Miért írják itt olyan gyakran, hogy a kismellű lányokat/nőket szereteik a férfiak/fiúk? Szerintem ez nem igaz! Kismellű lányként tökéletesen tudom, hogy a nagymellűek sokkal inkább előnyt élveznek náluk.
Fordulj szerintem szakemberhez,mert nálad már elég komoly önértékelési problémák lehetnek!
F40+
Mondok jobbat. :D 21 vagyok és A kosaras. Az élet igazságtalan. Húgomnak E-s kosarai vannak és ő pl. utálja a nagy mellét, mert fáj a háta tőle és szerinte nem szépek. A nagy mellnek is meg van a maga hátránya. Én se érzem magam nőnek a kis melleim miatt, mert inkább néznek 16-nak, mint 21-nek.
De ez mind csak külsőség. Lehetnek ideáljaink, de lehet betoppan az életünkbe egy olyan lány/fiú, aki nem is felel meg ennek és mégis magával ragad majd minket. :)
#51, azért van önértékelési problémám, mert tisztában vagyok a hiányosságaimmal, mert fel tudom fogni, hogy nnem vagyok elég jó "csaj", mert zavar, hogy kismellem van és zavar, hogy nincs tökéletes alakom? Szerintem az embernek tisztában kell lenni a hibáival, és, ha változtatni nem tud rajta (márpedig a mellemen nem tudok), akkor nem biztos, hogy bele fog nyugodni.:)
#51, azért van önértékelési problémám, mert tisztában vagyok a hiányosságaimmal, mert fel tudom fogni, hogy nem vagyok elég jó "csaj", mert zavar, hogy kismellem van és zavar, hogy nincs tökéletes alakom? Szerintem az embernek tisztában kell lenni a hibáival, és, ha változtatni nem tud rajta (márpedig a mellemen nem tudok), akkor nem biztos, hogy bele fog nyugodni.:)
#53, nem hinném, hogy bárkinek is ideálja lenne a kis mell (még ha ezt is hazudja), és azt sem hiszem, hogy elfogadnák ezt az „apróságot” (szó szerint.:D), csak azért, mert megnyerő a személyiségem.
De azért köszi, rendes vagy, és bizakodjunk, hogy még gyarapodunk kicsit mindketten.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!