Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Normális dolog lakhatási...

Normális dolog lakhatási válság idején negatív megkülönböztetésben részesíteni azokat, akik a szüleiknél kényszerülnek lakni?

Figyelt kérdés
Főleg amikor egy albi havonta több mint a minimálbér, a saját lakás árakról meg ne is beszéljünk.
szept. 17. 13:17
 161/175 A kérdező kommentje:
Miért? Inkább az ilyen kis felesleges abuzátorokat sorozzák be, mint azokat, akik még helyt is tudnak állni a hétköznapi életben, nem? Az abuzáció amúgyis jobban való a harctérre mint a hétköznapi életben. Na meg úgyis létszámhiány van. ;)
okt. 21. 20:40
 162/175 A kérdező kommentje:
A kérdés pedig jogos, ráadásul korrekt és jól megfogalmazott, hétköznapokban is létező példák lettek idehozva, hogy miért is baj ez. Na ha valaki ezekután normálisnak tartja ezt, és azon lett felháborodva, hogy ki lettek ezek mondva, azoknak járna a behívó.
okt. 21. 20:41
 163/175 anonim ***** válasza:
Jójó, értjük a hülyeségedet. De megkaptad a választ, törődj bele, hogy ezt gondoljuk. Pont.
okt. 21. 22:13
 164/175 anonim ***** válasza:

Neked beutaló a pszichiátriára, ha oda be mernek engedni...

Szövegértés karó.

okt. 22. 00:49
 165/175 A kérdező kommentje:

#Kellegynév2 nem privizek. A többi privizőnek is itt fogok válaszolni, természetesen úgy, hogy a nevét is kiírom.

#163 Véleménye a kérdezőnek is lehet. A vélemény visszatartatása meg sérti a szólás szabadságát. Nincs leírva a szabályzatba, hogy a kérdezőnek minden hülyeséget el kell fogadnia és nem lehet véleménye. Törődj bele.

#164 Te vagy a szövegnemértő meg a gázlángozó. És azt hozzátéve hogy olyanokkal vádolsz, amilyen te vagy (szövegnemértő és gázlángozó) így skizofrén is vagy eléggé. Pont hogy neked kéne pszichiátria. De sajnos tele van, így itt lehetsz. :( Én legalább fainabb vagyok, mert én nem a halálba és nem a pszichiátriára hanem a hadseregbe küldenélek. Jó ott a fizetés.

okt. 22. 06:22
 166/175 anonim ***** válasza:
Véleményed lehet, csak már végtelenül szánalmas, amit csinálsz.
okt. 22. 06:57
 167/175 A kérdező kommentje:

Az a szánalmas hogy kiírtam hogy valami nincs rendben és példákat is írtam? Szerintem inkább az a szánalmas, hogy itt lakhatásválság idején mamahotelezed azokat, akik ugyan NEM TARTATJÁK EL MAGUKAT (!!!!!) csak egy fedél alá kényszerültek a szüleikkel, és pszichiátriára küldenéd aki más véleményen van. Ezt hívják nárcisztikumnak.

Az a különbség köztem és közted, hogy én azért kelek hajnalban, mert megyek dolgozni, te meg azért, hogy vedeld rakétát, kevertet, diannát és sósborszeszt a trafik előtt. De látszik is, hogy már túl vagy egy két kupicán, mert hülyeségeket írsz.

okt. 22. 07:08
 168/175 anonim ***** válasza:

Te laksz még mindig a mamikával és valahogy mégis sikerül kiderítened, hogy én nem dolgozom. Mármint én, aki egy külön háztartásban segítség nélkül eltartom magam.

Ennek fussunk neki még egyszer, azr mondom. :D

okt. 22. 07:27
 169/175 A kérdező kommentje:
Ha oltasz oltsál már rendesen! Attól még hogy elmész árkot ásni vagy utcát söpörni, még nem zárja ki, hogy reggelente bevedled a dragon keserűt a trafik előtt. Hogy "külön háztartásban élsz" ahogy te fogalmazol az lehet akár munkásszálló vagy hajléktalanszálló is.
okt. 22. 07:32
 170/175 anonim ***** válasza:
168: te még komolyan leállsz vele vitatkozni? Élvezed? Már kb 20. körül lehetett látni hogy ennek nincs ki mind a négy kereke. Mi értelme folytatni? Neki így jó akkor ennyi.
okt. 22. 11:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!