Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért írják itt olyan gyakran,...

Miért írják itt olyan gyakran, hogy a kismellű lányokat/nőket szereteik a férfiak/fiúk? Szerintem ez nem igaz! Kismellű lányként tökéletesen tudom, hogy a nagymellűek sokkal inkább előnyt élveznek náluk.

Figyelt kérdés
Sokszor olvastam azt is, hogy fontosabb, hogy "formás legyen". Nos, nekem kicsi, és kicsit olyan "csúcsos", és nem hinném, hogy formás. De akkor is, miért kell itt a mi önbizalmunkat növelni, mikor nagyon jól tudjuk, hogy ezek csak szép szavak. Na, most nyugodtan lehet vitázni, kíváncsi vagyok mindenki véleményére!

2015. aug. 6. 13:44
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯
 91/290 A kérdező kommentje:

#89, ez igaz, amit írtál. De gondolom a te első barátnőd kis melléhez vékony alkat járt, én meg husi vagyok. Szóval elég idiótán néz ki a kis mell-hájas has-széles csípő-nagy comb-rövid lábak kombináció.

#90, ez érdekes...

Valamit nagyon tudhatsz.:D

2016. ápr. 26. 01:07
 92/290 anonim ***** válasza:
88%
Kérdező vazze, akkor meg sportolj és fogyózz ahelyett, hogy az önsajnálatban úszva harmincadszor is kiemeled ezt a kérdést....
2016. ápr. 26. 11:52
 93/290 A kérdező kommentje:

Utolsó vazze, hát szerinted mit csinálok?!

Az egész életem csak abból áll ki, hogy folyton éhes vagyok, mert nem eszem, valamint halálra ugrálom magam, guggolom, felülésezem, stb...

Nehogy már itt oszd az észt, ha kicsit sem vagy képben.:D

Kiemelni meg bármikor ki fogom, akárhányszor csak lehet.:)

2016. ápr. 26. 11:57
 94/290 Scav ***** válasza:
97%

Na lám, nem a kis mell a gond, hanem a túlsúly.

De akkor ezek szerint teszel ellene és jársz edzeni. Kitartást kívánok hozzá, abba ne hagyd.

2016. ápr. 26. 12:23
 95/290 A kérdező kommentje:

Egyébként olyan 5 kg fölöslegről van szó, de ez nagyon zavar. Legalább annyira, mint a kis mell.

Évek óta így élek, napi kétszer eszem, 6 után pedig max. zöldséget öntet nélkül, vagy egy almát. Minden este tornázom is, mégsem indul meg a fogyás, fogalmam sincs miért. Lehet köze a súlyos vashiányos vérszegénységemhez? Lehet hülye kérdés, de másra nem tudok gondolni.:/

Ami pedig a legnagyobb baj, hogy azonnal mellből fogyok, természetesen.:D

Egyébként köszönöm, igyekszem kitartani! :)

2016. ápr. 26. 13:09
 96/290 Scav ***** válasza:
96%

A vérszegénységre azért remélem szedsz vasat és c-vitamint!

Ha nagyon nem megy a fogyás, akkor nem árt beszélni egy fitness-edzővel, konditermekben érdeklődj. Ott össze tudnak neked állítani megfelelő programot és étrendet.

Mellé ajánlom, hogy keress rá "A sárga kapszula" című elektronikusan is elérhető könyvre, nagyon hasznos és érthetően leírja a lényeget.

2016. ápr. 28. 08:29
 97/290 anonim ***** válasza:
100%

Egyrészt vannak olyan dolgok ami alkat kérdése. Én pl akármennyit akárhogy eszek, nem megy fel egy deka se, és emiatt olyan vagyok mint egy ropi. Másrészt tényleg már érdekel hogy nézel ki. Annyira nem lehetsz csúnya. Nekem kicsi a mellem, de sose zavart. Éppen akkora, hogy meg lehessen markolászni, mint egy pici szivacslabdát. A fiú barátaim közül köztük a párom is a kicsi formásakat részesíti előnyben. Egyetlen egy aki ténylegesen bevallottan a nagy feszes kerekre megy. A családomba nagyon sokan kismellűek, unokatestvérek stb. mindnek van férje. De hiába írok igazándiból bármit, te úgy is csak az önbizalomhiányodba és a titkos mellfétisedbe fogod ringatni magad.

Még valamit elmondok, csak hogy húzzam az idegeket. A barátom mérete 13,5 centi. 10 alkalomból legalább 8x van orgazmusom. Na puff. És hogy miért írom ezt ilyen őszintén le? Az oldal lényege az hogy anonim úgyhogy bármi személyeset írhatok. Jó fortyogást az önsajnálatba a férfiaknak is.

2016. máj. 9. 05:29
 98/290 A kérdező kommentje:

Igen, igazából én is úgy gondolom, hogyha lesz is idővel vőlegényem vagy férjem, az biztosan kis farokmérettel lesz megáldva, tehát "kiegészítenénk" egymást. Én nem húzognám emiatt a szám, nagyon toleráns vagyok méret szempontból, tekintve, hogy nekem is NAGYON KIS MELLEIM vannak.:)

Amúgy köszönöm, hogy ilyen részletesen (és bizalmasan) válaszoltál! :)

2016. máj. 9. 23:37
 99/290 Scav ***** válasza:
85%
Ez baromság. Neked mi jön be? Kell a nagy farok? Vagy elég az orgazmus? Mert aki jól bánik a nyelvével, az eljuttat a csúcsra. Ha ügyes és te is nyitott vagy, akkor már a farkától is elmész. Idővel. De én is eleve kis mellű vékony csajokra buktam 16 éves korom óta. Azóta 33 vagyok. A feleségem is kis mellű volt. Azóta lett gyerek, a terhességtől megnőtt a melle, meg hízott is :D Most edzeni jár, helyesen, én is kondizok. Az se érdekel, ha lógni fognak. Csak ne legyen nagy. Ks mellű, vékony nőt vettem el, és bár önző érdek, de vissza akarom kapni a régi nőmet. Ennyi. :D Helyette mosogatok, mosok, vasalok, csak legyen ideje edzeni :D
2016. máj. 10. 00:27
 100/290 Scav ***** válasza:
96%
Jah, nekem sincs nagy farok, 16 cm, de még így is fáj, ha hirtelen tolom, szóval óvatosan kell alkotni :D
2016. máj. 10. 00:28
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!