Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért írják itt olyan gyakran,...

Miért írják itt olyan gyakran, hogy a kismellű lányokat/nőket szereteik a férfiak/fiúk? Szerintem ez nem igaz! Kismellű lányként tökéletesen tudom, hogy a nagymellűek sokkal inkább előnyt élveznek náluk.

Figyelt kérdés
Sokszor olvastam azt is, hogy fontosabb, hogy "formás legyen". Nos, nekem kicsi, és kicsit olyan "csúcsos", és nem hinném, hogy formás. De akkor is, miért kell itt a mi önbizalmunkat növelni, mikor nagyon jól tudjuk, hogy ezek csak szép szavak. Na, most nyugodtan lehet vitázni, kíváncsi vagyok mindenki véleményére!

2015. aug. 6. 13:44
❮❮ ... 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 ... ❯❯
 191/290 Scav ***** válasza:
95%

Pont a nagy számok törvénye mutatja, hogy mivel nagyon sok embernek szexszimbólumok ezek a színésznők, így nem mondhatjuk, hogy defektes ízlésük lenne. Nem pedofília csinos nőket kívánni.

Nem én erőszakoskodom. Volt egy kérdés, rá válaszoltam, hogy a nagy mell nem minden, legalább is nem mindenkinél. Erre jött az erőszakoskodás, hogy "CSAKANAGYMELLCSAKAKEREK". Mert nem tudják itt egyesek elfogadni, hogy a sportos/vékony/kecsesebb/kis mellű nők is szépek. Én mindig azt írtam, hogy ők IS szépek, nekem ők az ideál, másoknak meg MÁS. Erre jöttök ti gyökerek, hogy én és a hozzám hasonlók pedofilok, meg férfiakat szeretek.

Nem engem zavar, hogy más ízlésűek is vannak rajtam kívül, hanem titeket.

De nem is érdekel már, le is _arom az egészet, nem egy fotelből nyitom ki mások szemét a sokszínű világra. Higyjetek, amit akartok, a világ attól még nem fog úgy működni, mint álmaitokban.

Kedves 40%-os, én erre, te arra. Mindenki dugja azt, ami neki jól esik.

2017. jan. 4. 09:38
 192/290 A kérdező kommentje:
"De gustibus non est disputandum." :)
2017. jan. 4. 17:20
 193/290 anonim ***** válasza:
9%

"Pont a nagy számok törvénye mutatja, hogy mivel nagyon sok embernek szexszimbólumok ezek a színésznők, így nem mondhatjuk, hogy defektes ízlésük lenne. "

Még egyszer elmondom, te nagyon hülye! Hogy te is megértsd, még egyszer elmondom széééépen, laaaasssaaan.

1.) Manapság rettentő sok a pedofíl, és homár, mint te!

2.) Ezek Hollywoodi színészek, akiket az egész Föld lakossága lát!

3.) Mivel vannak pedofílok dögivel, meg sok a homár is, ezért a naaaaaagy számok törvénye alapján, értsd: sokmilliárdos a Föld lakossága, ezekből lesznek olyanok, akiket érdekelnek ezek a csontropi, és fértias testű nők! Érted már?!

És itt most meg kell különböztetni két kategóriát:

- vánnyadt, és férfias testű ótvar, ez 2 különböző típus! De lehetnek átfedések is, tehát amelyik mind a két kategóriába illik! Komolyan mondom, neked tyúkeszed van.

2017. jan. 4. 17:31
 194/290 anonim ***** válasza:
10%

Igen, én is azt mondom, te arra a férfias testű semmi mell irányába, én a húsos, és gyönyörű formás, gömbölyded NŐK irányába! Azok még NŐK tudtak maradni, nem férfiak!

Lapos mellkasod gondolom neked is van... :)

Akkor simogasd azt, ha abba vagy szerelmes, meg a duzzadó izmaidat is simogathatod, ugyanaz van neked otthon pinás, csak a teste olyan kb. mint a tiéd, csak kilóban más!

2017. jan. 4. 17:35
 195/290 A kérdező kommentje:
A #192-es válaszom békítő jelleggel írtam, szívleljétek meg és ne vitatkozzatok! :)
2017. jan. 4. 19:05
 196/290 anonim ***** válasza:
13%

Ja tudom, én tudok latinul, nekem ez nem gond :)

És nem is én kezdtem ezt az egészet, ezt a majomparádét ez a félnótás csinálta, mivel kijelentette az én ízlésemet és véleményemet meglátva és szabályosan nekem támadva, hogy: "Nem, hazudsz!"

Így. Arra, hogy említettem a véleményem és ízlésem és akkor ez a félnótás rámpattant és többször a pofámba vágta ez az agresszív kis senki, hogy: "Nem, hazudsz!".

Jól van, gondoltam egy sfej!! Akiben túlteng az agresszió és frusztálódva van.

2017. jan. 4. 19:41
 197/290 A kérdező kommentje:

Ha valaki mégsem tudna latinul, az idézet azt jelenti, hogy ízlésről nem lehet vitatkozni.

Ez nagyon megmaradt a suliból.:)

2017. jan. 4. 21:29
 198/290 anonim ***** válasza:
100%

Ebből miért is lett 20 oldalas kérdés? :D teljesen nonszensz ezen "vitatkozni", főleg hogy mindenki másmilyet szeret, mégcsak nem is tény amit itt mondanak :D vélemény

Az meg, hogy valaki általánosít s "nagymellűek előnyt élveznek náluk" na, az az ő baja már :D

2017. jan. 4. 22:33
 199/290 Scav ***** válasza:
82%

#196 De hát hazudsz:

"A legtöbb FÉRFI amúgy is utálja a szilikont! "

Pl. én is utálom, de sajnos a trend nem az, hogy a legtöbben utálják. Az USA-ban jelenleg a nők 5%-ának szilikonmelle van, ami 5 millió főt jelent. És egyre jobban növekszik ez a szám. Google-t hsználva nagyon sok statisztikát találni arról, hogy több férfi nem utasítja el a szilikonmellet, mint ahány utálja.

Csak egy példa: [link]

(Ok, mellműtéttel foglalkozó oldalon van, de találtam még nagyon sok másikat, ami ezt támasztja alá)

"Arról nem is beszélve, hogy undormány a szilikon, bottal se piszkítaná be értelmes FÉRFI a kezét vele.. "

Tehát a férfiak több, mint 50%-a nem értelmes. Pedig a megkérdezettek között valószínűleg nem csak ágybavizelős 70-es IQ-val rendelkező személyek lehettek, hanem nagyrészt átlagemberek, illetve értelmiségiek is.

"Az is egy hazugság jól látod, hogy a kis melleket sok hapsi szereti. "

Nem igaz. A nagy számok törvénye szerint nyilván sok férfiból több lesz, aki a kis mellet szereti, de ez csak arányában emelné meg ezt a számot. Még mindig szűkebb rétegeket szolgálnának ki ezek a weboldalak, mint amit a valóságban tapasztalhatunk. A forgalmuk és a Google Trends alapján ~25%. Tehát ha minden kis mellet szerető férfi látens meleg vagy pedo, akkor minden negyedik férfi az. Főnök! Ez így nem biztos, hogy igaz!

Nagy számok törvénye, mi? :D

Pár érdekesség:

A szegényebb emberek a nagyobb melleket preferálják.

[link]

De ugyanez áll a szexista férfiakra is, akik hajlamosak tárgyként tekintetni a nőkre:

[link]

További szép napot! ;)

2017. jan. 5. 07:18
 200/290 anonim ***** válasza:
100%
Nem akarsz írni egy szakdolit ebből? :D
2017. jan. 15. 04:18
❮❮ ... 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!