Miért írják itt olyan gyakran, hogy a kismellű lányokat/nőket szereteik a férfiak/fiúk? Szerintem ez nem igaz! Kismellű lányként tökéletesen tudom, hogy a nagymellűek sokkal inkább előnyt élveznek náluk.
mert a nagymellűek az estek 90%ban az elhízás egyik fázisában járnak.
nagyon ritka az a genetika,hogy nagymellű és mégsem elhízott.
ezért van a a kompromisszum,hogy inkább legyen kis mellű csak dagadt ne legyen,mert attól rosszabb nincsen.
Ezt a kérdező írta:
"Jajj, de cuki vagy, köszönöm!! :)
Hátha a korombeli fiúk is felnőnek agyban majd 30 éves korukra.:)"
Mindezt 2015 óta, és több száz, vagy ezer kommentet is megérő kérdésnél és kérdezőnél ezt volt képes belemondani valaki arcába.
Kérdem én: ha TE, "drága" kérdező 2015 óta és több ezer hsz. óta itt tartasz, AKKOR TE VAJON MENNYIRE NŐTTÉL FEL, HOGY EZEN RUGÓZOL AZÓTA IS RÖGESZMÉSEN RAJTA?????
NEM FURCSA EZ EGY PICIKÉT??
Meg a veronai baleset óta???? Nem vagy te egy "pöppet" irigy lény????
Te a negatív dolgokból indulsz ki, hogy a szomszéd tehene megdöglött, és akkor neked milyen jó?????
MENJ EL PSZICHOLÓGUSHOZ! KÉRLEK!
Meg aki itt zokog egy műmellért, annak el kell mennie!!!
HALMOZOTTAN VAGY SÉRÜLT!
70 %-os és főleg 73 %-os. Erről van szó. Meg ugye kinek mi a telt és a kövér? Ma már sajnos egy 70 kg-os nőre is rámondják, hogy "kövér", holott csak husis, jó formájú, kellemes husú. Nagyon elferdült az emberek fejében itt minden és főleg a média hatására és agymosott birka lett mind. De erről csakis az emberek tehetnek akik beszopizták..
Mindig az emberektől függ minden. Én sajnálom és szégyellem, hogy ilyen emberek között kell élnem.
Sajnálom, hogy a sok birka szellemű beállt a sorba nem tud gondolkozni és egymást szapulják. Ez lett az életcéljuk!
Túl jó világ lett én azt mondom. Ha mindenkinek erre van "ideje", és főként sajnos igénye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!