Normális dolog lakhatási válság idején negatív megkülönböztetésben részesíteni azokat, akik a szüleiknél kényszerülnek lakni?
Figyelt kérdés
Főleg amikor egy albi havonta több mint a minimálbér, a saját lakás árakról meg ne is beszéljünk.szept. 17. 13:17
171/175 anonim válasza:
170
Én sem értem magam… Tulajdonképpen igazad van.
172/175 anonim válasza:
171: megértem, könnyű beszippantódni. Ez valójában egy játszma.
173/175 anonim válasza:
Nyugodtan kiírhatod a nevem, a Facebookon is vagyok fent ;)
De nem válaszoltál rá, csak megfenyegettél vele :D
Srácok, menjünk! Hagyjuk fulladozni a hisztiben, sose látja be, hogy vele van a baj és nem az élethelyzetével.
174/175 A kérdező kommentje:
Te jó ég hány fiókból véded még meg magad? A neved az volt, hogy Kellegynév2. Azt meg kiírtam.
Ha meg józan vagy, mondd csak meg mit jelent a mama hotel!
okt. 22. 20:15
175/175 A kérdező kommentje:
Látom hogy kínos volt a kérdés. ;) De mit vár az ember egy ilyen beszólogatós, félrebeszélős, gázlángozós, belemagyarázós, lekezelő, személyeskedő trolltól, aki úgy védi meg az álláspontját (ha egyáltalán ezt lehet álláspontnak nevezni), hogy ha nem értenek egyet vele, akkor pszichiátriára küldené, személyeskedik sértetten, ha visszaszemélyeskednek, akkor még hisztizik hogy a stílusával van baj a másiknak, nem az élethelyzetével, és amikor már végképp kínos a helyzet és nem tud mit mondani, hívja az admint töröltetni, megvédi magát még 6 fiókból (ami szabályellenes), vagy lapít mint nyuszika a bokorban. Azt hiszem korrektül körül írtalak. ;) Mindenesetre unalmas már az ilyen troll.
okt. 23. 07:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!