Miért írják itt olyan gyakran, hogy a kismellű lányokat/nőket szereteik a férfiak/fiúk? Szerintem ez nem igaz! Kismellű lányként tökéletesen tudom, hogy a nagymellűek sokkal inkább előnyt élveznek náluk.
Figyelt kérdés
Sokszor olvastam azt is, hogy fontosabb, hogy "formás legyen". Nos, nekem kicsi, és kicsit olyan "csúcsos", és nem hinném, hogy formás. De akkor is, miért kell itt a mi önbizalmunkat növelni, mikor nagyon jól tudjuk, hogy ezek csak szép szavak. Na, most nyugodtan lehet vitázni, kíváncsi vagyok mindenki véleményére!2015. aug. 6. 13:44
251/290 anonim válasza:
valoban mindenki a nagymellueket szereti csak beérik egy kismelluvel is ha jobb, pl en is epp most indulok egy csinos nagymellu oromlanyhoz titokban a kismellu baratnom nem tud rola, elni kell.
253/290 A kérdező kommentje:
Na látjátok, az az igazság, amit a #251-es ír, a többi csak szép duma.
Még egy örömlány is jobb, mint egy kismellű lány.:)
2017. okt. 14. 13:31
254/290 anonim válasza:
hat azert az tulzas hogy jobb lenne illetve mindenki masban jo, ma nagyon jo volt a lanynal akit a rosszlanyok.hu talaltam megerte elmenni, nagyon jo a teste meg mindene de ennyi azert osszekoltozni meg komoly kapcsolatot letesiteni egy ilyen lanyal nem szeretnek, a baratnom tokeletesen megfelel nekem en őt szeretem attol hogy nincs nagy melle mert attol meg csinos es okos is, csak ratalaltam erre a prostira es ugy megkivantam hogy muszaj volt meglátogatnom őt mert nem akarok ugy meghalni hogy ennyire jo testu not meg sose dugtam meg, de csak a testere gerjedek maga a lany nem erdekel en a baratnomet szeretem es ez ugyse fog kiderulni soha hogy felreleptem meg ebbol nem fogok rendszert csinalni, es amit nem tud az nem faj neki.
255/290 anonim válasza:
Imádom a hatalmas csöcslényeket!
256/290 anonim válasza:
Szörnyűek a melleid, semmire se jó diók csak, miket jobb lenne kerülni, de nem lehet.
257/290 anonim válasza:
A véleményem röviden a következő:
Ugyan már! A nagy mellméret másra utal. Inkább legyen tiszta az arca és az álla, nyaka és a mellkasa felül az ami nézzen ki jól. Az számomra fontosabb és tudom is hogy miért, viszont a mellméretből számomra sem a kicsit, hanem egy átlag alkatú nőn a B mérethez tartozó felső 2/3 és a C mérethez tartozó alsó 1/3 az amit ideálisnak tartok.
258/290 anonim válasza:
Én azokat szeretem, ahol van a nagy mell és van rajta egy kicsi nő.
259/290 anonim válasza:
Két év után történt valami változás kedves kérdező, lefogyni esetleg elfogadni önmagad?...
260/290 anonim válasza:
Hát, mellbe dugás tuti nem volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!