Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Milyen emberi tulajdonsag az...

Milyen emberi tulajdonsag az amit nehezen viselsz el?

Figyelt kérdés
Megmondod ha szembesulsz vele? Vagy van mas technikad a kezelesere?

#Rossz tulajdonsag
2022. júl. 16. 19:28
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/71 anonim ***** válasza:
16%

"Tökéletes példákat írtam"

Milyet másmilyet bírtál volna írni? :D

"előadják, hogy meg akarnak engem menteni"

A rendőröknek meg a tűzoltóknak is előírod, hogy téged márpedig ne? :D

"Részemről ennyi is volt a vita."

Jó, akkor mostantól csak a többieknek írom, amit írok, tiszta a terep. :)

"Nem köteles nekem bólogatni senki. Akinek nem tetszik a véleményem, az kerüljön el engem és ne szóljon hozzám. Én is így szoktam tenni."

Aki így áll hozzá, egyszercsak nagyon magányos lesz...

"te reagáltál teljesen feleslegesen a neked nem tetsző válaszomra"

Az, hogy valaki szerint egy reagálás felesleges itt, még nem jelenti azt, hogy egy csomó másik ember szerint meg nem felesleges.

"azokkal a nevetséges bohócokkal, akik belepofáznának még abba is, hogy milyen ruhákat viseljek, vagy hogy mikor menjek ki az utcára. Na, szerinted az ilyen embereket hogy lehet elviselni? Ha a te környezetedben élne néhány ilyen, te lennél a legjobban felháborodva."

Minden ember életében (hacsak nem remeteként él valami barlangban) vannak olyanok, akik véleményt mondanak mindenféle dologról, mégpedig kérés nélkül is. Miért ne tehetnék meg? Ha mindig csak akkor beszélnének az emberek, amikor valaki megkéri rá őket, hogy nyilatkozzanak valamiről, egy nagy kuss lenne az egész világ. :DD

"Biztosan szörnyű ember vagyok, amiért nem tűröm, hogy vad idegenek megszabják nekem, hogy hogyan éljek. Mert hát csak nektek lehet igazatok. Gondolom, te is egy vagy a sok nagy megmondóember közül, azért véded így őket."

Azért védem így azokat, akik hajlandóak kommunikálni a többiekkel, mert kommunikáció nélkül még a kereket se találta volna fel az emberiség. Az meg, hogy egyesek ennyire felhúzzák magukat vadidegenek véleményén, az ő bajuk. Meg kell tanulni figyelmen kívül hagyni dolgokat. Sokkal egészségesebb, mint feltornázni a vérnyomásunkat az egekbe.

2022. júl. 17. 15:49
 32/71 anonim ***** válasza:
77%

Látom, ragaszkodsz hozzá, hogy a tiéd legyen az utolsó szó.

Tudod, mit? Inkább mégsem adom meg neked még ezt az örömöt sem. :D

"A rendőröknek meg a tűzoltóknak is előírod, hogy téged márpedig ne?"

Értelmes ember tud magára vigyázni és nem a rendőrnek meg a tűzoltónak kell jönni érte.

"Aki így áll hozzá, egyszercsak nagyon magányos lesz..."

Az engem nem zavar. Inkább legyek örökké egyedül, mint hogy bárki is belepofázzon az életembe. Egyébként meg sajnálatos módon eddig mindig akadt néhány szerencsétlen, aki rám akart akaszkodni.

"Az, hogy valaki szerint egy reagálás felesleges itt, még nem jelenti azt, hogy egy csomó másik ember szerint meg nem felesleges."

A többség lefelé pontozott téged, tehát nem tartják hasznosnak a válaszaidat...

"Ha mindig csak akkor beszélnének az emberek, amikor valaki megkéri rá őket, hogy nyilatkozzanak valamiről, egy nagy kuss lenne az egész világ."

Az pedig jó is lenne.

"...mert kommunikáció nélkül még a kereket se találta volna fel az emberiség."

Dehogyisnem.

Egyébként meg honnan tudod ilyen biztosan, hogy mi lett volna kommunikáció nélkül? Ez már nem fog kiderülni soha.

"Meg kell tanulni figyelmen kívül hagyni dolgokat."

Akkor ti is megtanulhatnátok figyelmen kívül hagyni az én életemet. Az pedig, ha érdekesebb dologgal nem találkoztok, a ti bajotok. Egészségesebb lenne a saját életetekkel foglalkozni.

2022. júl. 17. 16:19
 33/71 anonim ***** válasza:
28%
ha vki beképzelt, önelégült, bunkó, olyan fennhéjázós, hogy fennhordja az orrát, meg lekezelősködik.
2022. júl. 19. 12:51
 34/71 anonim ***** válasza:
21%

Én nem vagyok ilyen meg olyan,majd pont az ember orra előtt csinálja...

Vagy azt,aki inkább ehelyett büszkén vállal valamit ami gusztustalan.

Mert ma minden normális már,az az érv hogy 2022-ben élünk ugyan már,miért ne lenne ez normális...

Mindkét fajtáját utálom,azt is aki kimagyarázza,azt is aki csak szimplán azt mondja hogy ez így jó és kész.

2022. júl. 27. 16:26
 35/71 anonim ***** válasza:
10%

A kamufilozofustól,a kamupszichológusoktól kezdve még az ilyen 20 év körüli marhákat nem bírom,akik jobban értenek a biológiához mint bárki,űrkutatáshoz mint bárki.

Meg mindenről eldöntik hogy mi etikus és mi nem.

Majd azzal van vége,hogy ők szerintük ez van tehát ez van,a te véleményed pedig más amit tarts meg magadnak.

Lúzerek lúzerei.

2022. júl. 27. 16:29
 36/71 anonim ***** válasza:
22%

"Értelmes ember tud magára vigyázni és nem a rendőrnek meg a tűzoltónak kell jönni érte."

Nettó baromság és áldozathibáztatás. Bárkit érhet baleset, vagy bűncselekmény. Nem mindenkit a saját hibájából. Akit igen, az sem lesz ettől alapjában ostoba. De aki tényleg ostoba, még az sem indok arra, hogy őt hagyjuk elégni a házában. De ha nagyon tolni akarjuk ezt a fasisztoid vonalat, akkor mentők se legyenek! Akinek baja van, így járt.

"Inkább legyek örökké egyedül, mint hogy bárki is belepofázzon az életembe."

"A többség lefelé pontozott téged, tehát nem tartják hasznosnak a válaszaidat..."

Inkonzekvens. Ha elvhű individualista lennél, akkor nem tartanád relevánsnak a pontozást és nem mások véleményével próbálnád alátámasztani a saját igazadat.

"Az pedig jó is lenne."

Neked, meg néhány más mizantrópnak biztos. A túlnyomó többség szocializálódott társas lény. Voltak idők, amikor tömeggyilkos diktátorok bekussoltatták az embereket, nem volt olyan vidám.

"Egyébként meg honnan tudod ilyen biztosan, hogy mi lett volna kommunikáció nélkül? Ez már nem fog kiderülni soha."

Az emberi kommunikáció kifejlődése tett lehetővé gyakorlatilag minden találmányt. Még az egyedül dolgozó feltalálók is merítettek az elődeik írásaiból és eszköztárából. Nem tehették volna ezt sem kommunikációs eszközök nélkül, sem a közösség erőforrásai nélkül.

"Akkor ti is megtanulhatnátok figyelmen kívül hagyni az én életemet. Az pedig, ha érdekesebb dologgal nem találkoztok, a ti bajotok. Egészségesebb lenne a saját életetekkel foglalkozni."

Ismét inkonzekvens. Ha nem tartanád elég fontosnak, hogy időt és energiát szánj ide írni az életedről, akkor senki nem szólna hozzád innen. Éppen azt csinálod, ami ellen prédikálsz: Másokkal foglalkozol, nem azokkal a bizonyos érdekesebb dolgokkal. Ami teljesen hiteltelenné teszi az egész műsort.

Ez a világ az individualisták aranykora. Aki teljesen ki akar zárni másokat megteheti. Vannak, akik élnek is a lehetőséggel és vannak, akiket valamilyen furcsa módon frusztrál, hogy nem tudnak azonosulni a képzeletükben olyan csodásan felvett szereppel, hogy ők mindenek felett állnak. Mert kapcsolatokra törekedni túl alantas nekik.

Lehet mindenki a saját maga istene, amíg meg nem töri az illúziót, például közösségi oldalakra, anonim fórumokra írogatással. Aki akkora elitista, hogy az ember legalapvetőbb kapcsolatkeresési törekvéseit is úgy kezeli, mintha az életére törnének, annak a saját önimádata soha nem engedné meg, hogy kommenteket írjon valahova.

A többi csak álszent és direkt keresi a lehetőséget "megvédeni" magát a kepzeletbeli ellenségeitől.

"Inkább legyek örökké egyedül, mint hogy bárki is belepofázzon az életembe. "

Erről még Mensár László írásából jutott eszembe az alábbi mondat:

"...Ezért ab ovo védekező állásba helyezkedik, s inkább ő üt először, mielőtt te ütnél, és hiába magyarázod utána, hogy te nem is akartál ütni."

2022. júl. 27. 17:27
 37/71 anonim ***** válasza:
29%
Az okoskodó embert nem szeretem és azt ha győzködni probálnak valamiről amire már egyszer elmagyaráztam hogy miért nem gondolom úgy. A többi rossz tulajdonsággal együtt tudok élni, igyekszem időben észrevenni, kerülni, nem provokálni és megérteni hogy miért irigy, vagy miért vannak előitéletei mondjuk.
2022. júl. 27. 17:36
 38/71 anonim ***** válasza:
100%
Hiszti. Megmondom.
2022. júl. 28. 01:45
 39/71 anonim ***** válasza:
0%

Rosszindulat, irigység, felszínesség, kétszínűség, gyávaság, esetlenség, vulgáris szóhasználat, alacsony IQ & EQ, ápolatlansá (fizikaitól a lelkiig), hangos, számomra fülsértő paraszt akcentus, hazugság, arcátlanság,felesleges jópofizás, kényszer mosoly... stb

Az aki önismerete helyén van és fejleszti azt, azoknak helyén vannak a dolgok és a mentális higiéniája.

Akikkel jóban vagyok s együtt töltjük a szabadidőnket, legyen az adott családtagoktól az ismerősökig - megválogatott személyek s ez rengeteget számít.

Sokakban felüt az ellenszenv, ha szépen megfogalmazom pl nemtetszésemet, szólok, hogy viselkedjen, no és felesleges mosolyt nem dobálgatok, ha én arcomon mosoly van az igazi.

+nekem fontos, hogy ha tükörbe nézzek egy egyenes embert lássak.

Anno életem egyik legjobb döntése volt leszelektálni az embereket s azóta tarva azt a tisztaságot.

2022. júl. 28. 09:35
 40/71 A kérdező kommentje:
Kedves 39-es! Megirnad, hogy memnyi idosen tetted meg ezt a lepest? Fontos lenne! Eljutottam erre a szintre, de kozben meg is remultem. Ugy tunik, hogy remetekent elhetek tovabb.
2022. júl. 28. 12:12
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!