Milyen emberi tulajdonsag az amit nehezen viselsz el?
Figyelt kérdés
Megmondod ha szembesulsz vele? Vagy van mas technikad a kezelesere?#Rossz tulajdonsag
2022. júl. 16. 19:28
3/71 anonim válasza:
Rosszindulat,sunyiság,kétszinuség...képmutatás,színészkedés!!! Van egy jó pár :)
4/71 anonim válasza:
Álszent, manipulatív.
Volt olyan helyzet, hogy megmondtam az illetőnek, hogy ne keressen többet.
Amúgy meg igyekszem kerülni.
5/71 anonim válasza:
Nárcisztikus viselkedés, az alaptalan vádaskodás, lelki bántalmazás, hazugság és a fizikai agresszió.
6/71 anonim válasza:
Azt a típust viselem nehezen, aki mindig mindent jobban tud.
7/71 anonim válasza:
A vallásosok kétszínűségét utálom. Érzékeltetem velük...
8/71 anonim válasza:
Kétszínű, okoskodó, irigység
Általában az ilyen embereket leèpítem az èletemből.
9/71 anonim válasza:
Összességében azokat az embereket nem szeretem, akik csak mások kárára képesek elképzelni a saját "boldogulásukat".
10/71 anonim válasza:
Az ostobaság, gondolom nem kell részletezni, konteósoktól a szektásokon át mindenféle ilyen hülyeség. A másik a lustaság, amikor valaki konstruktivitás helyett egyetlen dologra fokuszál, hogyan ne kelljen valamit megcsinálni. Még annak az árán is, hogy így még több energiája elmegy rá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!