Miért írják itt olyan gyakran, hogy a kismellű lányokat/nőket szereteik a férfiak/fiúk? Szerintem ez nem igaz! Kismellű lányként tökéletesen tudom, hogy a nagymellűek sokkal inkább előnyt élveznek náluk.
Saját magadat se szereted. Rísz a tükör előtt saját magad miatt. Ez nem normális, mint ahogy a nagy mell utáni vágyakozásod sem az. Hiába mondtam el már vagy húszadszor, te akkor se érted. Hát akkor sajnállak.
Kifordítva-befordítva-elölről-hátulról-oda-vissza elmondtam ennek lélektani okairól mindent. Hasztalan. Fel is adom.
Viszont az ne várdd már el, hogy gyenge kis 50-60 körüli kilócskáddal, ami nem egy női méretnek felel meg, csak egy gyerekméretnek, azzal még 120 év múlva se lesz melled. Egy NŐ nem ennyi kiló vasággyal. Aki pedig NŐ, annak azért van, mert nem ennyi kiló, aki csoffadtra fogyasztotta le magát, tinitestűre.
Tehát csodát ne is várj, ha nem akarsz rendes méretű lenni. Viszont egyből kilóg a lóláb, ha műcsecset rakatsz fel, az összes aszott és kóró testűnek elég disszonáns, hogy mellkasig vánnyadt, majd jön egy oda nem illő műcsecs. Marhára nem illik az alkatához, ezt mindenki látja.
Szép, természetes melle pedig csak egy nőnek van, de az nem 50-60 kilócska vasággyal együtt. Ez van!
Ha pedig a pszichológust még mindig nem érted, vess magadra. Én ennél jobban már nem tudom neked elmagyarázni. Visszanézheted a százalékomat, hogy mennyit magyaráztam neked erről is.. Szia!
Oké, én nem vitatkozom...
De azt kötelességem elmondani, hogy tényleg az a tipikus husis alkat vagyok, hájjal meg minden.:D
És szerintem illene is fogynom. Mert 150 cm vagyok amúgy, ha még eddig nem említettem volna. Ahhoz még az 50 kg is sok. Az alacsonyság nálunk családi vonás.:)
Itt elég sok debil van, aki a kicsit sportos nőtől is beszarik. Mert hogy az férfias. Erősebb, mint ők. Akiket belinkeltem, azokon még 5-10 kg felesleg is elfér, úgy is vonzóak. Mert az izom adja a tónust, a zsír meg max kerekít. De ezt nem értik.
Scarlett Johansson is gáz? Mert ő is rendszeresen edz és fél kézzel lenyomja az ilyen nyomikat, mint ti.
És ha ez se nőies, akkor aszexuális vagy, kedves troll barátom.
Na álljunk már meg. Egy 150 centis ne akarjon már nagy melleket. Mert marhára nem néz ki jól. Ha még mondjuk 160 centi lennék akkor oké is. De így??? Nem oké.
A 150-hez az 50 (ha annyi lennél) akkor se lenne sok! Ahogy elnézem neked komoly gondjaid vannak. Testkép zavaros is vagy.
Ez a Scav gyerek egy debíl hülye. Senki se akar versenyezni egy nővel, ez a szerencsétlen nyomi ezt is félreérti. Ha te így méricskéled egy nővel magadat, az gáz. Homár vagy. Meg agresszív tuskó is. Pont ilyen iszlamista balfäsz.
Itt az ízlésről beszéltünk ember! Scarlettnek meg mű a melle is te debíl. És ronda a feje is :)))
"Ez a Scav gyerek egy debíl hülye. Senki se akar versenyezni egy nővel, ez a szerencsétlen nyomi ezt is félreérti. Ha te így méricskéled egy nővel magadat, az gáz. Homár vagy. Meg agresszív tuskó is. Pont ilyen iszlamista balfäsz.
Itt az ízlésről beszéltünk ember! Scarlettnek meg mű a melle is te debíl. És ronda a feje is :)))"
Anyukád volt a debil, hogy megszült. Én aokat kritizálom, akiknek gáz, hogy egy nő kicsit is sportos. Scarlettnek meg köztudott, hogy szilikonjai vannak. De itt az alak volt a téma. Amihez illik a beültetése, nem esett túlzásba, amit itt sokan szeretnének. Nekem se jön be fejre, de már mást nem tudtam felhozni, csak ezt a "celeb"-et, mert annyira sötétek, hogy a kismellű celebeket/színésznőket ignorálják. Mit mondjak? Emma Wattson? Natalie Dormer? Kate Beckinsale? Natalie Portman? Nicole Kidman? Meg Ryan? Emma Stone? Cobie Smulders? Hány színésznőt kell felsorolni azért, hogy lássák, a kis mellű nők is szexszimbólumok? És még van 1000...
Az alakhoz meg hozzátartozik a szilikon is. Ami gáz. Vagy te a melle nélkül nézed? Idióta!
Picit???? Picit "sportos"?! Na ne! Te konrkétan férfiförmedvényekre izgulsz rá. Na mindegy. Pá. És aki meg nem bírja elfogadni más ízlését, annak pedig nyasgem.
Engem nem zavar, ha téged a férfias nők hoznak lázba, de azt pedig el kell fogadnod, ha másnak meg nem jön be, és ne erőszakoskodj itt ezzel!!!
Akiket meg te felsoroltál, azok pedig Hollywood-i színészek. Semmi köze a szexszimbólumokhoz, te gyökér. A nagy számok törvénye alapján, és mivel sok a pedofíl is, nemzetközileg is, ezért igen, "vannak" rajongói is, nyilván.
Egy sok milliárdos Földön, ahol az emberek már láttak Hollywood-i filmeket, abból lesznek pedofílok és buznyákok, akik ezekre a gyermektestűekre akinek lapos mindene és úgy néznek ki, mint egy 12 éves gyerek, rá fognak izgulni. De csak ezért. Nem ártana neked egy nagy rakat ész is :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!