Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Kérdéseim : Mért néz ? Adjak...

Kérdéseim : Mért néz ? Adjak időt és várják rá ? Miért jön újra és újra ugyan az az álom ? Beszéljek vele ? Vagy inkább hadjam gondolkozni ? Provokáljam? Mit tegyek ?

Figyelt kérdés
1 hónapja és 3 hete nem beszélek a legjobb barátnőmel . Mert nem mondtam el neki valamit és masnaki igen . Nem hajlandó meg bocsátani azt mondja nem bír már bennem meg bízni. Ahol egyszer tudom hogy fent van és elérhető minden hol kértem bocsánatot. Gmail ban is beszéltünk . Azt írtam hogy bocsanat és hogy igaza van nem kelet volna senkinek el mondanom csak neki és hogy tudom hogy ő nem akar rólam hallani de én ról igen stb. Ere a válasza az volt hogy a viszelkedesem nem azt mutatja. Es hogy bármikor oda mehet hozzá beszélgetni mert ő fog velem beszélni . Mar nem a suliban személyesen is bocsánatot kértem ami közben bocsánatot kértem ő mosolygott minda minden olyan lenne mint régen. De mi után be fejeztem azt mondta nem akar a legjobb barátnőm lenni se a barátnőm. Csokit is vittem a csokit el fogadta . Mindenki azt hite hogy már ki békült velem de nem . A suliban mindig enem néz . Mindenki azt mondja hogy csak idő kell neki hogy el döntse hogy mit akar . Nem csak nekem rossz hanem neki is mert egy két ember beszél vele és szünetben majdnem mindig egyedül van el buj mindenki elől . Rossz de nem méri be valani . Mindig úgyan az az álom tér visza . És nem értem hogy ez valóban így fog történni vagy semm. Mindig azt álmodom hogy meg bocsájt és minden olyan lesz mint régen vagy még jobb . Abban reménykedem hogy ez valóban így lesz.
2021. szept. 25. 12:45
 1/2 A kérdező kommentje:
Kérdéseim : Mért néz ? Adjak időt és várják rá ? Miért jön újra és újra ugyan az az álom ? Beszéljek vele ? Vagy inkább hadjam gondolkozni ? Provokáljam? Mit tegyek ?
2021. szept. 25. 12:45
 2/2 anonim ***** válasza:

Hagyd békén, ne kaparj utána, ne könyörögj, ne kérj többször bocsánatot, ne magyarázkodj, éld tovább az életed nélküle. Az álom nyilván csak azért van, mert ez foglalja el a gondolatvilágod és tudatalattid, ez természetes és el fog múlni.

Nagyon fiatalok lehettek, de ez még tiniként se indok erre a viselkedésre, csak ürügyként használja, nem az igazi barátnőd. Ha valaha is igazi barátnőd lett volna akkor most nem élvezné ennyire, hogy megalázhat. Nyisd ki a szemed, nyiss mások felé és ne alázkodj tovább, nem éri meg.

2021. szept. 25. 16:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!