Milyen emberi tulajdonsag az amit nehezen viselsz el?
Butaság de azt gondolja ő aztán marha okos szóval okoskodik,rosszindulat,irigység,kétszínűség szóval a magyarok nagy része:D
Mit teszek?Kerülöm és kész.
Szűklátókörűség, ostobaság.
Pl. ha valaki azt hiszi, hogy amit ő nem látott, amit nem mondtak be a tévében, vagy ami nem volt benne a tankönyvében, az nincs, nem volt és nem lehet soha és mindenki konteós, aki vele ellentétes véleményen van vagy mást merészel-t tapasztalni.
Nálam a TOP három:
1. Flegma
2. Hazug
3. Álszent
"A vallásosok kétszínűségét utálom."
Másoké rendben van?
"szóval a magyarok nagy része:D
Mit teszek?Kerülöm és kész."
Dehogy kerülöd. Itt is épp a társaságukat keresed.
Én azokat az embereket gyűlölöm, akik mindig a mások életével foglalkoznak és meg akarják mondani, hogy ki mit hogyan csináljon. Kéretlenül csesztetnek mindenkit a maguk "jóságos" tanácsaival, ha pedig valaki olyat mer tenni, ami az ő világképük szerint nincs rendben, akkor fel vannak háborodva. Rendszerint ezek az emberek képesek beszólogatni az utcán vad idegeneknek például az öltözködésük miatt, ha pedig valaki visszaszól, akkor még nekik áll feljebb. Undorítóak.
A másik típus, akiket ki nem állhatok, azok az emberek, akik hülyegyerekként kezelnek más felnőtt embereket.
"Jajj, gyere haza, aggódok érted! Brühühü!"
"Majd én megvédelek ettől meg attól! Nem fogom hagyni, hogy bántsanak!"
"Nehogy kimenj éjszaka az utcára, hát meg fogsz halni! Brühühü!"
Szánalmas bohócok az ilyenek.
Engem aztan ne akarjon megvédeni senki! Nem vagyok sem hülyegyerek, sem értelmi fogyatékos.
Az olyanokból is elegem van, akik nem értik meg, ha valaki nemet mond nekik.
(-Jössz holnap talizni?
-Sajnos nem érek rá.
-Naa, de légyszi gyere!!!)
Ha megszakítom velük a kapcsolatot, akkor rendszerint még ők vannak megsértődve.
Sajnos szinte lehetetlen elkerülni ezeket az embereket, ezért csak igyekszem figyelmen kívül hagyni őket és próbálok úgy tenni, mintha nem is léteznének.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!