Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért írják itt olyan gyakran,...

Miért írják itt olyan gyakran, hogy a kismellű lányokat/nőket szereteik a férfiak/fiúk? Szerintem ez nem igaz! Kismellű lányként tökéletesen tudom, hogy a nagymellűek sokkal inkább előnyt élveznek náluk.

Figyelt kérdés
Sokszor olvastam azt is, hogy fontosabb, hogy "formás legyen". Nos, nekem kicsi, és kicsit olyan "csúcsos", és nem hinném, hogy formás. De akkor is, miért kell itt a mi önbizalmunkat növelni, mikor nagyon jól tudjuk, hogy ezek csak szép szavak. Na, most nyugodtan lehet vitázni, kíváncsi vagyok mindenki véleményére!

2015. aug. 6. 13:44
❮❮ ... 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 ... ❯❯
 171/290 anonim ***** válasza:
60%

Hízni kell. A te esetedben kérdező még NAGYON fiatal vagy. Még csak 16-17 éves!! Ebben a korban a lányoknak még nem mindegyiknek fejlődik ki rendesen, majd olyan húszon x éves korod elejére várhatod a végleges formádat, addig nincs jogod itt csipogni még, mert még nagyon gyerek vagy. A tested is értelemszerűen az. Hiába vagy "combosabb", ez a körte alkat, ha lefogysz is, akkor is maradnak az arányaid, ami nem is baj! A nagyobb popsi, combosabb változatot szeretik a férfiak! Ez is a nőiességre utal, még, ha nincs is még nagyobb melled.

Azt a 4-5 kilogrammocskát amit meg említesz, nem nevezném "feleslegnek". Te igenis vékony vagy, csak fenékben, combban erősebb, de ezen a fogyás se segítene és nem is érdemes.

A szép, kívánatos nőknek KIFEJEZETTEN jól áll pár kg plusz (sőt, ennél jóval több is!), ha megfelelően, szépen helyezkedik el. A nőiességhez ez is hozzá tartozik. Túl szigorú vagy magadhoz. Talán ez majd később változik ahogy bölcsebb leszel és rájössz nem nőies a deszka.

És tényleg hízni kell, akkor lesz melled!

De cirka 16 évesen, amikor még nem záródott le a biológiai folyamat teljesen és még jócskán változhatsz, kár itt bőgicsélni és falnak menni tükörképed láttán. Ezt a fejedben kéne orvosolni, neked már segítség kell.

A ronda műcsecset pedig meg se próbáldd!! Akkor már inkább maradjon ez!

De mondom, 16-17 évesen még kár nyikorogni ezen.. Felesleges!

A káosz a fejedben, és az önértékelésedben van, de ez nem oldódik meg egy ronda műmellel! Az csak elfedi a valódi okokat, és ugyanúgy boldogtalan leszel.

Plusz egy ok, hogy miért ne: nem csinálhatod vissza. Akkor már mindig kell bele gumilabdacs!

2017. jan. 2. 18:00
 172/290 A kérdező kommentje:

Kedves vagy, utolsó! :)

De én már január végén 18 leszek, és 11 évesen már megjött a mensim, szóval nem hinném, hogy nekem már sokat változna....

Hízni pedig egy dekát szeretnék, így is van úszógumi hastájékon, sokkal inkább fogyni szeretnék.:)

2017. jan. 2. 18:05
 173/290 anonim ***** válasza:
100%
Hiába vagy akár 18 is, BŐVEN fogsz még változni húszon éves korod elejéig, olyan 24-25 éves korodban mondhatod majd azt, hogy ez lesz a végleges mellformád. Ha hiszed, ha nem! :)
2017. jan. 2. 18:14
 174/290 A kérdező kommentje:
Magyarul az egész fiatalságom oda a kis melleim miatt...
2017. jan. 2. 18:20
 175/290 anonim ***** válasza:
100%

Ha így fogod fel, igen. Te mondtam már, hogy a káosz a fejedben van. Ezt kéne elsősorban magadban helyre rakni.

Komolyan úgy viselkedsz, mint azok, akik gazdaságra vágynak, közben pedig amikor már gazdagok, akkor más nyavalyájuk lesz. Sosem a jelenben élnek, mindig búval-bélelt depressziósak. De EZT saját magadnak köszönheted.

Nincs benned belső béke. De ez nem a "kis" melled miatt van! Hanem azért, mert belül zűrzavaros vagy.

Az életben hidd el nem a külsőségek, és nem a pénz boldogít, sem semmiféle földi javak.

Az csak egy "máz", 120-ad rangú kérdéskör. Aki boldog, az MINDENHOGYAN boldog! Ezt kéne megtanulnod!

Akinek meg nem, az csak folyamatosan vágyakozik és MINDIG lesz okod "valamiért" vágyakozni. Örök savanyú jóska és MINDIG másokat nézeget (külső, anyagiak), másokhoz méregeti magát. Minek?

Ezt hívják irígységnek. Aki nem irígy, az egy boldog ember lesz :)

Aki pedig irígy, az mindenre talál okot, hogy elszontyolodjon és vágyakozzon :)

A kulcs: saját magad és más emberek elfogadása, + szeretet, érzelemgazdagság, empátia.

Felejtsd el a "csillogó mázt", és külsőt!

Nem ez tesz valakit emberré és értékessé!

A férfiak is az önbizalomtól teli, életvidám nőkre buknak! Nem egy nyafogó, irígykedő fruskára.

2017. jan. 2. 19:24
 176/290 A kérdező kommentje:

Épp tegnap beszélgettem egy barátnőmmel, és mesélte, hogy ő milyen irigy azokra, akiknek nagy házuk és autójuk van. Én ezt nem értem, sosem vágytam ilyesmire. Mondtam is neki, hogy én mindig elégedett voltam az életemmel, és annyival, amennyi nekem jutott anyagilag.:)

Nem mondom, a súlyom mindig zavart, de az 10-ből 9 embert zavar.

De ennyire rögeszmésen csak a mellem, már ott tartok, hogy kerülöm a korombelieket, pedig eddig még senki sem szólt a melleim miatt.

Én tényleg azért szeretném megcsináltatni majd, hogy lánynak érezhessem magam.:)

És nem válnék "plasztiksorozat-függővé", mert soha, semmelyik más testrészem nem csináltatnám meg. Sem az ajkam, se semmim, mert nincs igényem rá.

A mellre is csak azért lenne, mert az "alap" egy nőnél, hogy legyen melle.

2017. jan. 2. 19:59
 177/290 anonim ***** válasza:
14%

Nem vagyok önelégült, te lapos senki, mert nekem térdig lóg a mellem. Senkinek nem kellek. Kismellű csajok meg mindenkinek kellenek.

Kívánom, hogy igazi tragédia is történjen az életedben.

2017. jan. 2. 22:00
 178/290 A kérdező kommentje:

Én viszont kívánok neked minden jót, őszintén! :)

Az ilyen gonosz lelkű embereknek, mint amilyen te is vagy, csakis jót kívánhatok, mert felemészt úgy is a saját gonoszságod.

Az átkozódásra pedig csak annyit szoktak mondani, hogy "szájából kebelére", ugyebár.:)

2017. jan. 2. 22:12
 179/290 anonim ***** válasza:
100%

A MŰ"mell" az csak egy MŰ"mell". Ronda. és igénytelen. amúgy is a rákos nőknek találták ki, hogy mintha lenne ott valami. egy pótlék. persze mindenki ott bacca el az életét, ahol csak akarja!

agyturkásszal te sokkal többre mennél! az a te igazi problémád.

2017. jan. 3. 00:00
 180/290 A kérdező kommentje:

Mondja már el valaki miért jön mindenki a pszichológussal? (ez a tisztességes megnevezése...)

Ha egyszer a kis mellem a bajom, miért akartok ebbe többet belemagyarázni? :D

Hála Istennek van családom, vannak barátaim, van hol élnem, nem éhezem, semmi okom a pszichológusra, mert szeretem az életem.:)

2017. jan. 3. 00:12
❮❮ ... 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!