Normális dolog lakhatási válság idején negatív megkülönböztetésben részesíteni azokat, akik a szüleiknél kényszerülnek lakni?
Neked beutaló a pszichiátriára, ha oda be mernek engedni...
Szövegértés karó.
#Kellegynév2 nem privizek. A többi privizőnek is itt fogok válaszolni, természetesen úgy, hogy a nevét is kiírom.
#163 Véleménye a kérdezőnek is lehet. A vélemény visszatartatása meg sérti a szólás szabadságát. Nincs leírva a szabályzatba, hogy a kérdezőnek minden hülyeséget el kell fogadnia és nem lehet véleménye. Törődj bele.
#164 Te vagy a szövegnemértő meg a gázlángozó. És azt hozzátéve hogy olyanokkal vádolsz, amilyen te vagy (szövegnemértő és gázlángozó) így skizofrén is vagy eléggé. Pont hogy neked kéne pszichiátria. De sajnos tele van, így itt lehetsz. :( Én legalább fainabb vagyok, mert én nem a halálba és nem a pszichiátriára hanem a hadseregbe küldenélek. Jó ott a fizetés.
Az a szánalmas hogy kiírtam hogy valami nincs rendben és példákat is írtam? Szerintem inkább az a szánalmas, hogy itt lakhatásválság idején mamahotelezed azokat, akik ugyan NEM TARTATJÁK EL MAGUKAT (!!!!!) csak egy fedél alá kényszerültek a szüleikkel, és pszichiátriára küldenéd aki más véleményen van. Ezt hívják nárcisztikumnak.
Az a különbség köztem és közted, hogy én azért kelek hajnalban, mert megyek dolgozni, te meg azért, hogy vedeld rakétát, kevertet, diannát és sósborszeszt a trafik előtt. De látszik is, hogy már túl vagy egy két kupicán, mert hülyeségeket írsz.
Te laksz még mindig a mamikával és valahogy mégis sikerül kiderítened, hogy én nem dolgozom. Mármint én, aki egy külön háztartásban segítség nélkül eltartom magam.
Ennek fussunk neki még egyszer, azr mondom. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!