Akik azt állítják, hogy zenei ízlés alapján nem lehet megállapítani semmit egy ember személyiségéről, ezért ezt nem kellene figyelembe venni barátkozásnál/társkeresésnél, azok ezt komolyan gondolják?
# 5: Akkor mondjál már nekem jó bandákat, ha ez a kettő proli szemét! :D
# 6: Azt nem is állítottam, hogy nem lehet jófej meg vicces egy Bieber-fan.
Tízes, pacsi, ezeket imádom. Mindketten elcseszett személyiségű mutánsok vagyunk. :3
A kérdező logikáját pedig egyszerűen nem értem. Az ízlés egyáltalán nem függ a médiától vagy személyiségtől. A legtöbb ember azért hallgatja azt, amit hallgat, mert... kapaszkodj meg... az tetszik neki. Ez ennyire egyszerű.
Hát aki azt mondja, hogy a zenének nincs köze a stílushoz, személyiséghez, elég nagyot téved.
Pl van egy társkereső oldal, sok adatlapot nézegetve, akik egy bizonyos zenei kategóriában tesznek ki, már lapozok is tovább. Elég butyuta, elmeroggyant emberek hallgatják a stílust.
# 10,18: Az szép! Meg se várod, hogy válaszoljak, de te már írod is, hogy semmit sem tudtam mondani, és nagyokos vagyok. Ebből is tudok ám következtetni, eléggé türelmetlen ember lehetsz. :) Amúgy azt tudom mondani, amit te is, e!éggé vegyes ízlésed van. Avril Lavigne miatt nem valami pozitív a véleményem, Dvorak oké, a másikat meg nem ismerem.
# 11: Nem azt írtam, hogy minden egy zenét hallgató embert egy kalap alá lehet venni, hanem hogy bizonyos dolgokra lehet következtetni - ami valószínű, de nem biztos, hogy igaz.
# 13: Ez aztán egy komoly érv volt, gratulálok!
# 15: Nem függ a médiától? Akkor mi más oka van annak, hogy a Gangnam Style-t, vagy a Baby-t Justin Biebertől sokkal többen hallgatják, mint mondjuk a Radioheadtől az Idioteque című számot? Oké, azért mert több embernek tetszik. De vajon miért tetszik több embernek? Ennyivel jobb lenne a Baby és a Gangnam Style? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!