Miért írják itt olyan gyakran, hogy a kismellű lányokat/nőket szereteik a férfiak/fiúk? Szerintem ez nem igaz! Kismellű lányként tökéletesen tudom, hogy a nagymellűek sokkal inkább előnyt élveznek náluk.
Figyelt kérdés
Sokszor olvastam azt is, hogy fontosabb, hogy "formás legyen". Nos, nekem kicsi, és kicsit olyan "csúcsos", és nem hinném, hogy formás. De akkor is, miért kell itt a mi önbizalmunkat növelni, mikor nagyon jól tudjuk, hogy ezek csak szép szavak. Na, most nyugodtan lehet vitázni, kíváncsi vagyok mindenki véleményére!2015. aug. 6. 13:44
261/290 anonim válasza:
Pedig sokan a kis mellű nőket kedvelik. Azért, mert az ilyen általában vékony is, a vékony lányokért meg mindenki odavan.
262/290 anonim válasza:
De, igaz, úgyhogy rosszul gondolod. Ne vetítsd már ki másokra a komplexusaidat. Húzz el pszichiáterhez.
263/290 anonim válasza:
Nem a lapos nőket szeretjük de ha nincs más meghúzzuk azokat is. :)
264/290 A kérdező kommentje:
#263, "de ha nincs más". Na hát ez az, én nem akarok egy alternatíva lenni, olyan, akivel csak beérik. Inkább haljak meg egyedül. Ezért is utasítok vissza mindenkit, még ha próbálnak is közeledni.
2018. márc. 23. 11:03
266/290 anonim válasza:
szerintem ez egyertelmu
a nagymellu noket szeretik jobban
268/290 anonim válasza:
"Inkább haljak meg egyedül."
Szóval neked csak érdekből kell egy pasas?!!
269/290 anonim válasza:
" Ezért is utasítok vissza mindenkit, még ha próbálnak is közeledni."
Ezek szerint közelednek, érdeklődnek, te meg elhajtod őket.
Ennek semmi köze a mellméretedhez, ennek a te pszichédhez van köze.
270/290 A kérdező kommentje:
Most van barátom, aki elvileg "odavan" a mellemért, jó elő is adja, tényleg hihető.
De szerintem csak hazudik, hogy ne bántson meg.:D
2018. jún. 27. 16:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!