Szerintetek Magyarországon miért nézik le azokat az embereket, akik szeretik az animéket?
Ha ennyire odavan értünk magyarokért, akkor igen, költözzön ide :)
Neeeeeeeeeeeeeeeeeeee :O Már Amerikát is fertőzitek? :(
Kong,
Nem mar, hanem joval azelott, hogy magyarorszagon megjelent volna az anime, amerikaban reg egeszen elterjedt volt.
Ott ugyanis lenyegesen befogadobbak az emberek. Ami neha hatrany, de errol szol a demokracia.
Ezt lehetne MAGYARUL is? Bocs, nemtudok japánul…
Ugye tudod, hogy csak 1000-s nagyságú mintából lehet érdemleges következtetéseket levonni? :))
Az a baj, hogy néhány ismerősöd által ítélsz meg mindenkit. Ez nem jelenti azt, hogy mindeni olyan. Igen, azt beismerem, hogy vannak ilyen emberek, akik antiszociálisak és csak a saját kis világuk érdekel. Ez olyan, mintha azt mondám, hogy aki macskákat tart azok mind gonosz emberek, és csak két ismerősöm van, aki közülük kedves, ezért utálom a macskákat. (Persze szeretem a macskákat.)
Tessék, kedves Kong, ne mond, hogy nem teszek meg mindent erted:
"King Kong, amúgy, összeszedhetnéd azokat a mondatokat, ahol bárki, aki "nagy animés" bárkire is rá akar erőltetni valamit, azon kívül, hogy ne legyen olyan nagyra a tudatlanságára, hogy azt hirdeti, hogy mindenki, aki nem úgy gondolkodik, ahogy o, minimum gyengeelméjű, vagy valami agyi baja van? "
Kedves kérdező, ha nem végzettség alapján ítélnél akkor nem is érdekelt volna, hogy ki mit csinál, nem kérdeztél volna rá egyikünknél se, és nem említetted volna meg, hogy márpedig te könyvvizsgáló leszel (mert ez amúgy rohadtul nem érdekelt senkit).
Én csak annyit mondok erről a színészről, hogy amíg valóban az emberek fizetnek addig megteheti. Mert az emberek mindenféle megnyilvánulás után is fognak menni színházba...
Légyszíves olvasd át mégegyszer #90 válaszomat, mielött hülyeséget beszélsz :) Vagyis… tekintettel a felfogásodra meg a gondolkodásodra, inkább 20-30x olvasd el :)
Nem az ékezeteket hiányoltam, csak a megfogalmazásod nemértem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!