Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Abba hadjam a Tik tokot?...

Abba hadjam a Tik tokot? (Többi lent!)

Figyelt kérdés
Először is szeretnék magamról írni. 21/F vagyok jelenleg egyetemista. Rólam csak annyit hogy nem vagyok átlag gyerek. A viselkedésem elég furcsa ezért mindenki azt gondolja rólam hogy idióta vagyok. Olyasmi a viselkedésem kb mint egy aspergeresnek. Voltam is kivizsgáláson ott azt mondták hogy a neurotipikus és az aspergeres határán vagyok de nem mondták rám hogy az lennék. De én azért annak érzem magam csak lehet nem produkálom azokat a tüneteket. 2019ben elkezdtem tik tokozni. Én beatboxal foglalkozok 6 éve csinálom és úgy voltam vele hogy tik tokra kiteszem magam. Nem nagyképűségből meg semmi ilyesmi de sztem tehetséges vagyok benne. Az a baj hogy nem elég hogy alapból is idiótának tartanak most még a tik tok is rátett és a videóimon szoktak röhögni. Szerintetek abba hadjam a tik tokot? Nem tudom hogy a rólam alkotott véleményt mennyire befolyásolja mert azért így is van pár barátom aki tudja hogy nem vagyok átlag gyerek meg tik tokozok de attól még barátkoznak velem. A többiek akik meg idiótának gondolnak azok nem érdekelnek. Szerintetek a rólam alkotott képet mennyire folyásolja az be hogy tik tokozok? Szerintetek abba hadjam?

2022. máj. 5. 10:25
A kérdező szavazást indított:
Szerintem inkább igen
Ne ha szereted csinálni csináld
17 szavazat
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
hADJAD!!!
2022. máj. 5. 10:43
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Hadják már minket ezzel a hülyeséggel!🤷‍♂️
2022. máj. 5. 10:58
 3/10 A kérdező kommentje:
2. Jól van tanácsot se lehet kérni nem fontos válaszolnod ha nem érdekel de erre való az oldal😠
2022. máj. 5. 11:02
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Az én véleményem, hogyha téged nem érdekelnek azok, akik idiótának gondolnak, akkor emiatt nem kell abbahagyni, ha amúgy élvezed amit csinálsz (tehát ezeket a TikTok videókat). Viszont ezeket szerint valamennyire mégis erdekel, mert a kérdésed, hogy ez kihat e a rólad alkotott képre… én szerintem, ha olyan visszajelzéseket kapnék h ki nevetnek, hülyének tartanak, abbahagynám (m én tudom magamról, h nagyon bántana, túl érzékeny vagyok). Bár azt nem tudom, mert nem írtad, hogy ezzel szemben vannak e pozitív értékelések is. Szóval összeségében, ha téged tényleg nem zavar mit gondolnak mások (idegenek), akkor csináld, ha jól esik. Biztos vannak olyanok, akik ilyeneket írnak, ha élőben találkoznának veled a videókról megismernének, azt gondolnák h “hu, itt ez az idióta” (csak azért hasznalom ezt a szót, m ezt írtad) és lehet csak neveznének egyet (ilyen téren azért szerintem lehet hatásra), de gondolom nem mindenki használja ezt a platformot vagy látja a videoidat. Én személy szerint nem eszerint dönteném el hogy akarok-e egy személlyel barátkozni vagy sem
2022. máj. 5. 11:30
 5/10 A kérdező kommentje:
4.es Amúgy sok embernek tetszik amit csinálok sokan megdicsérnek
2022. máj. 5. 11:41
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Nem azért dicsérnek, mert tényleg tetszik nekik, amit csinálsz, hanem mert szivatnak.

Varga Irén videói alatt is látok néha olyan kommenteket, hogy "De szép vagy", "Smink tutorial-t kérhetünk?", stb.

2022. máj. 5. 11:50
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
HaDJad csak
2022. máj. 5. 11:52
 8/10 anonim ***** válasza:
73%
Én pl.: senkinek nem írnám (ha nem tetszik amit csinal), h “juj de jól nyomod :D”, csak azért hogy szivassam vagy olyanra buzdítsam, hogy csinálja tovább, amiről úgy gondolom, hogy gáz és azért csinálja tovább, h röhögjünk rajta. Szóval így látatlanban lehet furcsán viselkedsz a videókon és az vicces, de maga a beatbox jó (nem tudhatom), akkor viszont nem feltétlen szivatasok a dícséretek (legalábbis bízom benne, h vannak még empatikus emberek is :D)
2022. máj. 5. 12:32
 9/10 anonim ***** válasza:

Ha rosszul esik, hogy kinevetnek, illetve rossz véleménnyel vannak, akkor persze. Az ember mentális egészsége a legfontosabb, anélkül mit sem ér az egész.

Szerintem alapból rossz dolog a TikTok, mivel a mindless görgetés, illetve a pár perces kis rövid ingerdús videók kimutatottan károsak az emberi agyra.

21/N

2022. máj. 14. 11:58
 10/10 anonim ***** válasza:
Negatív emberek mindig is voltak és lesznek is. Ha TE szereted csinálni, akkor csináld! Ne más döntse el helyetted, hogy mit szeress. Mindenki a maga ura.
2022. máj. 25. 12:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!