Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Normális dolog lakhatási...

Normális dolog lakhatási válság idején negatív megkülönböztetésben részesíteni azokat, akik a szüleiknél kényszerülnek lakni?

Figyelt kérdés
Főleg amikor egy albi havonta több mint a minimálbér, a saját lakás árakról meg ne is beszéljünk.
szept. 17. 13:17
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯
 91/175 A kérdező kommentje:
#90 Adtam. Mondtam hogy Hercegnőkkel nem ismerkedek. :D Ne hisztizz! ;)
szept. 21. 21:29
 92/175 A kérdező kommentje:

Lenézem azokat a fagypont alatti intelligenciával rendelkező trollokat, akiknek nincs meg a szellemi képességük hogy megvédjék magukat meg az álláspontjaikat, hanem hívják az admint, hogy töröltessék, amire nem tudnak érdemben reagálni. Én nem jelentek egy hozzászólást sem, pedig nekem sincs átlagon felüli intelligenciám.

Ennél jobban már csak azokat nézem le, akik most itt mindjárt írják hogy "nem én voltam".

szept. 21. 21:31
 93/175 anonim ***** válasza:

A hány éves vagy kérdésre hol válaszoltál?

Nem akarok veled ismerkedni, te jó ég...

Én férfiakkal ismerkedek, nem érzelmi analfabéta kisfiúkkal😉

szept. 22. 09:32
 94/175 anonim ***** válasza:
Amúgy én jelentettem az összes válaszod és a kérdést is, nem értem miért hagynak még érvényesülni. Az ilyeneket el kell zárni.
szept. 22. 09:33
 95/175 A kérdező kommentje:

#Hercegnő Nos meleg férfi sem vagyok.

#94 Látszik hogy több az egó benned mint az értelem. Ki sem tudsz állni az igazadért meg magadért, csak "jááááj cúúúúnááááát mondott rám á mámáhotelesz. Admint rögtön!!!!!" :D A katonaságban erre is megtanítanának. ;)

szept. 24. 07:45
 96/175 anonim ***** válasza:

Még mindig nem válaszoltál arra, hogy hány éves vagy.

Így csak minket igazolsz.

Amúgy meg legalább 3 válaszolót nevezel Hercegnőnek, döntsd már el végre, hogy ki az.

Hogyhogy ennyi időbe telt a válasz? Anyu kihúzta a netet, mert rosszul viselkedtél?

szept. 24. 08:58
 97/175 A kérdező kommentje:
Nem értem rátok. Neked is inkább gyakorlöban kéne köröket futni és fekvőtánaszokat nyomni. Hasznosabb lennél.
szept. 24. 09:20
 98/175 anonim ***** válasza:

El vagy nagyon tévedve, hapsikám.

Remélem azért megtalálod valaha a kiutat a sötét fejedből.

A remény hal meg utoljára, de be kell látnom, mert eltemettük.

szept. 24. 10:00
 99/175 A kérdező kommentje:

Mondja ezt olyan (de lehet, hogy mondják ezt olyanok), akik a kérdést sem tudják értelmezni, félre válaszolnak, személyeskednek, és mindezek mellett lenézik azokat, akik lakhatási válság idején egy fedél alá kényszerültek a szüleikkel, mindezt úgy, hogy nekik nem kellett megküzdeni az otthonteremtéssel, mert anya és apa az ánuszuk alá rakták az első lakást. Hát nem tudom ki itt a sötét.

A te gondolkodásodból nézve nem azért vagyok úgymond bunkó meg ellenszenves, mert a stílusom miatt (igen valóban személyeskedek de nem én kezdtem), hanem mert egy általad feltételezett élethelyzetben vagyok, amit lenézel. Tehát nem tartalmilag, hanem élethelyzetileg.

szept. 24. 21:00
 100/175 A kérdező kommentje:
Ezért volt a kérdés is jelentve, nem csak a hozzászólásaim.
szept. 24. 21:13
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!