Normális dolog lakhatási válság idején negatív megkülönböztetésben részesíteni azokat, akik a szüleiknél kényszerülnek lakni?
Ha igaz is amit írsz, gondolom nem lakhatási válság idején tudtad/tudtátok önerőből megoldani. Nem mindegy. Szülői fenntartásról nem is beszélt itt senki. Sokan úgy laknak egy fedél alatt, mint lakótársak de fenntartás nélkül.
Ha nem lenne rendkívüli helyzet, akkor miért tudnak azzal kampányolni az összes ellenzékoldalon, hogy lakhatási válság van, olcsó bérlakásokat kéne építeni, egyéb lakástámogatásokkal? Ha meg hülyeség, miért tudnak vele hatni az emberekre? Miért nem röhögik az emberek többsége körbe őket? Ugye ugye?
Kérdező, most mondom, hogy albérletben lakom. Jelenleg. Ez azt jelenti, hogy jelenleg is fizetem a lakbért... Nem teljesen értem, hogy mire célzol azzal, hogy nem lakhatási válság ideje alatt oldottam ezt meg. Éppen ebben a hónapban is megoldottam, és a következőben is meg fogom.
Én nem azt mondom, hogy minden rendben van az ingatlanpiaccal. Természetesen vannak gondok, és senkinek sem könnyű az élet, aki munkából él. De ilyen alapon minden korban rá lehetett fogni valamire, ha az ember sikertelen volt.
Ez nem egy túl építő beszélgetés...
Engem tényleg érdekel, mire utaltál ott, hogy nem lakhatási válság idején oldottam meg az albérletet, miközben világosan leírtam, hogy most is albérletben élek. Ezt hogy kellett volna értsem?
Bocs, de nagyon el vagy tévedve, ha azt hiszed, hogy az igazán gazdag emberek bérelnek lakást... Pont hogy nem. A bérlakások átlagos emberekkel vannak tele. A gazdagok, illetve a gazdag szülők gyerekei saját ingatlanban élnek.
Másold már be hol írtam ilyeneket, hogy csak a nagyon gazdagok bérelnek lakást, mert ez így valóban nem túl építő jellegű beszélgetés.
Volt itt egy hercegnő, aki közölte, hogy lenézi az otthon lakókat, akik nem tudnak a lakhatási válság ellenére kitörni, majd kiderült hogy az első lakását a szüleitől kapta. Ahogy általában ezeknél a nagy arcúaknál is kiderül valami, hogy nem volt ott teljesen önerő, vagy a múlt század második felében teremtettek otthont, vagy segítették hátulról, vagy örökölt stb.
Állandóan azt sugallod, hogy az önálló élet csak valamiféle erős hátszéllel megvalósítható, miközben látva látom, hogy a legátlagosabb emberek élnek albérletben... NEM olyan nagy dolog, ezt próbálom kézzel-lábbal elmagyarázni.
De arra a kérdésre még mindig nem válaszoltál, amit az előző két kommentemben feltettem neked. Hogy értetted azt, hogy nem lakhatási válság idején oldom meg az albérletet, amikor jelenleg is albérletben élek? Mit értettél ez alatt?
Amúgy szerinted mióta van lakhatási válság?
Úgy őszintén érdekelne.
Meg a korod és a nemed is. Pl azokra se válaszoltál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!