Miért van annyi ember, főleg "rocker" körökben, aki úgy gondolja, hogy az ő ízlése a helyes, megfelelő ízlés?
4-es, egy nagy röhej vagy. Én is rocker vagyok, és hidd el, van a rocknak legalja is. Sokszor csak pislogok, hogy mi ez, mikor meghallgatok egy számot, és ha hiszed, ha nem, van olyan pop szám is, ami ezer rock számnál is jobb és sokatmondóbb (egy példa a Lenka - Everything At Once című szám, ami az egyediségével mindent ver). Amúgy képzeld, tényleg nem a rock a "helyes út" (mintha csak a "Fényről" beszélnénk, így elnézve vicces), ezer s ezer másfajta jó szám van, csak te vagy vak.
Ja, és képzeld, van pár jó dubstep szám is, amiben nem véletlenszerű sz@rságok vannak, csak az embereknek túl kényelmes megoldás az általánosítás. Egyébként meg te is olyan vagy, mint a diszkós patkányok, csak te azt mondod, hogy "fúj, dubstep". Semmivel sem vagy jobb.
A kérdésre válaszolva, igazából mindenki a saját zenei stílusát tartja a legjobbnak. De szerintem ez nem feltétlenül a lenézés miatt van, épp ellenkezőleg én úgy vettem észre, hogy inkább csak azért írják ki, mert a számot dicsérik vele. Persze, attól vannak olyan barmok is, akik tényleg elvárják, hogy mindenki szeresse, ez személytől függ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!