Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért írják itt olyan gyakran,...

Miért írják itt olyan gyakran, hogy a kismellű lányokat/nőket szereteik a férfiak/fiúk? Szerintem ez nem igaz! Kismellű lányként tökéletesen tudom, hogy a nagymellűek sokkal inkább előnyt élveznek náluk.

Figyelt kérdés
Sokszor olvastam azt is, hogy fontosabb, hogy "formás legyen". Nos, nekem kicsi, és kicsit olyan "csúcsos", és nem hinném, hogy formás. De akkor is, miért kell itt a mi önbizalmunkat növelni, mikor nagyon jól tudjuk, hogy ezek csak szép szavak. Na, most nyugodtan lehet vitázni, kíváncsi vagyok mindenki véleményére!

2015. aug. 6. 13:44
❮❮ ... 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 ... ❯❯
 161/290 Scav ***** válasza:
62%

Középiskolában is volt és a mostani munkahelyemen is van olyan nő, aki full deszka, mégis sugárzik belőle a szexualitás. A kollégák utána fordulnak, sokkal kedvesebbek vele, mint mással. Tényleg vonzó. És mégis deszka...

Nem a mellmérettől fogunk valakit megkívánni, hanem a belőle jövő önbizalomtól, kisugárzástól. Persze nem árt, ha nem zsírdisznó és szép arca van. De kb. ennyi kell.

2017. jan. 2. 15:11
 162/290 anonim ***** válasza:
100%
Nem csak a mell számít természetesen, de nekem ugyanannyira taszító a kis mell, mint ha egy lány igazán kövér. Sőt, a túlsúlyt egy bizonyos mértékig még kompenzálja a gyönyörű arc és a hatalmas cicik. Persze nem állítom, hogy mindenki így van ezzel, de nagyon nagyon sokunknak fontos a nagy mell.
2017. jan. 2. 15:26
 163/290 A kérdező kommentje:
#162, én is így gondolom. Bár én nem vágyom nagy mellre, csak átlagos méretre.
2017. jan. 2. 15:37
 164/290 A kérdező kommentje:
#161, egyébként én nem vagyok deszka, sőt, van is rajtam némi fölösleg. Így pláne fura az összhatás. Szeretnék fogyni, bár sokan azt mondták, hogy mellből fogok először, ami mondjuk lehetetlen, mert nincs mellem.:D
2017. jan. 2. 15:39
 165/290 Scav ***** válasza:
77%

Az, hogy a melledből is fogsz fogyni, ne akadályozzon. Irány az edzés. Ha így fogsz kinézni, mint az alábbi képeken, akkor a melled mérete lényegtelen lesz.

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2017. jan. 2. 15:47
 166/290 anonim ***** válasza:
11%

Scav-nak üzenem.

Ez mi?

"#153

" Le lehet pontozni nyugodtan, csak az igazat mondtam."

Scav: - Nem. Hazudsz.

Normális vagy? Hogy mered megkérdőjelezni a szavam? Kezeltesdd magad buherkém. Csak úgy teng benned az agresszió, és frusztráltság amiatt, hogy egy férfi testű izmos nővel henteregsz, közben pedig de szívesen tennéd te ezt egy tökös férfival :D

De a te bajod. Viszont ne kérdőjelezd meg a szavam, te kis agresszív tulok. Röföghetsz bármit, nem érdekel.

2017. jan. 2. 16:05
 167/290 anonim ***** válasza:
0%

Akiket te belinkeltél, azok a következő kategóriákba sorolhatóak:

- szőke hajú háttal áll: férfias háta van, közben pedig olyan izomkolosszus oszlop masszív combja, hogy elszégyellem magam.

- az összes te általad linkelt egyed: férfias ronda izmos combú, nem is kicsit. Hányingerkeltő.

- más egyedek: izmosabb kockás hassal, vagy kifejezetten deszka "gyalupad" jellegű hassal. Erre mondják a férfiak, hogy elöl szapanozza magát, hátul habzik :D Buherkém...

- De van ott olyan is nem egy, aki meg van photostoppolva.

- ill. van olyan egy db aki hátulról van mutatva farmer short-ban, de annak meg konkrétan nincs is semmilyen valaga. Az a beton combozat folytatása. Nem fenék. Az a pirinyó is bíz Isten lóg neki.

- a fekete szerkóban aki hasizmot vagy mi a tököt csinál pedig.. konkrétan egy férfi. Katasztrófa. Rohadt ronda, izomkolosszus comb, deszka has, az is kockás. Tehát FÉRFI.

Apukám te hiába tagadod, te bizony KŐKEMÉNYEN buher vagy.

És nem hazudok, de ha te más szavát is ennyire megkérdőjelezed, az már komoly frusztráltsági szintet mutat. Te buher. Nincs ezzel semmi baj. Csak vállalnád fel magadat!

És igen: nagyon sok manapság a buzzancs.. Nézzél már szét kik és mik rohangálnak az utcán. Te is ilyen vagy. Legálisan nő fejűvel, de akivel te vagy, már félig tököt eresztett és el van férfiasodva kívül-belül. Lehet pattogni! Annál jobban igazolod magadat :DDD

2017. jan. 2. 16:19
 168/290 anonim ***** válasza:
36%
Én ennyire erős szavakat nem használok, de szerintem is elég férfias és taszító az a lány, aki ennyire izmos. Ez is majdnem annyira zavaró nekem, mint a kis mell. Egy vonzó nő bögyös, finom, puha, homokóra alakú, lehet kimondottan vékony is, meg picit teltebb is, de mindkét esetben nőies legyen, nagymellű és ne izmos, kigyúrt.
2017. jan. 2. 16:51
 169/290 A kérdező kommentje:
Tudtok valami biztos módszert nagyobb mellekért, műtéten kívül?
2017. jan. 2. 17:04
 170/290 anonim ***** válasza:
11%

168 #: Pontosan! Tökéletesen leírtad.

Ha az arányok megvannak és nem kigyúrt, ronda férfias, izmos, hanem szép nőies, gömbölyded, akkor egy egészséges férfinak áll bizony erre a farka és megkívánja! Ha mondjuk keresgél és olyan életszakaszában van. Ennél a szép, nőies, gömbölyded típusnál majdnem mindegy, hogy teltebb, vagy vékonyabb, ha megvan az "összhatás", hogy nőies, kerek, gusztusos darab!

Egyébként a férfiakat is a nőktől pont eme kritériumok választják el, csak gondoltam szólok itt egyeseknek...

A férfi szögletes, a nő kerek formájú, húsosabb! Az ilyenek a NŐK, nem azok akiket sajnos kép formájában láttunk. Azok ott nagyon-nagyon férfiasak... Gladiátornőknek mondanám.

Pont a lényegüket veszítik el, ami a rendes nőktől megkülönbözteti őket!

2017. jan. 2. 17:51
❮❮ ... 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!