Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért írják itt olyan gyakran,...

Miért írják itt olyan gyakran, hogy a kismellű lányokat/nőket szereteik a férfiak/fiúk? Szerintem ez nem igaz! Kismellű lányként tökéletesen tudom, hogy a nagymellűek sokkal inkább előnyt élveznek náluk.

Figyelt kérdés
Sokszor olvastam azt is, hogy fontosabb, hogy "formás legyen". Nos, nekem kicsi, és kicsit olyan "csúcsos", és nem hinném, hogy formás. De akkor is, miért kell itt a mi önbizalmunkat növelni, mikor nagyon jól tudjuk, hogy ezek csak szép szavak. Na, most nyugodtan lehet vitázni, kíváncsi vagyok mindenki véleményére!

2015. aug. 6. 13:44
❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... ❯❯
 101/290 anonim ***** válasza:
100%

Talán azért nem fogysz, mert napi kétszer eszel, ami lófasz, és azt a kicsit is elraktározza a szervezeted?

Életemben akkor voltam a legsoványabb, amikor kétóránként ettem.

2016. máj. 10. 00:29
 102/290 A kérdező kommentje:

Scav, az exemnek 16 cm volt, és nekem az nagynak számít.:D

De nem érdekel kinek mekkora, nyilván nem fogom lemérni, mielőtt lefeküdnék vele. Sőt, ismerkedéskor sem fogom megkérdezni, hogy ő-e Winnetou.:D

#101, lehet, hogy igazad van...

2016. máj. 10. 01:07
 103/290 anonim ***** válasza:
100%
Rohadt idegesítő tud lenni egy kismellű csaj, aki folyton a melle miatt nyíg...
2016. máj. 17. 01:22
 104/290 anonim ***** válasza:
82%
Nekem az arc számít leginkább egy lánynál, ha a külsőségeket tekintjük. 22/f
2016. máj. 17. 15:02
 105/290 anonim válasza:
78%

103 szerintem a kérdező nem azt kérdezte hogy téged mi idegesít ne legyél már ennyire szánalmas hogy még most is oltogatod, amikor ő eddig is tök normálisan válaszolt mindenkinek, és egy kérdést tett fel, ami ennek az oldalnak a lényege.

Mi van a kis péniszes pasikkal? Ők is folyton ezen aggódnak, tesznek fel kérdést, és nőként tudok nekik normális stílusban válaszolni anélkül, hogy bunkózzak.

Ha érdemi választ nem tudsz adni, akkor inkább ne írj, vagy legalábbis ne virtuálisan éld ki kötekedési vágyaidat!

2016. máj. 17. 16:40
 106/290 anonim ***** válasza:
16%

"nőként tudok nekik normális stílusban válaszolni anélkül, hogy bunkózzak"

Hát mert te ilyen kiváló anyagból vagy gyúrva, hercegnő.

2016. máj. 17. 16:44
 107/290 anonim válasza:
100%
Ha kiválóból nem is, de legalább a szüleim megtanítottak, hogy mindenkinek jár a tisztelet, és az illedelmes válaszadás. Ezért nagyon hálás vagyok nekik! :)
2016. máj. 17. 16:54
 108/290 A kérdező kommentje:

Lányok, nektek is van olyan, hogy rátok jön ilyen pánikroham-szerű érzés a kis melletek miatt? Rám pont most jött rám, de már nem először. Általában akkor jön elő, amikor egyedül vagyok itthon, mint most, vagy éjszaka.

Belenéztem a tükörbe melltartóba, ahol jól látszik, hogy még csak össze sem ér a két mellem, gyakorlatilag semmi nincs, és ilyen remegő sírás jön rám. Bezártam az ablakot, és üvöltöttem egy nagyot. Fogalmam sincs mi ez, de nem nyugszom megfelé, már meg vagyok ijedve saját magamtól, ez nem normális dolog. Mit csináljak, már kb. 20 perce van ez a remegő sírás, most már tényleg félek. A legrosszabb, hogy senkinek nem mondhatom el, mert mindenki elítélne miatta, nem kívánom senkinek ezt az érzést. Közben meg eszembe jut, hogy a rákos nők örülnének, ha "csak" a mellük lenne kicsi, és egészségesek lennének.

De egyszerűen így sem nyugszom meg, csak még rosszabbul érzem magam még a lelkiismeret-furdalás miatt is.

Szerintetek ez normális dolog, volt már valaki így? Ha igen, mit csinált, hogy megnyugodjon?

Nálam egyre gyakrabban jön elő, úgy, hogy előtte 5 perccel még jó kedvem van.

2016. jún. 7. 19:06
 109/290 anonim ***** válasza:
29%
Öhm kezeletsd magad
2016. jún. 7. 20:17
 110/290 A kérdező kommentje:
Miért is?
2016. jún. 7. 20:54
❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!