Miért írják itt olyan gyakran, hogy a kismellű lányokat/nőket szereteik a férfiak/fiúk? Szerintem ez nem igaz! Kismellű lányként tökéletesen tudom, hogy a nagymellűek sokkal inkább előnyt élveznek náluk.
Szerintem a nagy mellek nem udorítóak. Ahogyan a kicsik sem. Az már egy másik dolog, hogy szívesebben erősítenék egy 80/B-s tábort 70/A helyett...
Azonban a te kommented sértő a nagyobb mellűekre nézve, és tényleg nem kötöszködni akarok, de én pontosan tudom milyen érzés az, amikor valaki a mellméret miatt szól le. Csak engem ugye a kicsi miatt szoktak.:/
Errol tisztara az elso baratnom jut eszembe: gyakorlatilag csak jelzeserteku mellei voltak. En meg imadtam (a lanyt is meg a melleit is), es ezt eleg gyakran tettekkel is eleg alaposan kifejeztem.
Ennek ellenere idorol-idore elojott az aggodalmaskodas, hogy jaj, neki nincsenek is mellei, es a ferfiak meg a bogyosoket szeretik. Az ember az elso 2-3-14 alkalommal meg turelmesen el is magyarazza, hogy ha barmi bajom lenne a melleivel, akkor talan nem csungenek rajtuk folyamatosan - aztan belattam, hogy felesleges:
1.) egyreszt a nok ugyis magasrol letojjak, hogy a ferfi mit mond vagy tesz, ugyse nekik akarnak megfelelni. Helyette nagyobb reszt a tobbi no elott, kisebb reszt meg maguk elott akarnak megfeleni. Tehat nem azert kellene nekik a nagyobb mell, mert a ferfiak arra jobban buknanak, hanem mert a tobbi nonek nagyobb, es akkor rogton beindul a noi agy, hogy akkor en most rosszabb vagyok ebben, mint a tobbi no.
2,) a noknek fizikai szuksegletuk, hogy valamin idorol-idore aggodalmaskodjanak. Es ez ellen mi ferfiak nem tudunk mit tenni, hiszen ilyenkor gyakorlatilag lenyegtelen mit mondunk vagy teszunk, ld. elozo pont.
Szoval egy ido utan hagytam, hadd aggodalmaskodjon a mellei mereten, addig en meg onfeledten jatszottam veluk - nehany perc utan ennek koszonhetoen ugyis felhagyott a felesleges gondolatokkal egy idore...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!