Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért írják itt olyan gyakran,...

Miért írják itt olyan gyakran, hogy a kismellű lányokat/nőket szereteik a férfiak/fiúk? Szerintem ez nem igaz! Kismellű lányként tökéletesen tudom, hogy a nagymellűek sokkal inkább előnyt élveznek náluk.

Figyelt kérdés
Sokszor olvastam azt is, hogy fontosabb, hogy "formás legyen". Nos, nekem kicsi, és kicsit olyan "csúcsos", és nem hinném, hogy formás. De akkor is, miért kell itt a mi önbizalmunkat növelni, mikor nagyon jól tudjuk, hogy ezek csak szép szavak. Na, most nyugodtan lehet vitázni, kíváncsi vagyok mindenki véleményére!

2015. aug. 6. 13:44
❮❮ ... 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ... ❯❯
 131/290 anonim ***** válasza:
100%

Nem olvastam végig a válaszokat, csak az első és az utolsó oldalt.

Nekem az a furcsa, hogy most a melleid miatt nem kellesz senkinek? Mert szerintem ez hülyeség, ha nem rajonganak körül a pasik, akkor ott más probléma is vam szerintem, a mellméret csak egy kifogás.

Ettől függetlenül nekem is a nagy mellek jönnek be :D De ez csak optikailag van így, ha viszont csajoznom kell, akkor rohadtul nem ez a szempont. A legutolsó csaj, akibe bele voltam esve, pl. kismellű volt, és sajnos nem jött össze vele, de ha összejött volna, a legutolsó dolgok között lett volna a mellmérete. Nem ezért voltam odáig érte.

2016. jún. 28. 07:55
 132/290 anonim ***** válasza:
100%

Biztos,hogy nem a kis melled miatt nem kellesz a pasiknak.

Nekem 75B-sek,tehát nem épp nagyok,de rengeteg pasinak bejövök és soha eszembe se jutott volna,hogy ez hátrány lehet.Alapból azok a pasik,akiknek csak a mellem mérete számítana,inkább kerüljenek is el,nem kellenek ilyen felszínes emberek magam köré.Ilyen szempontból sajnálom is a nagymellűeket,mert őket sokkal kevesebb pasi veszi komolyan,hiába okosak vagy akármi,a melleik teljesen elvonják a figyelmet a belsőjükről.Ez tény és való,több nagymellű barátnőm is panaszkodott erre...

20L

2016. jún. 29. 11:48
 133/290 anonim ***** válasza:
100%
Heló bébi, úgy látom nem elégített ki a több száz válasz egy olyan kérdésre amit egy normális ember a gyik.hu nélkül is tud. Leírhatnám h mit gondolok de majdnem teljesen biztos vagyok benne h már leírták (biztos h nem fogom végigolvasni a kommenteket..). Meg az is tuti h neked sziklaszilárd ez a véleményed és tök mindegy h ki mit mond. Mondom ezt úgy h csak a kérdést olvastam el. Na puszi.
2016. szept. 22. 12:42
 134/290 anonim ***** válasza:
100%
Biztos nem leszek népszerű ezzel, de leírom az őszinte véleményemet: nekem mindig is csak és kizárólag a nagymellű lányok tetszettek. Nem szilikonra gondolok.
2016. szept. 22. 20:23
 135/290 anonim ***** válasza:
100%

#134 nincs ezzel semmi gond,egyéni ízlés kérdése.Másoknak meg csak a kismellűek tetszenek,vagy nagy és kicsi is.

A gond az,hogy a kérdező általánosít.Abszolút nincs hátrányban egy kismellű nő.Szerinted a kismellű topmodelleket nem rajongják körbe?Nekem is viszonylag kicsik a melleim(75B),de formásak,kerekek,emellett vékony vagyok és sportos,heti szinten több randimeghívásom is szokott lenni:D Jó pasiktól!Szóval abszolút nem érzem magam hátrányban,ez csak a te tévképzeted kérdező...

2016. szept. 22. 21:28
 136/290 A kérdező kommentje:

#134, én egyáltalán nem sértődöm meg a hozzászólásodon, sőt, örülök, hogy nem jössz a szokásos "a kis mell nem probléma" pasidumával, akik persze ugyanúgy a nagy melleket részesítik előnyben, mint te, csak nem akarnak megbántani.:D

Szóval köszönöm az őszinte válaszod! :)

2016. szept. 23. 00:32
 137/290 anonim ***** válasza:
100%

A pedofilok szeretik!

Egy mell legyen legalább közepes. Normál testalkat mellett megnő. Aki meg tinikorban, amikor a mell kifejlődik, nem eszik az így jár!

A sok hülye koplal. A pasiknak a nőies nők tetszenek, nem a kisfiúsra koplalt ropi alak. A csajok egymást rángatják bele a fogyókúrába. Nem egymásnak kellene tetszeni hanem nekünk!

2016. okt. 9. 13:54
 138/290 A kérdező kommentje:
#137, ez a legnagyobb probléma, legalább más testrészem is vékony lenne, de én kerekded, "nőies" alkat vagyok széles csípővel és nagyobb fenékkel, csak éppen mellem nincs. Méghozzá semmi mellem. És nem fogyózom, mégsincs.
2016. okt. 9. 16:54
 139/290 anonim ***** válasza:
0%
Lolinak elmennél. Sokan szeretik őket :3
2016. okt. 9. 22:14
 140/290 anonim ***** válasza:
0%
#flatisjustice
2016. okt. 9. 22:15
❮❮ ... 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!