Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Normális dolog lakhatási...

Normális dolog lakhatási válság idején negatív megkülönböztetésben részesíteni azokat, akik a szüleiknél kényszerülnek lakni?

Figyelt kérdés
Főleg amikor egy albi havonta több mint a minimálbér, a saját lakás árakról meg ne is beszéljünk.
szept. 17. 13:17
 141/175 anonim ***** válasza:

Nem én írtam a ChatGpt-set. Azt se tudod kihez beszélsz XD

Nem csak csak a nyolc osztály van meg, javitanám a mondatod. Tudod ezt már a középsikolában vettük, biztos azért nem megy. ;)

szept. 30. 12:34
 142/175 A kérdező kommentje:

Hát igen ez is egy tipikus gyakoris gyakori troll szokás, hogy ha nem tud már mit kezdeni a vitapartnerével a troll, rögtön kihasználja az anonimet és belemagyarázza hogy "nem én mondtam ezt." Elég gyenge és 0 kreativitást igényel.

Elég egyszer a "csak" szót egyszer leírni. Mondom én hogy nincs meg a 8 általánosod. Lehet hogy tévedtem és a 4 első és 4 második mellett volt 4 harmadik is, mielőtt eltanácsoltak a sok bukás miatt, de attól még, hogy így kijön a 12 év, még nincs meg a középiskolád sem. Piacon vett érettségi nem érettségi ám.

szept. 30. 21:31
 143/175 A kérdező kommentje:

Annyit tolod ezt az anyucis poént, mintha fizetnének érte. :D Röhög ezen rajtad kívül valaki? Nem látom hogy nagyon felpontoznának.

Onnan lehet tudni, hogy nincs igazad, hogy nem válaszolsz a kérdésre, belemagyarázol, félrebeszélsz, elbeszélsz a téma mellett és személyeskedsz. Ja és oltogatás helyett izzadozol. Nincs ezekután ebben semmi kivetni való, ha valaki nem néz ki belőled 3 általánost sem. Bár aki szerint csak az otthonlakóknak nincs érettségijük meg semmilyen végzettségük (lakhatási válság idején) abból még a kisegítő iskola első osztálya sem nézhető ki. Ja bocs, nincs meg? Nem tudtam, ne haragudj. :D

okt. 2. 19:40
 144/175 anonim ***** válasza:

Válaszoltam a kérdésre. Megkérdezted, hogy normális-e a """diszkrimináció""", én meg elmondtam, hogy igen. A te személyes problémád, ha nem tetszik ez a válasz, nyunyuka.

Na menj, mindjárt kész a tejberizsi.

okt. 3. 12:05
 145/175 A kérdező kommentje:

Ilyeneket eszel te kisegítő iskolában bukott közmunkás?

Na és miért normális a diszkrimináció?

okt. 3. 21:10
 146/175 anonim ***** válasza:
82%
Mert a férfi különlakás és autó nélkül nem férfi.
okt. 3. 21:13
 147/175 anonim ***** válasza:
70%

147

Nem én lakom a gyerekszobámban, úgyhogy próbáld újra, és ezúttal ne magadból indulj ki. Ja és MINDIG ciki lesz a mamahotel, ezt jegyezd meg jól.

okt. 3. 23:00
 148/175 A kérdező kommentje:

Ha kérdezek valamit akkor válaszolsz, nem pedig törölteted a kérdést az adminnal. Mi van? Sért a kérdés? Miért normális a diszkrimináció?

Érted a kérdést? Vagy elamgyarázzam?

okt. 5. 00:11
 149/175 A kérdező kommentje:
Hiányolom a hisztit, hogy nem válaszoltam hány éves vagyok és mi a nemem. Már rég volt.
okt. 5. 00:11
 150/175 A kérdező kommentje:

Látom értelmes válaszra nem futotta, csak kimerültek a hozzászólásaid mamahoteles beszólogatásba. Nagyon színvonalas, pont mint az ilyen "mert csak" érvek. :D De nézzük csak meg, hogy miért nekem adott nagyrészt igazat a ChatGPT. (Ezzel még adós vagyok. :P)

Én írtam:

Mi a mamahotel?

Aki egy bizonyos kor felett ÚGY LAKIK OTTHON, hogy vagy dolgozik vagy nem, de azért nem költözik el otthonról, mert kényelmesebb neki ha főznek rá, mosnak rá, egyszóval kiszolgáltatja és eltartatja magát, miközben nem is biztos, hogy bele ad a kasszába. A kiszolgálás miatt nevezik mamahotelnek, mert hotelként viselkedik a család.

ChatGPT írta:

- A "mamahotel" kifejezés azt az embert jelöli, aki felnőttként is a szüleivel él, gyakran anyagi megfontolásból vagy a személyes kényelem miatt. A kifejezés általában enyhén humoros vagy kritikus hangvételű lehet, attól függően, hogy a társadalmi normák vagy személyes vélemények hogyan viszonyulnak a szülői házban való hosszabb távú tartózkodáshoz.

Én írtam:

Mi nem a mamahotel?

Amikor egy fedél alatt lakik a szüleivel, de magára főz, mos, takarít, vásárol, és belead a kasszába, csak épp nem keres annyit, hogy akár egy albit is fent tudjon tartani, vagy nincs olyan, akivel össze tudna költözni lakótársként. Itt beszélhetünk esetleg (de csak esetleg) összeférhetetlenségről, de az sem mamahotel.

Amikor egy fedél alatt lakik a szüleivel, de magára főz, mos, takarít, vásárol, és belead a kasszába, csak éppen gyűjt lakásra, mert hát lakhatási válság van és albi mellett nem fog tudni gyűjteni.Az emberek többsége abuzatív módon mindezeket egy kalap alá veszi a mamahotelesekkel, hiába csak ott laknak, és nem szolgáltatják ki magukat, mondván hogy "az mindegy hogy miért laknak ott, azért mamahotelesek mert ott laknak a szülőkkel egy fedél alatt" többeket még mentálisan betegnek is titulálva, hogy biztos ezért laknak ott. Ez vagy azért van, mert a bennük elfojtott sérelmet vagy kisebbségi komplexust élik ki azokon, akiket szerencsétlenebbnek látnak maguknál és kell nekik a bátorság és fölényérzet, vagy a tévesen értelmezett sikerorientáció fogalmát követik, miszerint akkor lesz valaki sikeres, ha letapossa a sikerteleneket, és a sikeresek felé húz.

ChatGPT írta:

- Igen, az is beletartozik azok közé, akiket "mamahotelben lakóknak" neveznek. A kifejezés gyakran magában foglalja azokat a fiatal felnőtteket, akik gazdasági okokból döntenek úgy, hogy továbbra is a szüleikkel élnek, például mert nem engedhetik meg maguknak a saját lakás bérlését vagy vásárlását. Ez egyre gyakoribb jelenség számos országban, ahol a lakhatási költségek magasak vagy a munkaerőpiac bizonytalan.

Tehát többnyire nekem adott igazat. :P

okt. 14. 19:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!