Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Normális dolog lakhatási...

Normális dolog lakhatási válság idején negatív megkülönböztetésben részesíteni azokat, akik a szüleiknél kényszerülnek lakni?

Figyelt kérdés
Főleg amikor egy albi havonta több mint a minimálbér, a saját lakás árakról meg ne is beszéljünk.
szept. 17. 13:17
 131/175 A kérdező kommentje:

Akkor most beszéljünk arról, hogy honnan lehet tudni, hogy ki miért hiteltelen válaszadó.

1. Teljesen másról kezd beszélni, belemagyarázva azt, hogy a kérdésre válaszol. (Pl. incelezés, de volt több is)

2. Figyelmen kívül hagyja a valós okfejtéseket, és mondja ugyanazt, amit azelőtt mondott, mielőtt hallhatta volna a másik okfejtéseit.

3. Személyeskedik kétpofára.

4. Azért tartja bunkónak és gyökérnek a vitapartnerét, mert nem ért egyet vele.

5. A vitapartere mondataiból vág ki részletet és arra reagál, ezzel teljesen más értelmet adva a beszélgetésnek. Már ha azt lehet értelemnek nevezni.

6. Feltételezésekre alapozik tényekként.

7. Olyannal támadja a kérdezőt, amit nem ő állított magáról, hanem mások róla (és mellesleg meg sem erősítette)

8. Úgy védi az igazát, hogy a másikat figyelmen kívül hagyja, vagy hazugozza.

9. Mesterséges intelligenciára alapozza a válaszát, ami aztán végképp nem él a valós életben. Egy ChatGPT nem élt lakhatási válság idején, nem tudja milyen otthont megteremteni. Az mondja, amit beírtak neki.

10. A hozzászólásuk után már elmondják a másiknak, hogy mik a másik helyzete, érzelmi reakciói.

11. Valamivel nem tudnak mit kezdeni, igazságfájdalmukban szólnak a modinak. Mondjuk az érdekes, hogy a modi az ilyen gázkamrázásokat meg köcsögözéseket nyomorultozásokat nem törli.

Ezekről az emberekről, akik ily módon osztják az észt, általában más hiteltelenség is kiderül:

Pl. 50 évvel ezelőtt teremtettek otthont maguknak, vagy legalábbis akkor, amikor nem volt lakhatási válság.

Kaptak lakást anyutól aputól. Még ha csak az elsőt is.

Örököltek lakást.

CSOK

Külföldön élnek és onnan okoskodnak tapasztalat nélkül véleménnyel.

Híradóból, és híroldalakból tájékozódnak (bár már mind kormány és mind ellenzéki oldalon elismerték a lakhatási válságot).

Valós életből hozzál példát, ne ChatGPT-ket kérdezgess!

szept. 28. 23:24
 132/175 A kérdező kommentje:
Más a hülyeségét magyarázta itt (fent említett kategóriákból) nem az igazát. Ahogy én sem az igazamat magyaráztam, hanem az IGAZAT.
szept. 28. 23:26
 133/175 anonim ***** válasza:
Igazadat, tények nélkül... Annyi hülyeséget írsz hogy már fáj. Több időt nem pazarlok már erre. Sok szerencsét.
szept. 29. 03:20
 134/175 anonim ***** válasza:

Amúgy a skionfrénre is írtuk, hogy rosszul használod. Arra mi a magyarázat?

Amúgy meg én mondtam, hogy ebben a "kikiáltott" lakhatási válságban vásárolt egy barátom házat önerőből és arra azt mondtad, hogy nem most.

Hoztam példát és nem érdekel. Akkor hogy is van ez?

Olyanokat is állítottál az elején, hogy állásinterjún kérdezik, hogy mamahoteles vagy-e. Én voltam azért pár állásinterjún, de egyikben se érdeklődtek ilyen dolgok felől.

Össze-vissza beszélsz hülyeségeket már az első kommentedet óta, és teljesen azt a képet állítottad fel, hogy fogalmad sincs a világ működéséről, hogyan kapcsolódnak össze, hogyan értelmezhetők a dolgok. Ehelyett mindenkit küldenél katonának, aki próbál felvilágosítani. Van, aki nem szépen tette, ez tény. De 1000% biztos vagyok benne, hogy te is kommenteltél már hasonló hangvételűt. Most nem a kérdés alatti kommentjeidre gondolok, az mind kritikán aluli. Azokból kiindulva... Huh a jó isten mentsen mindenkit.

És ezt már sokadjára mondom, kérlek jegyezd meg (vagy értsd meg):

SENKIT SEM ÉRDEKEL HOL LAKSZ ÉS MILYEN KÖRÜLMÉNYEK KÖZÖTT. TÉGED ÉRT EGY KÉT ILYEN INGER ÉS MOST RÁ AKAROD HÚZNI EZT AZ EGÉSZ VILÁGRA! NAGYON ROSSZ ÚTON HALADSZ. TÉGED KÜLÖNBEN IS A STÍLUSOD ÉS AZ IGEN CSAK KIFOGÁSOLHATÓ GONDOLATMENETED MIATT ÉRTEK A NEGATÍV VÁDAK, NEM AZÉRT MERT ANYU MOSSA A GATYÁID.

Illetve társaságnak sem lehetsz túl jó, veled "beszélgetni" olyan, mint a Dunába vizet hordani.

szept. 29. 08:43
 135/175 A kérdező kommentje:

Az hogy az elmúlt pár hozzászólásból kiderült, hogy kultúrált beszélgetésre is alkalmatlan vagy, az még csak egy dolog. Nincs min meglepődni. Bár ezt az is igazolta, hogy ha visszakérdeztem valamit, akkor vagy nem érkezett rá válasz, vagy valami hülyeség lett mondva. Pl. hol írtam ezt, hogy megkérdezték állásinterjún tőlem, hogy mamahoteles vagyok? Persze költői kérdés, mert úgysem fogod te ezt bemásolni tőlem.

A skizofrénia meg kb az ilyen viselkedésre is értendő, illetve a félre magyarázásokra, egymás mellett elbeszélésre, mondat kiforgatásra, illetve arra, hogy ignorálva van amit mondok, és mondva van ugyanaz a hülyeség előtte, mint mielőtt azt mondtam volna, ami ignorálva lett (bár ezt a viselkedést bennfentes nárcisztikusnak hívta, nem skizoférniának), tehát sajnos azt kell hogy mondjam, hogy a skizó jelző helytálló volt. Na most lehet hogy nem vagy az, csak így véded meg az igazadat, de amennyiben így van, akkor is jogos rád ez a jelző.

Mellesleg volt valami a 131-es hozzászólásomban, amivel úgy el tudtad volna kenni a számat, hogy hiába mondtam volna utána bármit, rám lehetett volna húzni a magyarázkodást. Most még adok egy lehetőséget hogy magadtól vedd észre, de csak egy hozzászólás előnyt kapsz!

szept. 29. 13:05
 136/175 anonim ***** válasza:

Milyen rendes vagy XD

Na buffogj csak magadban tovább.

szept. 29. 14:29
 137/175 A kérdező kommentje:

Látom sikerült kiégni mert hiába próbáltál 100-adjára is azzal oltani, hogy otthon élek anyámmal, kérdezzem meg anyát, anya mos rám és egyéb mamahoteles dolgokat rám büfögtél, nem tudtál elérni vele semmit. :D Megmondom miért van ez. Mert nem igaz. Ha igaz lenne, magamra vettem volna, fájna és akkor én mocskolnálak kétpofára, sértetten, 15 éves kisgyerek színvonalán személyeskedve. Ugyanezért tudtam belőled kiváltani az előbb felsoroltat, mert veled ellentétben én betaláltam az igazsággal, és most sakkozó galambot játszol. ;)

Dehát egy olyantól, aki hétvégén éjszaka a haverjaival azzal szórakozik, hogy berúgva beleköt minden arra járóba, hogy "Mi van g. mit nézel, gyere játszuk le k." attól kár értelmet várni. ;) (Értsd jól ezt az iróniát, különben megint születni fog tőled egy önmagadat égető hozzászólás. ;) )

szept. 29. 15:14
 138/175 anonim ***** válasza:
100%

Te égeted magam már majdnem két hete és nem az a pár hozzászóló, aki még az előbbiekben kommentelt.

Akkor most nyertél. Hurrá.

Tudom, hogy zavar különben már rég nem lenne nálad ez téma és kérdés se született volna róla.

Öhm hupsz? Az élet nem téged igazol.

De nem fogod belátni, a mami is lemond rólad.

Pusszancs :*

szept. 29. 15:44
 139/175 A kérdező kommentje:

"Te égeted magam már majdnem két hete"

Én égetem magad? Hát te tényleg skizó vagy. :D A veled való vitatkozás meg olyan, mintha pisztolypárbajon lennénk, és te magadat lőnéd meg folyton, hogy bizonyítsd milyen veszélyes fegyvered van, és utána bele magyarázod, hogy nekem fáj. :D

Erre jó példa a ChatGPT-s példád, amit úgy toltál be ide, hogy el sem olvastad rendesen, különben nem merted volna bemásolni. Ugyanis a ChatGPT még nem hogy nem ellenérv volt, de még háromnegyed részben a 128-as hozzászólásomban elhangzottakat tükrözte, tehát nekem adott igazat. ;)

szept. 29. 17:16
 140/175 A kérdező kommentje:
Úgyhogy feleslegesen ne becsüld túl magad. Attól még hogy úgy jártál általánosba 8 évig, hogy 4 elsőt és 4 másodikat elvégeztél, még nem jelenti azt, hogy megvan a 8 osztályod. ;)
szept. 29. 17:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!