Szerintetek hadjam vagy inkabb küzdjek érte?
Figyelt kérdés
na szóval a legjobb barátnőmel 7 éve ismerjük egymást de nagyon sokat vitatkozunk. És ez idő alatt sok olyan honap volt amikor nem beszéltünk egy napot se.de mindig kibékültünk. Most egy honapja volt hogy nem mentem el vele ruhátnézzni és elmondtam hogy.miert nem megyek és nem fogadta el megsertodot es nekem ez rosszul eset hogy egyszer mondtam le barmit meg kertem hogy ertse meg a dolgokat es nem volt hajlando..de en mindig ott voltam neki barmi baja volt. O meg mindig csak azt vagja a fejem hez hogy a legjobb baratnok ezt megteszik egymasert.. Es ossze vesztünk aztán kibékultunk de mar semmi nem olyan mint regen volt... Es most le irtam neki hogy mi a bajom elmondtam mi rossz meg hogy minvaltoztason es ne ugy hogy ket napig tartson.. Erre irta hogy nem ert semmit meg hogy mondjam el hogy min változtason.. Mondom meg hanyszor mobdjam el.. Nagyon szeretem de nekem olyan barátság nem kell aminek alig van bizalom alapja mert szinte meg se hallgat en meg.minden gondjat bajat vegig hallgatom es tanacsot adok neki o meg hatnagyon ritkan teszi meg.. Es en ebe bele faradtam de nem tudom mit tegyek.. Valakinek valami velemeny esetleg??2016. nov. 23. 18:40
4/11 anonim válasza:
Nem értem a kérdést. Mit jelent a hadni?
5/11 A kérdező kommentje:
*hagyjam (remélem mostmár meg felel)
2016. nov. 23. 19:09
6/11 anonim válasza:
Többre mennél, ha inkább a nyelvtan kettesért küzdenél meg.
7/11 anonim válasza:
Szerintem ti már kinőttétek egymást. 7 év nagyon sok idő és ezalatt sokat változnak az emberek. Ez a barátság már elfáradt. És ha vele rosszul érzed magad, akkor főleg nem kell küzdened.
De a választás a tiéd. :)
8/11 anonim válasza:
Nem meg felel, hanem megfelel.
Miért nem voltál képes elsőre helyesen leírni?
10/11 A kérdező kommentje:
Képzeld a nyelvtan kettesem meg van azért nem mert diszgráfiás vagyok ami azt jelenti hogy nem tudok helyesen írni mindig összekeverem a betüket stb... Tudom hogy fejleszhető de sose lesz tőkéletes
Köszönöm az értelmes válaszokat
2016. nov. 24. 06:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!