Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért írják itt olyan gyakran,...

Miért írják itt olyan gyakran, hogy a kismellű lányokat/nőket szereteik a férfiak/fiúk? Szerintem ez nem igaz! Kismellű lányként tökéletesen tudom, hogy a nagymellűek sokkal inkább előnyt élveznek náluk.

Figyelt kérdés
Sokszor olvastam azt is, hogy fontosabb, hogy "formás legyen". Nos, nekem kicsi, és kicsit olyan "csúcsos", és nem hinném, hogy formás. De akkor is, miért kell itt a mi önbizalmunkat növelni, mikor nagyon jól tudjuk, hogy ezek csak szép szavak. Na, most nyugodtan lehet vitázni, kíváncsi vagyok mindenki véleményére!

2015. aug. 6. 13:44
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/290 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, még jöhetnek! :))
2015. aug. 17. 21:36
 32/290 anonim ***** válasza:
25%

Nekem inkább a közepes mellű lányok jönnek be.

Ha már nő akkor legyen valamekkora melle...

2015. szept. 4. 11:22
 33/290 A kérdező kommentje:
Na ez az...teljesen igazad van utolsó. Nem is igazán èrzem magam teljes èrtèkű lánynak így, hogy kismelleim vannak.:((
2015. szept. 4. 22:42
 34/290 E1D1E ***** válasza:
100%

Igazábol itt nem lehet jó választ adni.

Nekem is a nagyobb mellek tetszenek, de kit érdekel hogy a társamnak milyen melle van, ha elfogad engem és szeretjük egymást.

Itt inkább az a kérdés, higy te mit szeretnél?

Azt, hogy a válaszolók abban adjanak neked igazat, hogy nem vagy nőies kis mellekkel és vállalj be egy plasztikai műtétet.

Vagy azt szeretnéd, ha azt mondanák, hogy te így vagy tökéletes és nem kell ilyeneken aggódnod.

Ezt mind megkaphatod, de akkor is neked kell létrehozni a saját véleményedet.

2015. szept. 5. 06:25
 35/290 A kérdező kommentje:
Azt szeretném, ha csodával határos módon a saját melleim nőnének meg, bármilyen beavatkozás nélkül.:)
2015. szept. 5. 22:02
 36/290 E1D1E ***** válasza:
92%

Erre ha jól tudom több praktika/babona/megoldás is létezik.

Vannak olyan ételek amik álítólag a nőknél a mellek méretének növekedését serkentik pl.: avokádó -> ezt sokan vitatják, páran pedig elfogadják. Hogy valóban működik-e, arra még nem kaptam 100%-os választ.

Álítólag a nőknél egy hízókúrával egybekötött speciális edzéstervel megint csak ezt a hatást lehet elérni. Mivel hogy a mell nagy része zsírszövet, tehát hízlalható, de ha nem mozgod le a bevitt felesleges sújtöbletet akkor az rosz helyre rakódhat le, mondjuk hasra/fenékre.

Másoknak ezzel a módszerrel is lehetnek megegyező és ellentétes véleményeik.

Tapasztalatom nincs vele 2dolog miatt sem, az egyik, hogy fiu vagyok és nekem nem volt erre magamon szükségem, a másik meg, olyan a génszerkezetem, hogy nem tudok hízni és izmosodni sem (erős vagyok de nincs komoly izomzatom)

Azt is hallottam már, hogy azok a nők aki álapotossak, megnő a mellük és a szoptatási időszak után is maradott egy kicsi a plusz zsírtöbletből ezeken a helyeken.

Tuti, hogy van ennek rosszabb/jobb/gyorsabb/lassabb módja is. Én csak ezekről hallottam és ezek is kétséges megoldások a sok különböző vélemény miatt.

Olvasgass ezzel kapcsolatban, hátha találsz működő megoldást a problémádra.

De közben törekedj arra is, hogy elfogadd magad olyannak amilyen vagy, amin lehet, hogy rövidessen változtathatsz egy új hasznos információ segítségével és egy kis munkával.

Ez az én véleményem, mások fejével még nemtanultam meg gondolkodni.

2015. szept. 6. 04:18
 37/290 A kérdező kommentje:
E1D1E, nagyon rendes vagy! Köszi, hogy ilyen részletesen írtál nekem hajnalok-hajnalán, egyértelműen ment a zöld pacsi mindkét válaszodra! :))
2015. szept. 6. 22:52
 38/290 E1D1E ***** válasza:
84%

Addigra már kétszer kialudtam. Amikor ilyen idiótán intézem az estéimet és elalszok együltő helyemben akkor éjszaka töbször is felkelek, hogy megcsináljam az ágyamat, elmenjek fürödni. Ilyenkor ha tehetem felnézek a telón a játékokra és a netre.

Szóval szívessen! Remélem hasznos lesz!

(Köszönöm a zöldeket)

2015. szept. 7. 22:58
 39/290 anonim ***** válasza:
100%

Az, hogy felesleg hova megy,genetika, ne, dieta.

Sok anyukanak pedig pont,hogy kisebb lesz, foleg azoptatas utan, volt o.tarsam is errol rinyalt nekem nemreg...

2015. szept. 7. 23:02
 40/290 A kérdező kommentje:
Hát..nekem ahhoz, hogy szülés után esetleg gyarapodjon a mellméretem, először is kellene majd egy fiú, akinek tetszik a kismellem, és a telt alakom. Amire kis esély van, úgyhogy ennyit erről.:D
2015. szept. 8. 22:19
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!