Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért írják itt olyan gyakran,...

Miért írják itt olyan gyakran, hogy a kismellű lányokat/nőket szereteik a férfiak/fiúk? Szerintem ez nem igaz! Kismellű lányként tökéletesen tudom, hogy a nagymellűek sokkal inkább előnyt élveznek náluk.

Figyelt kérdés
Sokszor olvastam azt is, hogy fontosabb, hogy "formás legyen". Nos, nekem kicsi, és kicsit olyan "csúcsos", és nem hinném, hogy formás. De akkor is, miért kell itt a mi önbizalmunkat növelni, mikor nagyon jól tudjuk, hogy ezek csak szép szavak. Na, most nyugodtan lehet vitázni, kíváncsi vagyok mindenki véleményére!

2015. aug. 6. 13:44
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/290 anonim ***** válasza:
13%

Fordulj szerintem szakemberhez,mert nálad már elég komoly önértékelési problémák lehetnek!

F40+

2015. szept. 14. 15:39
 52/290 Scav ***** válasza:
0%
#50 hazudsz.
2015. szept. 14. 16:18
 53/290 anonim válasza:
100%

Mondok jobbat. :D 21 vagyok és A kosaras. Az élet igazságtalan. Húgomnak E-s kosarai vannak és ő pl. utálja a nagy mellét, mert fáj a háta tőle és szerinte nem szépek. A nagy mellnek is meg van a maga hátránya. Én se érzem magam nőnek a kis melleim miatt, mert inkább néznek 16-nak, mint 21-nek.

De ez mind csak külsőség. Lehetnek ideáljaink, de lehet betoppan az életünkbe egy olyan lány/fiú, aki nem is felel meg ennek és mégis magával ragad majd minket. :)

2015. szept. 14. 17:14
 54/290 A kérdező kommentje:

#51, azért van önértékelési problémám, mert tisztában vagyok a hiányosságaimmal, mert fel tudom fogni, hogy nnem vagyok elég jó "csaj", mert zavar, hogy kismellem van és zavar, hogy nincs tökéletes alakom? Szerintem az embernek tisztában kell lenni a hibáival, és, ha változtatni nem tud rajta (márpedig a mellemen nem tudok), akkor nem biztos, hogy bele fog nyugodni.:)

#51, azért van önértékelési problémám, mert tisztában vagyok a hiányosságaimmal, mert fel tudom fogni, hogy nem vagyok elég jó "csaj", mert zavar, hogy kismellem van és zavar, hogy nincs tökéletes alakom? Szerintem az embernek tisztában kell lenni a hibáival, és, ha változtatni nem tud rajta (márpedig a mellemen nem tudok), akkor nem biztos, hogy bele fog nyugodni.:)

#53, nem hinném, hogy bárkinek is ideálja lenne a kis mell (még ha ezt is hazudja), és azt sem hiszem, hogy elfogadnák ezt az „apróságot” (szó szerint.:D), csak azért, mert megnyerő a személyiségem.

De azért köszi, rendes vagy, és bizakodjunk, hogy még gyarapodunk kicsit mindketten.:)

2015. szept. 14. 20:45
 55/290 A kérdező kommentje:
Bocsánat, az #51-es részt kétszer írtam.:)
2015. szept. 14. 20:48
 56/290 anonim ***** válasza:
82%
Én se értem, sok nő, miért akarja pátyolgatni a kisfarkú pasikat, hogy a technika a lényeg, bla-bla :)
2015. szept. 14. 20:52
 57/290 A kérdező kommentje:
Na ugye, ez is ugyanolyan, mint az én esetem.:)
2015. szept. 14. 20:57
 58/290 anonim ***** válasza:
100%
pontosan. és nem értem, miért kezdenek vígasztalni, hiszen máskor meg belekötnek mindenbe: "van rajta 2 kg felesleg, hogy néézmááááki?" , "150 cm, milyen törpe, ebbe vagy szerelmes???" , " nagy a melle, akkor tuti lóg, ez kell neked??" , " mekkora orra van a csajnak? milyen már??" stb....Helyes lányoknak kiemelik egy szépséghibáját és akkor már undorító. Más esetben meg nem. Most akkor?
2015. szept. 14. 21:06
 59/290 A kérdező kommentje:
Vicces, mert rajtam is van kb. 2-4 kg felesleg, pici vagyok, és kicsi a mellem. Hasonlókat írtál.:D
2015. szept. 14. 21:26
 60/290 anonim ***** válasza:
77%
Jót akarnak, próbálnak vigasztalni téged. Pedig amúgy a nagymellű lányok tényleg sokkal vonzóbbak.
2015. szept. 20. 23:43
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!