Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért írják itt olyan gyakran,...

Miért írják itt olyan gyakran, hogy a kismellű lányokat/nőket szereteik a férfiak/fiúk? Szerintem ez nem igaz! Kismellű lányként tökéletesen tudom, hogy a nagymellűek sokkal inkább előnyt élveznek náluk.

Figyelt kérdés
Sokszor olvastam azt is, hogy fontosabb, hogy "formás legyen". Nos, nekem kicsi, és kicsit olyan "csúcsos", és nem hinném, hogy formás. De akkor is, miért kell itt a mi önbizalmunkat növelni, mikor nagyon jól tudjuk, hogy ezek csak szép szavak. Na, most nyugodtan lehet vitázni, kíváncsi vagyok mindenki véleményére!

2015. aug. 6. 13:44
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯
 81/290 A kérdező kommentje:

Szerintem a nagy mellek nem udorítóak. Ahogyan a kicsik sem. Az már egy másik dolog, hogy szívesebben erősítenék egy 80/B-s tábort 70/A helyett...

Azonban a te kommented sértő a nagyobb mellűekre nézve, és tényleg nem kötöszködni akarok, de én pontosan tudom milyen érzés az, amikor valaki a mellméret miatt szól le. Csak engem ugye a kicsi miatt szoktak.:/

2016. ápr. 10. 01:13
 82/290 anonim válasza:
96%
mert vannak olyan emberek akik ezt szeretik! és az szerintem nem baj ha növelik az ilyen lányok önbizalmát!
2016. ápr. 10. 09:07
 83/290 anonim ***** válasza:
100%
Kinek a pap, kinek a paplan. Én is úgy gondolom, hogy a nagyobb szebb, kívánatosabb és sokkal nőiesebb egészséges kereteken belül. Sokszor kaptam nem túl kedves megjegyzéseket kis mellméretemre, de szerintem nem ezen fog múlni, hogy szeretni fog a párod vagy sem. Sok kismellű lány él boldog párkapcsolatban, de nagyobb mérettel biztos több előnnyel indul egy lány.
2016. ápr. 10. 12:26
 84/290 A kérdező kommentje:
#83, sokkal nagyobb előnnyel...
2016. ápr. 11. 00:19
 85/290 anonim ***** válasza:
100%
Nézd, ha sovány vagy, és nem találsz pasit, nem a melled méretével van a baj.
2016. ápr. 11. 00:30
 86/290 A kérdező kommentje:
Nem vagyok sovány, olyan 4-5 kg fölösleg van rajtam, de szerintem ezt már írtam.
2016. ápr. 11. 01:02
 87/290 anonim ***** válasza:
84%
Az sovány.
2016. ápr. 11. 02:04
 88/290 A kérdező kommentje:
Hogy lehetnék sovány, ha van rajtam fölösleg? :D
2016. ápr. 12. 00:43
 89/290 anonim ***** válasza:
100%

Errol tisztara az elso baratnom jut eszembe: gyakorlatilag csak jelzeserteku mellei voltak. En meg imadtam (a lanyt is meg a melleit is), es ezt eleg gyakran tettekkel is eleg alaposan kifejeztem.

Ennek ellenere idorol-idore elojott az aggodalmaskodas, hogy jaj, neki nincsenek is mellei, es a ferfiak meg a bogyosoket szeretik. Az ember az elso 2-3-14 alkalommal meg turelmesen el is magyarazza, hogy ha barmi bajom lenne a melleivel, akkor talan nem csungenek rajtuk folyamatosan - aztan belattam, hogy felesleges:

1.) egyreszt a nok ugyis magasrol letojjak, hogy a ferfi mit mond vagy tesz, ugyse nekik akarnak megfelelni. Helyette nagyobb reszt a tobbi no elott, kisebb reszt meg maguk elott akarnak megfeleni. Tehat nem azert kellene nekik a nagyobb mell, mert a ferfiak arra jobban buknanak, hanem mert a tobbi nonek nagyobb, es akkor rogton beindul a noi agy, hogy akkor en most rosszabb vagyok ebben, mint a tobbi no.

2,) a noknek fizikai szuksegletuk, hogy valamin idorol-idore aggodalmaskodjanak. Es ez ellen mi ferfiak nem tudunk mit tenni, hiszen ilyenkor gyakorlatilag lenyegtelen mit mondunk vagy teszunk, ld. elozo pont.

Szoval egy ido utan hagytam, hadd aggodalmaskodjon a mellei mereten, addig en meg onfeledten jatszottam veluk - nehany perc utan ennek koszonhetoen ugyis felhagyott a felesleges gondolatokkal egy idore...

2016. ápr. 25. 08:36
 90/290 anonim ***** válasza:
100%
Nekem határozottan fiús, soha nem voltak társkeresési gondjaim (a mellem miatt). Sacperkábé senkit nem érdekelt, hogy kicsi, akinek számított a méret, az meg pont azért volt velem, mert kicsi.
2016. ápr. 25. 09:55
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!