Miért írják itt olyan gyakran, hogy a kismellű lányokat/nőket szereteik a férfiak/fiúk? Szerintem ez nem igaz! Kismellű lányként tökéletesen tudom, hogy a nagymellűek sokkal inkább előnyt élveznek náluk.
Figyelt kérdés
Sokszor olvastam azt is, hogy fontosabb, hogy "formás legyen". Nos, nekem kicsi, és kicsit olyan "csúcsos", és nem hinném, hogy formás. De akkor is, miért kell itt a mi önbizalmunkat növelni, mikor nagyon jól tudjuk, hogy ezek csak szép szavak. Na, most nyugodtan lehet vitázni, kíváncsi vagyok mindenki véleményére!2015. aug. 6. 13:44
111/290 anonim válasza:
Mert az utolsó irományod alapján, olyan típus vagy, aki mindenben (magán) talál hibát, ha nagyok lennének a melleid, akkor lapos lenne a feneked, görbe az orrod, rövidek a lábaid, csúnyák a fogaid stb. Hidd el ha nem ez lenne, lenne más, és a hiszti ami ezért a csekély dologért megy nem normális! Keress fel egy pszichológust vagy műtesd meg a melleid aztán keresd fel a dilidokit a következő szépészeti problémaddal.
112/290 anonim válasza:
" már meg vagyok ijedve saját magamtól, ez nem normális dolog"
ez így van.
fordulj pszichológushoz! de tényleg!
113/290 A kérdező kommentje:
De a véleményem és a hozzáállásom a pszichológus buzdító szavaira sem fog változni.
2016. jún. 7. 22:24
115/290 anonim válasza:
Azt nem tudhatjuk, hogy fog-e változni a hozzáállásod, de ez így nagyon nincs rendben.
116/290 anonim válasza:
Pedig menj el. Vagy így akarsz élni? Aki belehisztizi magát egy pánikrohamba a melle miatt?
Ha meg nagy lenne, lógna, hidd el, a pasiknak az inkább nem jön be.
117/290 anonim válasza:
"Ha meg nagy lenne, lógna, hidd el, a pasiknak az inkább nem jön be."
Tök mindegy, hogy nekünk mi jön be, az ilyen nôi aggodalmaskodások egy fikarcnyit se a mi (vélt vagy valós) preferenciáinkról szólnak.
118/290 A kérdező kommentje:
#117, és akkor most jön az, hogy a többi nőnek akarunk tetszeni?
Mert hozzájuk mérjük magunkat, és a férfiak véleményére nagyrészt nem is adunk, csak ez a fránya női versenyszellem dúl bennünk?
2016. jún. 8. 21:24
119/290 anonim válasza:
Kérdező, te inkább mélyen hallgass.
120/290 A kérdező kommentje:
Miért is hallgassak?
Hát én tettem fel a kérdést.:D
2016. jún. 8. 22:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!