Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért írják itt olyan gyakran,...

Miért írják itt olyan gyakran, hogy a kismellű lányokat/nőket szereteik a férfiak/fiúk? Szerintem ez nem igaz! Kismellű lányként tökéletesen tudom, hogy a nagymellűek sokkal inkább előnyt élveznek náluk.

Figyelt kérdés
Sokszor olvastam azt is, hogy fontosabb, hogy "formás legyen". Nos, nekem kicsi, és kicsit olyan "csúcsos", és nem hinném, hogy formás. De akkor is, miért kell itt a mi önbizalmunkat növelni, mikor nagyon jól tudjuk, hogy ezek csak szép szavak. Na, most nyugodtan lehet vitázni, kíváncsi vagyok mindenki véleményére!

2015. aug. 6. 13:44
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/290 anonim ***** válasza:
72%
Pedig már majdnem 16 éves vagy, ugye? :)
2015. szept. 8. 22:28
 42/290 A kérdező kommentje:

Igen, 16 vagyok, képzeld.:)

És képzeld, mivel a növésben is megálltam jó pár éve, így tuti, hogy a mellem sem fog már nőni, ha erre céloztál.:))

Nem érdekel, ha ennyi idősen nincs senkim, mert nem is igénylem, azt a részt csak azért írtam, hogy érzékeltessem mennyire kicsi a mellem.:))

Az sem érdekel, ha később sem lesz, nekem a saját magam véleménye számít igazán, és magamnak nem felelek meg, úgyhogy az sem érdekelne, ha 100 fiúnak meg megfelelnék.:)

2015. szept. 8. 22:48
 43/290 E1D1E ***** válasza:
100%

16 évessen még nagyon brutálissan átalakítható a testszerkezet, csak az a lényeg, hogy.....

Cél még az is, hogy lefoggy?

Mert akkor egy durva eddzéssel ami átmozgat és örömet okoz, megoldható lehet ez a probléma. Aztán ha már az alakodat olyanná alakítottad amilyenné szeretnéd akkor jöhet újra szóba a mell kérdés!

(Nálam Pécsett a bringázás okozott napi 1-4kg-os fogyást, csak nekem eztva súlyt este vissza kellett pótolnom kajáláskor. Akkor kerékpáros futárként dolgoztam)

2015. szept. 8. 23:08
 44/290 anonim ***** válasza:
15%
Én csaj vagyok kis mellekkel és a nagyfarkú pasikat részesítem előnyben. :-)
2015. szept. 13. 21:15
 45/290 A kérdező kommentje:
#44, ez most itt nem a reklám helye.:)
2015. szept. 13. 21:20
 46/290 anonim ***** válasza:
100%
16 évesen még engem is nagyon zavartak a kis melleim, sírni tudtam volna minden egyes nap. De ma már nem érdekel, sőt tetszenek és semmi pénzért nem csináltatnám meg őket. Pedig még az A-s melltartót sem teljesen tölti meg. Majd változik ez nálad is, nyugi. Még pár év. :D
2015. szept. 13. 23:16
 47/290 anonim ***** válasza:
100%
Ja, még annyi, hogy a te korosztályodban egyáltalán nem beszélhetünk férfiakról, csak kisfiúkról, akiknél még természetes, hogy a testiséget részesítik előnyben. De ez majd TÉNYLEG meg fog változni pár év múlva náluk is, és majd tapasztalni fogod, hogy a férfiak 90%-át tényleg nem érdekli, hogy kinek mekkora. Mert később már ők is őszinte szeretetteljes kapcsolatra vágynak, nem pedig egy gumibabára.
2015. szept. 13. 23:47
 48/290 anonim ***** válasza:
100%
Ugyanúgy, ahogy te sem fogod otthagyni a párod ha kicsi lesz neki, mert szeretni fogod magát az embert.
2015. szept. 13. 23:48
 49/290 A kérdező kommentje:

#47, azért írtam, hogy "férfiak/fiúk", mert ez a probléma nemcsak engem érint, hanem NŐKET is, akiknek viszont már FÁRFIAK kellenek, nem pedig fiúk. Nyilván az én esetemben a fiúk vannak előnyben részesítve.:)

#48, azt azért tegyük hozzá, hogy (szerintem) a nők/lányok jobban tolerálják az ilyesmit a férfiaknál/fiúknál...:)

2015. szept. 14. 11:21
 50/290 anonim ***** válasza:
19%
Ez kb olyan, mint amikor a nők azt mondják egy pasinak a szerszámára, h nem a méret számít. Persze nem minden nő kegyeskedik hazudni így a másiknak, mint ahogy férfiak között sem mindenki állítja, h a kicsi mellek is szépek pedig a nagyokért rajong.
2015. szept. 14. 12:48
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!