Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért írják itt olyan gyakran,...

Miért írják itt olyan gyakran, hogy a kismellű lányokat/nőket szereteik a férfiak/fiúk? Szerintem ez nem igaz! Kismellű lányként tökéletesen tudom, hogy a nagymellűek sokkal inkább előnyt élveznek náluk.

Figyelt kérdés
Sokszor olvastam azt is, hogy fontosabb, hogy "formás legyen". Nos, nekem kicsi, és kicsit olyan "csúcsos", és nem hinném, hogy formás. De akkor is, miért kell itt a mi önbizalmunkat növelni, mikor nagyon jól tudjuk, hogy ezek csak szép szavak. Na, most nyugodtan lehet vitázni, kíváncsi vagyok mindenki véleményére!

2015. aug. 6. 13:44
 281/290 anonim ***** válasza:
0%
Igazad van.
2019. márc. 28. 00:13
 282/290 anonim ***** válasza:
A lànyoknak meg nagy farok kell. Na az se jobb. És ha egy férfinak nem olyan nagy az sokkal rosszabb helyzetben van mint te a kis melleidel.
2019. márc. 28. 07:43
 283/290 anonim válasza:

Szintén lány vagyok, 18éves.

Akikkel eddig voltam fiúk azoknak semmi bajuk nem volt velem. Nekem is szintén kis mellem van, de viszonylag nagy fenekem. Az összes eddigi partnerem és fiú barátom is azt mondta hogy a kiss mellű-nagy fenekű csajok a legjobbak.

De vannak olyan ismerőseim akik azt mondják hogy tök mind1 milyen a nő, de legalább az egyiknek lenni kell itt a mellre meg a fenékre gondolok ügyebár.

De megnyugtatlak nem lesz örökre ilyen “kis” melled.

Miután lett szexuális életem, nagyobbak lettek legalább 1mérettel a melleim. Szerintem a hormonok miatt.

2019. márc. 28. 22:20
 284/290 A kérdező kommentje:

Nekem is nőtt kb. fél méretet, amióta együtt vagyok a barátommal.:D

De még mindig nem éri el az A kosarat.:(

2019. márc. 28. 22:24
 285/290 anonim válasza:
Ha valaki szeret az elfogad úgy ahogy vagy. Arról hogy kis melled van nem tehetsz. Ilyennek születtél. Mindenkiben van valami hiba. Vannak fiúk akiknek kicsi a nemiszervük, ők se tudnak mit kezdeni velük. Belekell törődnünk ebbe és elfogadni magunkat
2019. márc. 28. 23:03
 286/290 anonim ***** válasza:
Szerintem meg igaz. Én például azokat szeretem. Tudod nem mindenkinek jönnek be a nagy csőcsű csajok. Meg a csontváz lányok. Kicsit felszínes vagy,na sebaj.
2019. ápr. 27. 06:25
 287/290 anonim ***** válasza:
Látom nem hagyod apadni a témát. Örömmel látom h megtaláltad életed párját aki "hazudik neked". :D Na cső káren.
2019. máj. 1. 23:21
 288/290 anonim ***** válasza:
Akkor műttesd meg, és ne siránkozással töltsd az életedet, mert később bánni fogod az elpazarolt időt...
2019. máj. 16. 10:43
 289/290 anonim ***** válasza:
Úristen basz_dmeg, te 4 éve ezen kattogsz? 😳
2019. máj. 25. 02:25
 290/290 anonim ***** válasza:
Nekem kicsi (B vagy vmivel az alatti), és hát az alakja sem a legszebb. Sosem volt a méretből problémám, és nem is érdekel (az alakja inkább zavar, de annyira nem feszülök rá). Persze megnézik a fiúk a nagy melleket, de attól még kapcsolatnál ez nem jelent semmi előnyt (ha valakinek igen, azzal nem is foglalkoznék). És mivel én sosem akartam nagy melleket, nem érzek irigykedést, hogy valakinek megnézik, sőt, a túl nagy szerintem inkább undi. De kinek mi. Meg amúgy is minek irigykedjem, ha egyszer eddig is mindenkinek, akinek tetszettem, így tetszettem. Akinek meg nem, valószínűleg nem a melleim miatt (ha valakinek amiatt nem kellenék, az annyit is ér ugye.) Szóval engedd el.
2019. máj. 25. 12:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!