Miért írják itt olyan gyakran, hogy a kismellű lányokat/nőket szereteik a férfiak/fiúk? Szerintem ez nem igaz! Kismellű lányként tökéletesen tudom, hogy a nagymellűek sokkal inkább előnyt élveznek náluk.
Nem olvastam végig a válaszokat, csak az első és az utolsó oldalt.
Nekem az a furcsa, hogy most a melleid miatt nem kellesz senkinek? Mert szerintem ez hülyeség, ha nem rajonganak körül a pasik, akkor ott más probléma is vam szerintem, a mellméret csak egy kifogás.
Ettől függetlenül nekem is a nagy mellek jönnek be :D De ez csak optikailag van így, ha viszont csajoznom kell, akkor rohadtul nem ez a szempont. A legutolsó csaj, akibe bele voltam esve, pl. kismellű volt, és sajnos nem jött össze vele, de ha összejött volna, a legutolsó dolgok között lett volna a mellmérete. Nem ezért voltam odáig érte.
Biztos,hogy nem a kis melled miatt nem kellesz a pasiknak.
Nekem 75B-sek,tehát nem épp nagyok,de rengeteg pasinak bejövök és soha eszembe se jutott volna,hogy ez hátrány lehet.Alapból azok a pasik,akiknek csak a mellem mérete számítana,inkább kerüljenek is el,nem kellenek ilyen felszínes emberek magam köré.Ilyen szempontból sajnálom is a nagymellűeket,mert őket sokkal kevesebb pasi veszi komolyan,hiába okosak vagy akármi,a melleik teljesen elvonják a figyelmet a belsőjükről.Ez tény és való,több nagymellű barátnőm is panaszkodott erre...
20L
#134 nincs ezzel semmi gond,egyéni ízlés kérdése.Másoknak meg csak a kismellűek tetszenek,vagy nagy és kicsi is.
A gond az,hogy a kérdező általánosít.Abszolút nincs hátrányban egy kismellű nő.Szerinted a kismellű topmodelleket nem rajongják körbe?Nekem is viszonylag kicsik a melleim(75B),de formásak,kerekek,emellett vékony vagyok és sportos,heti szinten több randimeghívásom is szokott lenni:D Jó pasiktól!Szóval abszolút nem érzem magam hátrányban,ez csak a te tévképzeted kérdező...
#134, én egyáltalán nem sértődöm meg a hozzászólásodon, sőt, örülök, hogy nem jössz a szokásos "a kis mell nem probléma" pasidumával, akik persze ugyanúgy a nagy melleket részesítik előnyben, mint te, csak nem akarnak megbántani.:D
Szóval köszönöm az őszinte válaszod! :)
A pedofilok szeretik!
Egy mell legyen legalább közepes. Normál testalkat mellett megnő. Aki meg tinikorban, amikor a mell kifejlődik, nem eszik az így jár!
A sok hülye koplal. A pasiknak a nőies nők tetszenek, nem a kisfiúsra koplalt ropi alak. A csajok egymást rángatják bele a fogyókúrába. Nem egymásnak kellene tetszeni hanem nekünk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!