Miért írják itt olyan gyakran, hogy a kismellű lányokat/nőket szereteik a férfiak/fiúk? Szerintem ez nem igaz! Kismellű lányként tökéletesen tudom, hogy a nagymellűek sokkal inkább előnyt élveznek náluk.
#211, először is köszi a normális választ! :)
Másodszor, a veronai buszbaleset óta sokkal inkább megbékéltem a mellemmel (azért nem teljesen), hiszen ők örültek volna, ha "csak" a mellük kisebb az átlagosnál...
Ugyanakkor a kérdésem szerintem még most is jogos, hisz a férfiak többsége a nagyobb melleket szereti.
Ezt a valóságban el is ismerik, a neten miért kedvesebbek sokkal többen?
Én ezt így hazugságnak érzem.
Persze tiszteletben tartom mindenki ízlését, csak ez így fura.:)
Kedves kérdező lány,
Elgondolkodtál-e már azon, hogy neked az kell, hogy az átlagos vagy nagymellű nőket kedvelő férfiaknak is tettszél, vagy inkább az, hogy azoknak, akik a te testalkatodra, szemedre, arcformádra, vagy ami a szexepiled, arra buknak. Csak egy példa: Elmentem szemüveget készíttetni tavaly decemberben, és valami megfogott az optikus kisasszonyban. 30 év körül lehet, 170 centi körüli, és valami elbűvölő szeme, amin észrevettem, hogy nem csak "úgy" nézzük egymást, ahogy a szemüveg beállításához szükséges lenne. Csak a második alkalommal tűnt fel, hogy kicsi mellei vannak, de emellett roppant formás feneke, és a flörtért így is roppant hálás volt.
Mindent összevetve, tetszett, úgy ahogy van, és kimondottan szexinek is tartom.
Amúgy nekem inkább az átlagos, vagy annál kisebbek tetszenek.
Eddig két kismellű barátnőm volt, és velük volt a legjobb sportolni, túrázni, hegyet mászni, sose kímélték magukat, imádtam látni őket, ahogy az átizzadt cuccban az erektált "csúcsos" (ahogy írod) mellbimbójuk majd kibökte a ruhát.
Eddzed csak nyugodtan az önbizalmadat,
Jajj, de cuki vagy, köszönöm!! :)
Hátha a korombeli fiúk is felnőnek agyban majd 30 éves korukra.:)
ha végzel a középiskolával, hirtelen ki fog tágulni a világ, és fokozatosan a "korodbeli fiúk" tól-ig korhatára is egyre kevésbé lesz fontos. elmégy diákmunkára, egyetemre, gyakornoknak, utazol, dolgozol, tanulsz, esetleg tanítasz, annyiféle emberrel fogsz megismerkedni, hogy 2-3 év múlva magadra sem ismersz. nem kell arra 30 éves korodig várni, hamarosan nagyon kellemes élményekkel gazdagodhatsz, ha okosan éled az életed, és észreveszed azokat, akiknek tetszel. Ezek így együtt hatalmas tuning lesz az egódnak.
Ahogy egy régi exem mondta: "markold meg a formás kis büszkeségeimet" - így lesz nálad is. mert hogy büszke lehetsz majd rájuk.
Miért csinálod ezt? :))
Kérlek, írj privátot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!