Miket próbálnál ki, ha egy teljes napig ellentétes nemű testben élhetnél?
Őszintén mit tennék ha 1 napig nő lennék?
Kilöknék egy képet Instára és Facebookra melltartóban hogy estig likeolgassák 1000-en. Benyúlnék a lábam közé. Óvszert húznék egy banánra vagy szalámira és maszturbálnék egyet. Mindenképpen betennék egy párnát a ruhám alá, és felszállnék pár különböző zsúfolt buszra meg metróra, csak hogy élvezkedjek, mert azt hiszik terhes vagyok és átadják a helyüket. Utána bevásárolnék valami mini ruhát, magassarkút, sminkeshez mennék, vagy fodrászhoz, vagy mindkettő, ráznám a seggem és élvezném hogy leselkednek utánam. Elmennék valami bárba és meghívatnám magam egy csomó ingyen italra. Ha még lenne időm egy férfit fel is csípnék, vagy egy randomot közelről keresnék a Tinderen, hogy megtudjam, milyen ha jól megdugják a puncit a lábam közt.
Én ffi vagyok, de ha nő lennék,valószínűleg kényeztetném magam. Olyat csinálnék, amit a nők a férfiakkal sajnos nem csinálnak.
Puszilgattatnám, simogattatnám, magam. Engedném, hogy nyalják, falják, élvezzék a testemet.
Sajnos velünk ezt nem csinálják a nők, mert a férfi testet a nők nagy többsége nem tartja szépnek, kívánatosnak, és vonzónak, és ezért csak éppen a nemi szervünkkel foglalkoznak, és semmi több.
Sajnos. 😥😢😭
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!