Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért írják itt olyan gyakran,...

Miért írják itt olyan gyakran, hogy a kismellű lányokat/nőket szereteik a férfiak/fiúk? Szerintem ez nem igaz! Kismellű lányként tökéletesen tudom, hogy a nagymellűek sokkal inkább előnyt élveznek náluk.

Figyelt kérdés
Sokszor olvastam azt is, hogy fontosabb, hogy "formás legyen". Nos, nekem kicsi, és kicsit olyan "csúcsos", és nem hinném, hogy formás. De akkor is, miért kell itt a mi önbizalmunkat növelni, mikor nagyon jól tudjuk, hogy ezek csak szép szavak. Na, most nyugodtan lehet vitázni, kíváncsi vagyok mindenki véleményére!

2015. aug. 6. 13:44
❮❮ ... 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 ... ❯❯
 211/290 anonim ***** válasza:
100%
Ez nagyon gáz. Maradj az aki vagy, nem értem miért ilyen sok az önbizalomhiányos lány manapság. Aki ezért nincs veled, az annyit is ér. Nálam a mellméret egyáltalán nem számít, inkább a szép arc és a jelleme a döntő egy lánynál. :) Itt mondom neked, ne csináltasd meg a melleidet, a természetesség szerintem a legvonzóbb tulajdonság egy nőben, sajnos manapság ritka.
2017. márc. 6. 07:21
 212/290 A kérdező kommentje:

#211, először is köszi a normális választ! :)

Másodszor, a veronai buszbaleset óta sokkal inkább megbékéltem a mellemmel (azért nem teljesen), hiszen ők örültek volna, ha "csak" a mellük kisebb az átlagosnál...

Ugyanakkor a kérdésem szerintem még most is jogos, hisz a férfiak többsége a nagyobb melleket szereti.

Ezt a valóságban el is ismerik, a neten miért kedvesebbek sokkal többen?

Én ezt így hazugságnak érzem.

Persze tiszteletben tartom mindenki ízlését, csak ez így fura.:)

2017. márc. 6. 23:08
 213/290 anonim válasza:
95%

Kedves kérdező lány,

Elgondolkodtál-e már azon, hogy neked az kell, hogy az átlagos vagy nagymellű nőket kedvelő férfiaknak is tettszél, vagy inkább az, hogy azoknak, akik a te testalkatodra, szemedre, arcformádra, vagy ami a szexepiled, arra buknak. Csak egy példa: Elmentem szemüveget készíttetni tavaly decemberben, és valami megfogott az optikus kisasszonyban. 30 év körül lehet, 170 centi körüli, és valami elbűvölő szeme, amin észrevettem, hogy nem csak "úgy" nézzük egymást, ahogy a szemüveg beállításához szükséges lenne. Csak a második alkalommal tűnt fel, hogy kicsi mellei vannak, de emellett roppant formás feneke, és a flörtért így is roppant hálás volt.

Mindent összevetve, tetszett, úgy ahogy van, és kimondottan szexinek is tartom.

Amúgy nekem inkább az átlagos, vagy annál kisebbek tetszenek.

Eddig két kismellű barátnőm volt, és velük volt a legjobb sportolni, túrázni, hegyet mászni, sose kímélték magukat, imádtam látni őket, ahogy az átizzadt cuccban az erektált "csúcsos" (ahogy írod) mellbimbójuk majd kibökte a ruhát.

Eddzed csak nyugodtan az önbizalmadat,

2017. márc. 22. 21:07
 214/290 anonim válasza:
95%
, meglátod, megvan a tiédre is a kereslet :) De ehhez az kell, hogy fogadd el magadat, békélj meg a testeddel, szeresd is, és ez láttszon is rajtad. Eléred azt is utána, hogy büszke leszel a formádra, és legyen az a szexepiled része. Szeretni fognak érte a férfiak, meglátod. Nem mind, de bőven észrevehető részük.
2017. márc. 22. 21:09
 215/290 A kérdező kommentje:

Jajj, de cuki vagy, köszönöm!! :)

Hátha a korombeli fiúk is felnőnek agyban majd 30 éves korukra.:)

2017. márc. 22. 22:04
 216/290 anonim válasza:
97%

ha végzel a középiskolával, hirtelen ki fog tágulni a világ, és fokozatosan a "korodbeli fiúk" tól-ig korhatára is egyre kevésbé lesz fontos. elmégy diákmunkára, egyetemre, gyakornoknak, utazol, dolgozol, tanulsz, esetleg tanítasz, annyiféle emberrel fogsz megismerkedni, hogy 2-3 év múlva magadra sem ismersz. nem kell arra 30 éves korodig várni, hamarosan nagyon kellemes élményekkel gazdagodhatsz, ha okosan éled az életed, és észreveszed azokat, akiknek tetszel. Ezek így együtt hatalmas tuning lesz az egódnak.

Ahogy egy régi exem mondta: "markold meg a formás kis büszkeségeimet" - így lesz nálad is. mert hogy büszke lehetsz majd rájuk.

2017. márc. 23. 09:19
 217/290 A kérdező kommentje:
Én azért nem vagyok ilyen pozitív.:D De remélem neked lesz igazad, és köszönök mindent! :)
2017. márc. 23. 23:33
 218/290 anonim válasza:
94%
Kérdező. sportolsz valamit ? Én pl bringázok. Nem elterelésből írom, hanem azért, hogy az is tuningolja az egódat, ha rágyúrsz olyan dolgokra, amire már most is büszke lehetsz, vagy javíthatsz rajta. A biciklis csajoknak (heti 3-4 alkalommal 90-120 perc tekerés) mind gyönyörű a lábuk és a fenekük, a sportuházat meg is mutatja. imádom, ha találkozok velük. Feneke pedig mindenkinek van, de olyan szép, mint a biciklis csajoknak, keveseknek.
2017. márc. 24. 11:15
 219/290 anonim ***** válasza:
94%
Uristen...ezt masfel eve kiemelgeted? Az alatt uj cicid is lehetett volna, ha ennyire nyomaszt
2017. ápr. 1. 23:33
 220/290 anonim ***** válasza:
49%

Miért csinálod ezt? :))

Kérlek, írj privátot.

2017. ápr. 2. 00:59
❮❮ ... 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!