gondolsz,és összeáll. No para.

2022. jún. 3. 22:55
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Igen,az nagyon jó,amit az első ír!!

" A teljes ellentétem valószínűleg már régen kész lett volna..."

Szóval csak legyél kreatív. Beleirhatsz akármit.

2022. jún. 3. 22:56
 4/6 anonim ***** válasza:
52%

A teljes ellentetem

A tortenetem a Monopolusrol szol, aki egy szep teli napon szuletett. Ahogy telt mult az ido, probalt mindenkihez kozeledni, de a szulei nem engedtek neki.

Igy eldegelt maganyosan. Egyre elkeseredettebben probalt kozeledni majdnem mindenkihez. Ekozben kapott a szuleitol hideget-meleget. Persze a mindenki az tulzas, azert voltak akikkel nem igazan esett jol a kozelseg. A szulok termeszetesen neves soktorok voltak, dizika doktorok. Azt vizsgaltak hogy nulla fokhoz kozel vagy tobb ezer fokon ki lesz vonzo szamara. Nagyon nagy figyelmet szenteltek neki. Ennek ellenere, vagy eppen emiatt vegtelenul szomoru volt a magany miatt. Mindig csak a vonzalom kialakulasaig engedtek a szulok, es meg a legkisebb legrovidebb egyesulest sem engedtek.

Egy szep napon szuletett egy masik Monopolusa a szuloknek. Eleinte sokat beszeltek rola, de nem mutattak be egymasnak. Vele is ugyanugy bantak, es sok-sok viszonzatlan vonzodas utan arra gondoltak hogy a ket maganyost osszeeresztik egy kicsit.

Amikor a ket monopolus megpillantotta egymast, hihetetlenul nagy vonzalom alakult ki. Elso latasra szerelem. Senki sem tudott ellene tenni semmit, oket egymasnak teremtettek. Amikor kozelebb kerultek egymashoz, egyszerre kialltottak fel:

- A teljes ellentetem!

Majd elolvaso tudattal egyesultek egymassal. Annyira, hogy mindenki tisztaban volt azzal, hogy tobbe mar nem is lehet oket szetvalasztani. A kvazi hazassaguk utan uj nevet is kaptak: Magnes.

Azota is egyutt vannak, es boldogan elnek, ha meg nem haltak. Ok megtanultak, hogy minden maganyos sziv megtalalja a parjat ❤️

2022. jún. 3. 23:07
 5/6 anonim ***** válasza:

Nyilván a te szavaiddal és stílusoddal írjad, de én valahogy így írnám;

Mindig is érdekelt, milyen lenne Alizzal szerepet cserélni és ellátogatni a Csodaországba, ahol boldog nemszületésnapot kívánnak nekem. Ha a való életben erre nincsen ráció, a fantáziám segítségével miért ne valósíthatnám meg?

Íme, itt állok most stepaduB egyik híres utcájában, az icáV utcában, ahol szuvenírekétt és csecsebecsékért cserébe pénzt osztanak a Rókák és, nini, kit látok velem szemben egy hatalmas faberzsé tojással a kezében?

Aztán leírod, hogy külsőre hogy néz ki, és írhatod, hogy másképp néz ki (pl te alacsony vagy, akkor ő magas, te vékony vagy, akkor ő testes, stb) aztán folytatod, hogy különbözik tőlem, mégis önmagamat fedezem fel benne.

Aztán leírod, hogy odamész hozzá és csevegni kezdesz vele és szépen megírod, hogy belül milyen és így miért más hozzád képest.

2022. jún. 3. 23:17
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

A teljes ellentétem

1. Bevezetés

Mi jut először eszedbe a téma kapcsán? Milyen érzéseid vannak? Van-e konkrét ember akár akiről írhatnál? A téma jelentősége.

2. A téma körül járása

Jó-e hogy különbözünk egymástól (mi emberek)? Mi jó/rossz benne? (Pl Kiegészítjük egymást, csapatmunka, de nem értjük meg egymást, érdekellentétek, eltérő hobbik, távolság...) Van-e egyáltalán "teljes ellentét" vagy mindenkivel van közös pont is? (mi lehet ez? pl érzések, vágyak, félelmek, remény)

3. Személyes vonatkozás

Hozzád közel álló ember, aki nagyon más mint te. Bemutatása. Miért fontos neked? Jóban vagytok vagy nem? Hogy éled meg ezt a "másságot"?

4. Lezárás, gondolataid összegzése, konklúzió

Attól függ milyen hosszan kell írni, még bővíthető, rövidíthető, ez csak egy pár gondolatébresztő kérdés. Sok sikert! :)

2022. jún. 3. 23:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!