Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Bunkóság volt, vagy a mai...

Bunkóság volt, vagy a mai világban tökéletesen érthető?

Figyelt kérdés

Ma történt, Budapesttől 30-40 kmre egy kisvárosban

A barátnőm átszaladt gyümölcsért a nagymamájához, én pedig megvártam a helyi focipálya szélére leülve. Tök jól elmerengtem a kis mezőn, (ami a pálya széle és az út között volt, kb 5 méteres sáv) amikor láttam, hogy az út túloldaláról megindul felém egy nő, középkorú lehetett kb 30 éves, kicsit züllött arca volt, de nem volt vészes, be volt kötve a keze, normálisan volt felöltözve, volt nála két fehér zacskó is. Fehér nő volt, hosszú fekete hajjal, de valamiért ellenszenvesnek éreztem.

Gondoltam biztosan útbaigazítást kért, erre odaszólt, hogy szia, szeretnék veled egy kicsit beszélgetni, és leült mellém.

Na én felpattantam, hogy bocsi, de várok valakire, és elindultam a barátnőm fele. Erre ő mordult egyet, elindult felém, majd elfordult a másik irányba és ment tovább.

Úgy mérlegeltem, hogy bárki lehet, bármilyen szándékkal és nem szeretnék vele szóba állni, vagy összeszólalkozni. De lehet, hogy csak megtetszettem neki (25 éves átlagos fiú vagyok)

Az is lehet, hogy valami volt vele és segítséget akart kérni (veri a férje, akármi) vagy szimplán csak le akart húzni (kölcsönkér, stb) vagy megismerkedik velem, eljön hozzám, aztán jól kipakolja a házat, vagy akármi.

Szóval nem tudom, viszont elgondolkoztam rajta, hogy mi van akkor, ha tényleg segítséget kért, vagy csak úgy szimplán beszélgetni szeretett volna és nem mondott, vagy tett olyat amiért nyíltan elutasíthattam volna és valószínűleg rosszul eshetett neki.

Szerintetek nagyon is jól tettem, hogy ott hagytam a francba, vagy bunkó voltam vele nagyon?

2014. júl. 9. 17:49
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Hát nem, de van egy bizonyos társadalmi osztály amitől jobb távol tartani magad, szerintem.... de te tudod.
2014. júl. 9. 19:15
 12/20 A kérdező kommentje:

Az meg nem antiszociálisság szerintem, hogy nem azért ülök le egy mező szélére, hogy mindenféle jöttmentek ott boldogítsanak, nem gondolod?

A saját barátaimra sincs néha időm.

2014. júl. 9. 19:17
 13/20 anonim ***** válasza:
91%

De igen, az.

Nem vita alapnak szántam, ehhez értek, azért mondtam, csak egy tényt állapítottam meg.

Szorongó, gyáva, antiszociális viselkedésforma.

Akár felismered magadon, akár nem. Akár bevallod magadnak, akár nem.

2014. júl. 9. 19:28
 14/20 anonim ***** válasza:

...ami nem jelenti azt, hogy ez lenne az alap természeted, már csak azért sem, mert akkor nem kérdőjeleznéd meg a saját tettedet, mint ahogy teszed most, és az elmondottak alapján azóta is vannak benned kérdőjelek ezzel kapcsolatban.

De akkor ott, abban a pillanatban, a fenti viselkedés jellemzett.

2014. júl. 9. 19:30
 15/20 anonim ***** válasza:

Nem hiszem, hogy "gyáva" dolog volt, de ez most nagyon megtetszett valakinek.

Én is mindig megijedek, ha idegenek leszólítanak, bár lány vagyok, és nehezen mondok nemet, ezért inkább meg se hallgatom.

2014. júl. 9. 19:35
 16/20 anonim ***** válasza:
31%

" lány vagyok, és nehezen mondok nemet"

Nyerő kombináció, nem talizunk? :)

2014. júl. 9. 19:41
 17/20 A kérdező kommentje:
lol :D
2014. júl. 9. 19:45
 18/20 anonim ***** válasza:
Dehogy voltál bunkó. Legalább megkímélted magadat a felesleges udvariassági köröktől, nyilván az lett volna, hogy elmondja mi a nyomora, azután kér valamit, holtbiztosan nem ok nélkül csapott le rád.
2014. júl. 9. 22:51
 19/20 anonim ***** válasza:

10-es:

"az lett volna a minimum, hogy megkérdezi, leülhet-e melléd."

Tán kibérelte a mezőt a kérdező, hogy nem lehet ott más rajta kívül?

Egy étteremben is megkérdezem, hogy leülhetek-e valakihez, pedig ő sem bérelte ki az asztalt. Ez egyszerűen csak a magánszféra tiszteletben tartása, és ritkán szoktak nemet mondani rá.

2014. júl. 10. 23:02
 20/20 anonim ***** válasza:
Egyénfüggő. Én az alkoholista csövestől a magányos öreg néniig bárkivel szívesen beszélgetek az utcán ha van időm. De pénzt nem adok senkinek és nyilván fel sem viszek senkit magamhoz. A legtöbb ilyen vagy tarhálni akar vagy tényleg csak beszélgetni. Ha nem volt kedved beszélgetni, akkor nem baj, hogy otthagytad, de azért gyakran szoktak az emberek várakozás közben elkezdeni dumálni azzal akivel tudnak. Szóval azért nem olyan extrém, veszélyes dolog ez.
2014. júl. 11. 14:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!