Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért írják itt olyan gyakran,...

Miért írják itt olyan gyakran, hogy a kismellű lányokat/nőket szereteik a férfiak/fiúk? Szerintem ez nem igaz! Kismellű lányként tökéletesen tudom, hogy a nagymellűek sokkal inkább előnyt élveznek náluk.

Figyelt kérdés
Sokszor olvastam azt is, hogy fontosabb, hogy "formás legyen". Nos, nekem kicsi, és kicsit olyan "csúcsos", és nem hinném, hogy formás. De akkor is, miért kell itt a mi önbizalmunkat növelni, mikor nagyon jól tudjuk, hogy ezek csak szép szavak. Na, most nyugodtan lehet vitázni, kíváncsi vagyok mindenki véleményére!

2015. aug. 6. 13:44
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/290 E1D1E ***** válasza:
100%
Lehet hogy gusztább a nagyobb de a természetesnél nincs jobb!
2015. aug. 6. 17:56
 12/290 anonim ***** válasza:
56%
Hogyan tudom bebizonyítani, hogy nincs igazad? Ha eljössz hozzám, szívesen megmutatom a gépemen található cicis képeket. Hidd el, hogy kb 95%-ban kicsik.
2015. aug. 6. 18:41
 13/290 anonim ***** válasza:
96%

Ha rákeresel,látni fogod,hogy nagyon sok pasinak a kis mell tetszik.

Napi szinten ez a 2.leggyakoribb kérdés az ideális farok méret után:)

Akinek kicsi van nagyot szeretne,akinek nagy,annak meg az a körülményes.

Semmi sem jó :)

F40+

2015. aug. 6. 18:59
 14/290 anonim ***** válasza:
31%
"semmi sem jó" hát a közepes az jó...
2015. aug. 6. 19:43
 15/290 anonim ***** válasza:
86%
Max.neked,nekem meg a nagy.
2015. aug. 6. 20:40
 16/290 anonim ***** válasza:
97%
Nekem is csak a nagy. És fölösleges a szilikonnal jönni, mert természetes mellből is vannak nagyok, nagyon nagyok is!
2015. aug. 6. 21:02
 17/290 A kérdező kommentje:
Végre valaki nem biztat, hanem az igazat mondja.:)
2015. aug. 6. 21:04
 18/290 Scav ***** válasza:
89%

Ennyi butaságot...

Én a vékonyabb, kis cicis lányokat szeretem. Minden párom ilyen volt, a feleségem is az. Nekem ez TETSZIK. Sok embernek hasonló az ízlése, nem csak nekem.

Láttál már közelről Internetet? A legtöbb sexoldalon külön kategória van a kis cicis csajokra. Minek lenne, ha senki nem nézné, csak hazudná a csajoknak, hogy a kicsi is szép?!?!

Van olyan szex oldal, ahol CSAK kis mellűek vannak, mással nem is foglalkoznak. És nem 1 vagy 2 ilyen weboldal van. Ezrével vannak.

Google a barátod, keress rá. Kulcsszavak lehetnek:

small tits, tiny tits, teen tits, small breast, pery tits...

2015. aug. 7. 22:47
 19/290 A kérdező kommentje:

Igen, de én nem feltétlenül vagyok az a vékony alkat, éppen ezért fura ez a mellméret a testemhez...

2-3 kg felesleg van rajtam (igyekszem ezen változtatni!), széles csípő, nagyobb fenék, kissé lapos (ezen is dolgozom!), 150 cm vagyok és 50 kg.

2015. aug. 7. 23:08
 20/290 anonim ***** válasza:
97%

Nekem személy szerint nem tetszenek a nagy mellek de hát kit mi indít be. Igazából férfi létemre még szexelni sem szeretek annyira csak néha jól esik meg valamilyen szinten ez is egy szükséglet.

Szerintem nem kell semmit csinálnod vele úgy is találsz olyan férfit aki szerint a tiéd a legszebb a világon.

Igazából nem is fontos a mellméret nem tudom miért vannak a nők erre ennyire rágörcsölve.

2015. aug. 9. 16:07
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!