Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Normális dolog lakhatási...

Normális dolog lakhatási válság idején negatív megkülönböztetésben részesíteni azokat, akik a szüleiknél kényszerülnek lakni?

Figyelt kérdés
Főleg amikor egy albi havonta több mint a minimálbér, a saját lakás árakról meg ne is beszéljünk.
szept. 17. 13:17
 151/175 anonim ***** válasza:
83%

Ennyire nincs életed és önbizalad, hogy már mindenki leszar, de te követeled a téged egyértelmüen lenézök figyelmét már több, mint egy hónapja?

Poor guy...:(

okt. 21. 13:04
 152/175 A kérdező kommentje:

Ez innentől idáig felesleges volt:

"Ennyire nincs életed és önbizalad, hogy már mindenki leszar, de te követeled a téged egyértelmüen lenézök figyelmét már több, mint egy hónapja?

Poor guy...:("

Válasz nem volt a kérdésre, és a témához sem kapcsolódott. A helyesírási hibákról nem is beszélve.

okt. 21. 16:26
 153/175 anonim ***** válasza:

Ennyi a konctra? Most aztán megkaptam XDDD

Amúgy meg, én elköltöztem már otthonról. Külföldön élet és más a billentyüzet.

De nem is válasznak szántam. Te is csak veszekedsz itt mindenkivel, aki nem az általad elvárt választ adja. Akkor mi miért is tegyünk másképp? Ne miért is vagy különb? Mert anyu lefekvés elött azt mondja? :D

okt. 21. 16:59
 154/175 A kérdező kommentje:

Ez innentől idáig úgyszintén felesleges volt:

"Ennyi a konctra? Most aztán megkaptam XDDD

Amúgy meg, én elköltöztem már otthonról. Külföldön élet és más a billentyüzet.

De nem is válasznak szántam. Te is csak veszekedsz itt mindenkivel, aki nem az általad elvárt választ adja. Akkor mi miért is tegyünk másképp? Ne miért is vagy különb? Mert anyu lefekvés elött azt mondja? :D"

Amúgy meg azért nem szállok bele a "mondandódba", mert gázlángozókkal vitatkozni felesleges. Pláne ha szórják a kamu önigazoló történeteiket.

okt. 21. 17:27
 155/175 anonim ***** válasza:
Kérdező, többször is leírták a választ a kérdésedre. Értem, hogy nem tetszik, de miért vagy még itt?
okt. 21. 17:31
 156/175 anonim ***** válasza:
83%

Ja bocs, érett felnött vagy akkor XD

Eddig se vitatkoztál "gázlángozókkal" (jelentsen, amit jelent...). Egyáltalán nem voltál aggresszív és személyeskedö, meg egy unatkozó seggfej sem. Érzelmileg teljesen érett vagy.

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Azért mert ennyire nincs élete.

okt. 21. 17:50
 157/175 A kérdező kommentje:

#155 Nem volt itt semmilyen válasz, csak belemagyarázások meg személyeskedések. Az nem válasz. El lehet menni ha nem tetszik.

#156 Ezaz! Jól megmondtad. Abuzatív....őőőő....akarom mondani bátor megmondó hozzászólásod bizonyítja, hogy benned ott csörgedezik a szkíta-kipcsák-porosz lovas harcos nemzedéki vér, ami nagy elődeinkbe is benne volt. Egy ilyen tehetséget kár elkallódni hagyni, remélem felfedeznek és küldenek neked egy behívót a katonaságba! Oda ilyen bátor harcos emberek kellenek, mint te. :)

okt. 21. 18:59
 158/175 anonim ***** válasza:
82%

157

Többen is válaszoltak.

A kérdés ugye az volt, hogy normális-e lakhatási válság idején stb stb. Néhányan leírtuk, hogy igen.

Egy eldöntendő kérdésre az volt a válaszunk, hogy igen. Egészen pontosan mit nem sikerült megértened ebből? Ez egy válasz.ehet, hogy tetszik, lehet, hogy nem, de tagadhatatlanul egy válasz.

okt. 21. 19:02
 159/175 A kérdező kommentje:

"A kérdés ugye az volt, hogy normális-e lakhatási válság idején stb stb. Néhányan leírtuk, hogy igen."

Gratulálok. Az ilyeneknek sem ártana egy behívó a katonaságba. Nekem megérné. ;)

okt. 21. 19:42
 160/175 anonim ***** válasza:

159

A marháskodásodat leszarom, viszont most már nem állíthatod, hogy nem kaptál választ az ostoba kérdésedre.

okt. 21. 20:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!