Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Bunkóság volt, vagy a mai...

Bunkóság volt, vagy a mai világban tökéletesen érthető?

Figyelt kérdés

Ma történt, Budapesttől 30-40 kmre egy kisvárosban

A barátnőm átszaladt gyümölcsért a nagymamájához, én pedig megvártam a helyi focipálya szélére leülve. Tök jól elmerengtem a kis mezőn, (ami a pálya széle és az út között volt, kb 5 méteres sáv) amikor láttam, hogy az út túloldaláról megindul felém egy nő, középkorú lehetett kb 30 éves, kicsit züllött arca volt, de nem volt vészes, be volt kötve a keze, normálisan volt felöltözve, volt nála két fehér zacskó is. Fehér nő volt, hosszú fekete hajjal, de valamiért ellenszenvesnek éreztem.

Gondoltam biztosan útbaigazítást kért, erre odaszólt, hogy szia, szeretnék veled egy kicsit beszélgetni, és leült mellém.

Na én felpattantam, hogy bocsi, de várok valakire, és elindultam a barátnőm fele. Erre ő mordult egyet, elindult felém, majd elfordult a másik irányba és ment tovább.

Úgy mérlegeltem, hogy bárki lehet, bármilyen szándékkal és nem szeretnék vele szóba állni, vagy összeszólalkozni. De lehet, hogy csak megtetszettem neki (25 éves átlagos fiú vagyok)

Az is lehet, hogy valami volt vele és segítséget akart kérni (veri a férje, akármi) vagy szimplán csak le akart húzni (kölcsönkér, stb) vagy megismerkedik velem, eljön hozzám, aztán jól kipakolja a házat, vagy akármi.

Szóval nem tudom, viszont elgondolkoztam rajta, hogy mi van akkor, ha tényleg segítséget kért, vagy csak úgy szimplán beszélgetni szeretett volna és nem mondott, vagy tett olyat amiért nyíltan elutasíthattam volna és valószínűleg rosszul eshetett neki.

Szerintetek nagyon is jól tettem, hogy ott hagytam a francba, vagy bunkó voltam vele nagyon?

2014. júl. 9. 17:49
1 2
 1/20 A kérdező kommentje:
Kicsit gáznak is gondolom, hogy ott hagytam, mert nem vagyok már 10 éves kisgyerek aki nem állhat szóba idegenekkel, bármi is van, meg tudtam volna védeni magam egy nővel szemben.
2014. júl. 9. 17:52
 2/20 A kérdező kommentje:
Ez inkább ilyen sznob, na menj a p.c.ába hozzáállás volt részemről... nem hiányzott a napomból mások nyomora, mégis most egész nap ezen töröm a fejem és a barátnőmmel is beszéltem erről.
2014. júl. 9. 17:53
 3/20 anonim ***** válasza:
6%
Mai világban tökéletesen érthetö, hogy nagyon bunko voltál.
2014. júl. 9. 18:02
 4/20 A kérdező kommentje:
Nem tudhattam ki volt és egyedül voltam egy mező szélén. És ha valami őrült, előránt egy kést, elnyesi a torkomat aztán elszakad a francba?
2014. júl. 9. 18:03
 5/20 A kérdező kommentje:
Na mindegy. Köszi.
2014. júl. 9. 18:03
 6/20 anonim ***** válasza:
85%

Tapasztalatom szerint, ha egy idegen azzal jön oda hozzád, hogy "szeretnék beszélni veled" vagy valami hasonlóval, akkor biztos, hogy valamit kérni akar, többnyire pénzt.

Nem voltál bunkó, bocsánatot kértél, nem akartál beszélni vele, van ez így mindenkivel.

De várj csak, nemsokára jönnek az irgalmas szamaritánusok, akik leírják mennyire szemét voltál.

2014. júl. 9. 18:08
 7/20 anonim ***** válasza:
29%

"És ha valami őrült, előránt egy kést, elnyesi a torkomat aztán elszakad a francba?" Te tényleg 25 éves vagy és fiu is? A nö pedig semmi különös 30 körüli? Ha ennyire félsz az emberektöl ki se lépj az utcára amig fel nem nösz.

#6! Ha kér valamit valaki ismeretlenül akkor még csak meg se hallgassa? Miért? Azt a néhány percet is irigyled töle? Vagy félsz utána mondani, hogy te nem segitesz?

2014. júl. 9. 18:21
 8/20 anonim ***** válasza:
73%

Felesleges rágódnod rajta. Nem voltál udvariatlan, és nem vagy köteles beszélgetni bárki ismeretlennel.

Egyébként részéről az lett volna a minimum, hogy megkérdezi, leülhet-e melléd.

2014. júl. 9. 18:29
 9/20 anonim ***** válasza:
67%

Én nem föltétlenül bunkót mondanék, bár bunkóságból is volt benne egy jó nagy adag.

Egyszerűen gyávának, antiszociálisnak tartalak.

Úgy se volt semmi dolgod, ugyan miért ne hallgathattad volna meg? Árud már el, mit veszítettél volna?

Mondjuk ha pénzt kér. (Valószínűleg nem, ilyen helyeken senki nem kéreget! Azt forgalmas helyeken szokták.)

Már csak időtöltésnek is meghallgattam volna, hogy röhögjek egyet, vagy kíváncsiságból, vagy unaloműzőnek.

Tök jól el lehetett volna szórakozni.

Meg lenne mit mesélni, hogy miket mondott, vagy milyen baromságokkal rongált be.

Egyszerűen félsz élni, 2 szót szólni egy idegenhez. Ez gyávaság.

2014. júl. 9. 19:11
 10/20 anonim ***** válasza:

"az lett volna a minimum, hogy megkérdezi, leülhet-e melléd."

Tán kibérelte a mezőt a kérdező, hogy nem lehet ott más rajta kívül?

2014. júl. 9. 19:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!