Miért írják itt olyan gyakran, hogy a kismellű lányokat/nőket szereteik a férfiak/fiúk? Szerintem ez nem igaz! Kismellű lányként tökéletesen tudom, hogy a nagymellűek sokkal inkább előnyt élveznek náluk.
Pont a nagy számok törvénye mutatja, hogy mivel nagyon sok embernek szexszimbólumok ezek a színésznők, így nem mondhatjuk, hogy defektes ízlésük lenne. Nem pedofília csinos nőket kívánni.
Nem én erőszakoskodom. Volt egy kérdés, rá válaszoltam, hogy a nagy mell nem minden, legalább is nem mindenkinél. Erre jött az erőszakoskodás, hogy "CSAKANAGYMELLCSAKAKEREK". Mert nem tudják itt egyesek elfogadni, hogy a sportos/vékony/kecsesebb/kis mellű nők is szépek. Én mindig azt írtam, hogy ők IS szépek, nekem ők az ideál, másoknak meg MÁS. Erre jöttök ti gyökerek, hogy én és a hozzám hasonlók pedofilok, meg férfiakat szeretek.
Nem engem zavar, hogy más ízlésűek is vannak rajtam kívül, hanem titeket.
De nem is érdekel már, le is _arom az egészet, nem egy fotelből nyitom ki mások szemét a sokszínű világra. Higyjetek, amit akartok, a világ attól még nem fog úgy működni, mint álmaitokban.
Kedves 40%-os, én erre, te arra. Mindenki dugja azt, ami neki jól esik.
"Pont a nagy számok törvénye mutatja, hogy mivel nagyon sok embernek szexszimbólumok ezek a színésznők, így nem mondhatjuk, hogy defektes ízlésük lenne. "
Még egyszer elmondom, te nagyon hülye! Hogy te is megértsd, még egyszer elmondom széééépen, laaaasssaaan.
1.) Manapság rettentő sok a pedofíl, és homár, mint te!
2.) Ezek Hollywoodi színészek, akiket az egész Föld lakossága lát!
3.) Mivel vannak pedofílok dögivel, meg sok a homár is, ezért a naaaaaagy számok törvénye alapján, értsd: sokmilliárdos a Föld lakossága, ezekből lesznek olyanok, akiket érdekelnek ezek a csontropi, és fértias testű nők! Érted már?!
És itt most meg kell különböztetni két kategóriát:
- vánnyadt, és férfias testű ótvar, ez 2 különböző típus! De lehetnek átfedések is, tehát amelyik mind a két kategóriába illik! Komolyan mondom, neked tyúkeszed van.
Igen, én is azt mondom, te arra a férfias testű semmi mell irányába, én a húsos, és gyönyörű formás, gömbölyded NŐK irányába! Azok még NŐK tudtak maradni, nem férfiak!
Lapos mellkasod gondolom neked is van... :)
Akkor simogasd azt, ha abba vagy szerelmes, meg a duzzadó izmaidat is simogathatod, ugyanaz van neked otthon pinás, csak a teste olyan kb. mint a tiéd, csak kilóban más!
Ja tudom, én tudok latinul, nekem ez nem gond :)
És nem is én kezdtem ezt az egészet, ezt a majomparádét ez a félnótás csinálta, mivel kijelentette az én ízlésemet és véleményemet meglátva és szabályosan nekem támadva, hogy: "Nem, hazudsz!"
Így. Arra, hogy említettem a véleményem és ízlésem és akkor ez a félnótás rámpattant és többször a pofámba vágta ez az agresszív kis senki, hogy: "Nem, hazudsz!".
Jól van, gondoltam egy sfej!! Akiben túlteng az agresszió és frusztálódva van.
Ha valaki mégsem tudna latinul, az idézet azt jelenti, hogy ízlésről nem lehet vitatkozni.
Ez nagyon megmaradt a suliból.:)
Ebből miért is lett 20 oldalas kérdés? :D teljesen nonszensz ezen "vitatkozni", főleg hogy mindenki másmilyet szeret, mégcsak nem is tény amit itt mondanak :D vélemény
Az meg, hogy valaki általánosít s "nagymellűek előnyt élveznek náluk" na, az az ő baja már :D
#196 De hát hazudsz:
"A legtöbb FÉRFI amúgy is utálja a szilikont! "
Pl. én is utálom, de sajnos a trend nem az, hogy a legtöbben utálják. Az USA-ban jelenleg a nők 5%-ának szilikonmelle van, ami 5 millió főt jelent. És egyre jobban növekszik ez a szám. Google-t hsználva nagyon sok statisztikát találni arról, hogy több férfi nem utasítja el a szilikonmellet, mint ahány utálja.
Csak egy példa: [link]
(Ok, mellműtéttel foglalkozó oldalon van, de találtam még nagyon sok másikat, ami ezt támasztja alá)
"Arról nem is beszélve, hogy undormány a szilikon, bottal se piszkítaná be értelmes FÉRFI a kezét vele.. "
Tehát a férfiak több, mint 50%-a nem értelmes. Pedig a megkérdezettek között valószínűleg nem csak ágybavizelős 70-es IQ-val rendelkező személyek lehettek, hanem nagyrészt átlagemberek, illetve értelmiségiek is.
"Az is egy hazugság jól látod, hogy a kis melleket sok hapsi szereti. "
Nem igaz. A nagy számok törvénye szerint nyilván sok férfiból több lesz, aki a kis mellet szereti, de ez csak arányában emelné meg ezt a számot. Még mindig szűkebb rétegeket szolgálnának ki ezek a weboldalak, mint amit a valóságban tapasztalhatunk. A forgalmuk és a Google Trends alapján ~25%. Tehát ha minden kis mellet szerető férfi látens meleg vagy pedo, akkor minden negyedik férfi az. Főnök! Ez így nem biztos, hogy igaz!
Nagy számok törvénye, mi? :D
Pár érdekesség:
A szegényebb emberek a nagyobb melleket preferálják.
De ugyanez áll a szexista férfiakra is, akik hajlamosak tárgyként tekintetni a nőkre:
További szép napot! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!