Normális dolog lakhatási válság idején negatív megkülönböztetésben részesíteni azokat, akik a szüleiknél kényszerülnek lakni?
Én a helyedbe elásnám magam. Jó mélyre, nehogy szennyezd tovább a társadalmat.
Idén vette, kisköcsög.
Igazából saját magad hiteltelenítetted a szavad, nem kellettünk mi hozzá.
Nem kértem én számon semelyik skizós részt. Te nem tudod használni a szót és próbáltam kiemelni annak komikusságát a többi hozzászóló szórakoztatására. Te úgyse érted, mint láttuk.
Javaslom figyelmed, hogy pl válaszoltál az én válaszomra behivatkozva a te kommentedet.
Nyomorék. Tartom magam az első mondatomhoz.
#81 Miért? Neked mit ad hogy le mamahotelesezel mindenkit fölényesen, azokat is akik nem tartatják el magukat, csak egy fedél alatt laknak? Egót vagy önbizalmat vagy társadalmi fölény érzetet?
#82 Lóg a cipőfűződ.
Ennyi a reakció?
Hát figyi, többet vártunk.
#84 Na ne mondd!
#85 Olyan színvonalú reakciót kaptál, amilyen színvonalú volt a kommented. Nincs ezzel baj. Így természetes. De várjál hülyeséget beszélek, még így is színvonalasabb reakciót kaptál, mint a kommented. Próbálj értelmeset és akkor értelmeset kapsz. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!