Hogyan hadjam abba ezt?
Figyelt kérdés
Nagyon elkezdtem unatkozni a karanténban ezért több platformon is kamu oldalt csináltam. Mielőtt valaki félreértené nem sértettem jogokat, a saját kutyám a profilom. Meglepően sokan írtak. Valaki már találkozni akar stb. Valahogy édzem, hogy nekem ez így nem jó és nem is érzem jól magam. Mintha beteg lennék. Senki nem tudja ki vagyok igazából.2020. máj. 9. 01:00
2/7 Vanitas válasza:
Mit beszélgettél velük?Ha valaki szimpatikus mondd neki,hogy írjon a rendes oldaladra,szerintem csak magányos vagy a bezártság miatt,de félsz felvállalni.
3/7 anonim válasza:
Csodálkozol? Ki ne akarna találkozni egy írni-olvasni képes kutyával?
4/7 A kérdező kommentje:
Igen tudom milynnek tűnik így elsőre. Azt gondoltam, hogy letörlöm magam mindenhonnan. De félek, hogy valaki lenyomoz. Lehet csak a paranoia
2020. máj. 9. 08:45
5/7 A kérdező kommentje:
Valaki pedig mar eleg komolyan irogat...csak o miatatti nem toroltem meg le
2020. máj. 9. 08:57
6/7 anonim válasza:
Ha nem hazudsz amúgy ezen az oldalon, csak a nevedet hallgatod el, akkor tulajdonképpen nincs is baj. Ha azonban hazudozol is magadról, az már tényleg lehet kellemetlen.
Figyelj, a legrövidebb út az őszinteség. Ha valaki fontos neked az új ismerőseid közül, akkor vele érdemes tisztázni.
7/7 anonim válasza:
Figyelj, én a helyedben törölném ezeket az oldalakat, vagy a kutyus helyett a saját adataimat írnám oda és akkor már tényleg a saját nevedben fogsz írni. Én azt mondom, hogy úgy kell élni, hogy semmit se kelljen szégyellni, semmiről ne kelljen hazudni és mindent fel lehessen vállalni. Légy bátor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!