Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ha szerepelnétek névvel...

Ha szerepelnétek névvel együtt a tv-ben valami műsorban, aztán ezután valami ismeretlen ember facebookon rátok írna, annak visszaírnátok?

Figyelt kérdés
Rátok írna mert mondjuk szimpatikusak voltatok neki a tv-ben, kérdezni akarna pár dolgot. Visszaírnátok és zavarna titeket ez?
2015. okt. 13. 15:25
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha van időm és nincs partnerem miért ne.
2015. okt. 13. 15:32
 2/8 anonim ***** válasza:
Ha csak nem valami piszkosul jó csaj, akkor nem írnék neki.
2015. okt. 13. 15:36
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Van egy tv-ben szereplő ismerősöm (a szomszédomban nőtt fel) és ő neki írnak mert van nyilvános fb oldala de sok élettelen miatt már nem válaszol senkinek szinte privátra. Azt mondja mert látják a tv-ben meg csinos egyből írnak szépeket aztán erre várnak valami reakciót de sem ideje erre meg sem kedve már.
2015. okt. 13. 15:42
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Amugy ez az egyik oka,.hogy sose akarnek hires lenni. Most mar. Igy is ovom a privat szferam.
2015. okt. 13. 16:39
 5/8 anonim ***** válasza:
Nekem nem is tudnak ismeretlenül írni, letiltottam, hehe.
2015. okt. 13. 17:09
 6/8 anonim ***** válasza:
A nőknek biztosan :)
2015. okt. 13. 17:49
 7/8 anonim ***** válasza:
Ha időmből kitelik akkor természetesen visszaírnák neki. A TV-ben lévő viselkedésem és vélemény nyilvánításom engem tükröz, szóval nyilván próbálnák akkor úgy viselkedni hogy később se legyen kínos téma. Ilyen esetben például ha tudományos témakörben nyilatkozok akkor az álláspontomat TV-n kívül is nyíltan és szívesen képviselném. Aztán én olyan ember vagyok aki nem fél beismerni ha tévedett.
2015. okt. 13. 18:13
 8/8 anonim ***** válasza:

Sok mindentől függ. Ki az, mit ír, mennyi levél érkezik. Mert azért nem mindegy, hogy a Fókuszban volt vele 2percnyi riport, vagy épp továbbjutott valamelyik tehetségkutatóban... utóbbi esetben el lehet képzelni, hány levél érkezik, és abból a többség milyen... "lesz.pnálak / sunáználak", "mit keresel a tévében, te ronda gyökér", "feleségül vennélek most azonnal", "kinek a protekciósa vagy" "van csajod/pasid? nem akarnád rám lecserélni?" "XY-nak kellett volna továbbjutnia, kit sz.ptál le azért, hogy te juss tovább?"...

Én olyannak válaszolnék, aki nem romantikus ismerkedési célzattal ír, hanem csak biztat, vagy aki esetleg a munkámmal kapcsolatban kérdez - már ha tudnék rá úgy válaszolni, hogy nem szegek szerződést. Ja és nyilván csak olyannak, aki lenyomozható, pl. nem tegnapi a facebookja, vannak róla képek.

2015. okt. 14. 16:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!