Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Akik azt állítják, hogy zenei...

Akik azt állítják, hogy zenei ízlés alapján nem lehet megállapítani semmit egy ember személyiségéről, ezért ezt nem kellene figyelembe venni barátkozásnál/társkeresésnél, azok ezt komolyan gondolják?

Figyelt kérdés
Komolyan gondoljátok, hogy semmit nem mond el valakiről az, hogy Justin Bieber és Miley Cyrus, vagy a Pink Floyd és a Radiohead a kedvencei?
2016. aug. 1. 22:24
 11/97 anonim ***** válasza:
90%
12-15 éves korban leírhatja az embert. Aztán hidd el összetettebb lesz ettől a személyiség hogy minden azonos zenét kedvelő embert egy kalap alá vegyünk.
2016. aug. 1. 22:50
 12/97 A kérdező kommentje:
# 4: Nem mondom, hogy a zene tesz azzá (bár lehet, hogy ez is igaz, nem tudom), inkább azt, hogy egy értelmes, önálló gondolkodással és mély érzelmekkel rendelkező, a média által kevésbé agymosott ember jóval nagyobb valószínűséggel szereti a Radioheadet és jóval kisebbel Justin Biebert, mint egy olyan ember, akinek nincsenek önálló gondolatai, mindenben megy a többiek után, és a média könnyen befolyásolja őt.
2016. aug. 1. 22:55
 13/97 anonim ***** válasza:
Ez az elmélet is elég buta, te ezek szerint Justin Bieber-t hallgatsz.
2016. aug. 1. 22:56
 14/97 A kérdező kommentje:

# 5: Akkor mondjál már nekem jó bandákat, ha ez a kettő proli szemét! :D

# 6: Azt nem is állítottam, hogy nem lehet jófej meg vicces egy Bieber-fan.

2016. aug. 1. 23:00
 15/97 anonim ***** válasza:
0%

Tízes, pacsi, ezeket imádom. Mindketten elcseszett személyiségű mutánsok vagyunk. :3

A kérdező logikáját pedig egyszerűen nem értem. Az ízlés egyáltalán nem függ a médiától vagy személyiségtől. A legtöbb ember azért hallgatja azt, amit hallgat, mert... kapaszkodj meg... az tetszik neki. Ez ennyire egyszerű.

2016. aug. 1. 23:01
 16/97 A kérdező kommentje:
# 7: Nem is arra gondoltam, hogy a rocker szerintem jobb, mint a komolyzene iránt rajongó ember, vagy fordítva. Egyáltalán nem baj, ha több műfajt szeret valaki, de a legtöbb műfajon belül vannak igényes és szemét előadók/művek is.
2016. aug. 1. 23:03
 17/97 A kérdező kommentje:
# 8: Nem is állítom, hogy mindent meg lehet tudni belőle, de bizonyos dolgokat igen, egyesek pedig ezt is tagadják. És oké, ha valaki nyitott műfajilag, ha az minden műfajon belül igényes zenéket hallgat. (Persze, nehogy valaki azt gondolja, hogy meg akarom mondani, ki mit hallgasson. Mindenki hallgasson amit akar, csak nekem meg lehessen következtetéseket levonni belőle :))
2016. aug. 1. 23:07
 18/97 anonim ***** válasza:
38%
15-ös, igen??? Azt hittem ilyen eklektikus ízléssel csak én vagyok megáldva. :D A kérdező, aki állítólag "nagy szakértő" sem tudott, mit mondani rá. :D Viszont igen, ezeket, és még más egyebeket is szeretek(ennyi az össz indok, kedves kérdező valóban), szerintem a zenének inkább a hangulatomhoz van köze, mintsem a személyiségemhez, mármint úgy értve, éppen mit hallgatok.
2016. aug. 1. 23:08
 19/97 anonim ***** válasza:

Hát aki azt mondja, hogy a zenének nincs köze a stílushoz, személyiséghez, elég nagyot téved.

Pl van egy társkereső oldal, sok adatlapot nézegetve, akik egy bizonyos zenei kategóriában tesznek ki, már lapozok is tovább. Elég butyuta, elmeroggyant emberek hallgatják a stílust.

2016. aug. 1. 23:28
 20/97 A kérdező kommentje:

# 10,18: Az szép! Meg se várod, hogy válaszoljak, de te már írod is, hogy semmit sem tudtam mondani, és nagyokos vagyok. Ebből is tudok ám következtetni, eléggé türelmetlen ember lehetsz. :) Amúgy azt tudom mondani, amit te is, e!éggé vegyes ízlésed van. Avril Lavigne miatt nem valami pozitív a véleményem, Dvorak oké, a másikat meg nem ismerem.

# 11: Nem azt írtam, hogy minden egy zenét hallgató embert egy kalap alá lehet venni, hanem hogy bizonyos dolgokra lehet következtetni - ami valószínű, de nem biztos, hogy igaz.

# 13: Ez aztán egy komoly érv volt, gratulálok!

# 15: Nem függ a médiától? Akkor mi más oka van annak, hogy a Gangnam Style-t, vagy a Baby-t Justin Biebertől sokkal többen hallgatják, mint mondjuk a Radioheadtől az Idioteque című számot? Oké, azért mert több embernek tetszik. De vajon miért tetszik több embernek? Ennyivel jobb lenne a Baby és a Gangnam Style? :D

2016. aug. 1. 23:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!