Miért írják itt olyan gyakran, hogy a kismellű lányokat/nőket szereteik a férfiak/fiúk? Szerintem ez nem igaz! Kismellű lányként tökéletesen tudom, hogy a nagymellűek sokkal inkább előnyt élveznek náluk.
Ha rákeresel,látni fogod,hogy nagyon sok pasinak a kis mell tetszik.
Napi szinten ez a 2.leggyakoribb kérdés az ideális farok méret után:)
Akinek kicsi van nagyot szeretne,akinek nagy,annak meg az a körülményes.
Semmi sem jó :)
F40+
Ennyi butaságot...
Én a vékonyabb, kis cicis lányokat szeretem. Minden párom ilyen volt, a feleségem is az. Nekem ez TETSZIK. Sok embernek hasonló az ízlése, nem csak nekem.
Láttál már közelről Internetet? A legtöbb sexoldalon külön kategória van a kis cicis csajokra. Minek lenne, ha senki nem nézné, csak hazudná a csajoknak, hogy a kicsi is szép?!?!
Van olyan szex oldal, ahol CSAK kis mellűek vannak, mással nem is foglalkoznak. És nem 1 vagy 2 ilyen weboldal van. Ezrével vannak.
Google a barátod, keress rá. Kulcsszavak lehetnek:
small tits, tiny tits, teen tits, small breast, pery tits...
Igen, de én nem feltétlenül vagyok az a vékony alkat, éppen ezért fura ez a mellméret a testemhez...
2-3 kg felesleg van rajtam (igyekszem ezen változtatni!), széles csípő, nagyobb fenék, kissé lapos (ezen is dolgozom!), 150 cm vagyok és 50 kg.
Nekem személy szerint nem tetszenek a nagy mellek de hát kit mi indít be. Igazából férfi létemre még szexelni sem szeretek annyira csak néha jól esik meg valamilyen szinten ez is egy szükséglet.
Szerintem nem kell semmit csinálnod vele úgy is találsz olyan férfit aki szerint a tiéd a legszebb a világon.
Igazából nem is fontos a mellméret nem tudom miért vannak a nők erre ennyire rágörcsölve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!