Miért írják itt olyan gyakran, hogy a kismellű lányokat/nőket szereteik a férfiak/fiúk? Szerintem ez nem igaz! Kismellű lányként tökéletesen tudom, hogy a nagymellűek sokkal inkább előnyt élveznek náluk.
Te vagy kedvenc kérdezőm. :))
Nagyon sajnállak. Egyszer felnősz majd. ))
Ha csak a mell formáját nézzük, igen, a szép formájú sokkal népszerűbb.
De legtöbbször a mellekhez tartozik egy leányzó is, és a férfiak úgy ampakk az egész nőt nézik. Nekem is volt kismellű barátnőm, és a legutolsó dolog, ami fontos volt vele kapcsolatban, az a mellei.
De ha csak ez zavar Téged, manapság már könnyű ezen változtatni.
Nekem aztán mindegy a mellméret, ha szimpatikus az illető és "belül is rendben van". Ilyen gondolatok, általánosítások akkor fordulnak meg általában az ember fejében, ha csalódott. Gondolom nálad is ez a helyzet. Ráadásul, ha egy nő/férfi önbizalma egyenesen arányos a mell/nemi szerv méretével, akkor ott súlyos önértékelési problémák állnak a háttérben, amelyet többségében külső ingerek okoztak.
Szóval hagyd ezt a marhaságot :) Ez egy hülyeség, amit a kérdés főcímében írsz.
25F
A kérdés kognitív szintje hasonló ahhoz,mint ha azt kérdezné valaki,miért a szőke nők tetszenek a férfiaknak és miért nem a barnák?
A való életben (tehát amiben élünk, és nem sértődött tinik lelki viharaiban) a férfiak nagyobbik részének semmi baja a kis mellű,"tenyeres" cicikkel. Persze, ha a számodra szimpatikus és vonzó férfiak körét alapul veszed az jön ki,hogy egy nálad bögyösebb nőt ezen férfiak 95 %-a döntené meg,míg téged csak a 80%-a,de azért még ez se olyan rossza arány,csak jól esik valamiért panaszkodni...valljuk be.
Hogy "sokkal inkább" előnyt élveznek hát istenem,ettől még lesz partnered az életben és ha amúgy szép az arcod és nem vagy kövér, már is a férfitársadalom nagyobbik része szívesen látná benned a lőcsét. Álprobléma az egész.
Kérdező!
Ha van egy 10 cm-es farok,meg van egy húsz,szép formás,vastag, melyik lesz a szimpibb?
Ha van egy izmos,jóképű,formás fenekű pali meg egy kevésbé jól kinéző,és a belső mindkettőnél rendben van,melyiket választanád inkább?
Nekünk se kell növelni az önbizalmunkat,hogy nektek elsősorban a belső a fontos:)
Na,de érted a lényeget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!