Milyen ember akar, szeret, szeretne igazán szerepelni?
Milyen ember szeret/szokott szerepelni tv, film, fotózás, stb...-ben?
Milyen tulajdonság ez?
(Az érdekelne, hogy melyik tulajdonság ez ami ilyenkorbekapcsol?)
Nem mindenki extrovertált vagy exhibicionista, aki szeret előadni. RENGETEG zenész/színész/stb. van (a hollywoodi sztárok között is), akik egyértelműen introvertáltak, a magánéletükben visszahúzódóak, viszont szeretik így kifejezni és átadni az érzelmeiket. Egyébként ehhez nem is kell igazán szociálisnak lenni, hiszen nem kell kommunikálnod/beszélgetned a közönséggel, csak előadsz a színpadon/kamerán előtt.
Én amúgy táncos vagyok, nálunk van mindenféle: a magánéletben nagyon introvertálttól kezdve, akit alig tudunk bevonni a közösségi életbe, mert mindig csendben üldögél; az egészséges mértékben nyitott, emberközpontú személyiségen keresztül a feltűnési viszketegségben szenvedőig, aki hisztitohamot kap, ha egyszer az életben nem ő áll az első sorban a forgatáson.
Én az arany középút vagyok szerintem, ambivertált személyiségű, szeretek szerepelni, ha valami művészi értékről van szó, de nem lételemem, hogy mindenhol középpontban legyek. A nyilvános beszédektől, szóbeli vizsgáktól kifejezetten IRTÓZOM és szorongok, de a színdarabok előadását pl. mindig is IMÁDTAM, gyerekkoromtól kezdve, a legzárkózottabb időszakaimban is.
Hogy mi “kapcsol be”, az szerintem nem egységes, mindenki másként éli meg a szereplést, más okból szeret kiállni. Vagy tényleg van valami, ami egyaránt bekapcsol az introvertált és az extrovertált embernél is, de akkor meg nincs neve. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!