Normális dolog lakhatási válság idején negatív megkülönböztetésben részesíteni azokat, akik a szüleiknél kényszerülnek lakni?
Esetleg gondolkodtál már munkán? Tudod? Elmész dolgozni, és pénzt kapsz érte. Hasznos ám. :D
Vagy vinnyoghatsz tovább a Gyakorin. Ez is egy lehetőség. XD
Te nem tudod értelmezni a válaszokat. Van, aki normálisan válaszolt és egyáltalán nem nézi le a lakhatási válság idején otthon kényszerülőket.
És de mondtad.
Ha neked a személyeskedés és a félremagyarázás és a feltételezgetés normális válasz, akkor te is jó nagy skizó lehetsz Primitív. Te se nézed le, azért akartad magát a kérdést is töröltetni.
A szept. 17. 14:16 még ért valamit, de a többi.... Áh.
Az alapvető normák lakhatási válság idején is érvényesek maradnak.
Amúgy meg ezernyi embert látok teljesen önerőből külön élni a szüleitől. Azért ne csináljunk úgy, mintha ez valami isten tudja mekkora elképesztő teljesítmény lenne. Én a magam részéről nem tekintem annak.
#107 Én meg téged nézlek le, meg a semmire sznob fölényes abuzatív fajtádat. Nem engem kéne elzárni, hanem az olyanokat mint te, meg akik egy kalap alá veszik a mama hoteleseket azokkal, akik a szüleikkel kényszerültek egy fedél alatt lakni. De én a fajtáddal (és veled ellentétben) nem azt szeretném, hogy el legyetek zárva, hanem hogy be legyetek sorozva katonának. Ott legalább keresnétek pénzt nem is keveset, és értelmesebb dolgokat is csinálhatnátok, mint egyébként teszitek. Jó helyen lennél te ott.
#108 Nem érvényesek. Rendkívüli helyzetben rendkívüli normák érvényesek. Ahol egy átlagfizetés az albérlet havonta, és szinte rózsadombi villa áron van egy panel, ott nem lehet lenézni azokat, akik otthon laknak. Az hogy az első otthont alád rakták, az nem önerő. Még akkor sem, ha azóta önerőből felépítetted az életedet. Egy ház sem épül alap nélkül termőföldre.
Ezt a mamahotel szót meg be kéne tiltani, és a használatáért egy millió forintos büntetési tételt kéne kiszabni 4 napon belül. Lenne itt rend.
109
Annyira azért nincs rendkívüli helyzet. Vagy akkor ilyen alapon az elmúlt kétszáz év 90%-ában rendkívüli helyzet volt, ami némiképpen elinflálja a "rendkívüli" kifejezést.
Ami engem illet, mindenféle külső segítség nélkül tartok ott, ahol. Sehol nem állítottam, hogy saját lakásom van, albérletben élek, de nincs szükségem szülői segítségre ahhoz, hogy fenntartsam magam, mi több, lassan összegyűl a pénzem az önerőre.
De nem ez itt a lényeg, hanem az, hogy nem kell az önálló élethez sem gazdag szülőkkel, sem ki tudja milyen képességekkel rendelkezned. Ha magamra, a testvéreimre, a párjainkra, a barátaimra nézek, nem gazdag csemetéket látok, csak normális, átlag-körüli embereket, akik tették a dolgukat, tanultak, fejlődtek, dolgoztak és ennek látják is az eredményét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!