Miért írják itt olyan gyakran, hogy a kismellű lányokat/nőket szereteik a férfiak/fiúk? Szerintem ez nem igaz! Kismellű lányként tökéletesen tudom, hogy a nagymellűek sokkal inkább előnyt élveznek náluk.
Igen, 16 vagyok, képzeld.:)
És képzeld, mivel a növésben is megálltam jó pár éve, így tuti, hogy a mellem sem fog már nőni, ha erre céloztál.:))
Nem érdekel, ha ennyi idősen nincs senkim, mert nem is igénylem, azt a részt csak azért írtam, hogy érzékeltessem mennyire kicsi a mellem.:))
Az sem érdekel, ha később sem lesz, nekem a saját magam véleménye számít igazán, és magamnak nem felelek meg, úgyhogy az sem érdekelne, ha 100 fiúnak meg megfelelnék.:)
16 évessen még nagyon brutálissan átalakítható a testszerkezet, csak az a lényeg, hogy.....
Cél még az is, hogy lefoggy?
Mert akkor egy durva eddzéssel ami átmozgat és örömet okoz, megoldható lehet ez a probléma. Aztán ha már az alakodat olyanná alakítottad amilyenné szeretnéd akkor jöhet újra szóba a mell kérdés!
(Nálam Pécsett a bringázás okozott napi 1-4kg-os fogyást, csak nekem eztva súlyt este vissza kellett pótolnom kajáláskor. Akkor kerékpáros futárként dolgoztam)
#47, azért írtam, hogy "férfiak/fiúk", mert ez a probléma nemcsak engem érint, hanem NŐKET is, akiknek viszont már FÁRFIAK kellenek, nem pedig fiúk. Nyilván az én esetemben a fiúk vannak előnyben részesítve.:)
#48, azt azért tegyük hozzá, hogy (szerintem) a nők/lányok jobban tolerálják az ilyesmit a férfiaknál/fiúknál...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!