Iphone vagy nokia 5800?
Figyelt kérdés
2009. máj. 27. 21:00
52/238 anonim válasza:
a nokia 5800 xm télleg sokkal jobb minden szempontból sztem még a hardvere is erősebb.
53/238 anonim válasza:
Nyilván, mert neked az van, jóhogy magyarázod a bizonyítványod.:) Idióta
54/238 anonim válasza:
Nekem 5800-ám van kicsikét lassú de amúgy nagyon meg vagyok vele elégedve nagyon nagyon sok progi van rajta de viszont játékok terén nem túl jó.Zenében szerintem simán felér az iphonnal sőt lehet jobb is.Az iphonon több játék van és élvezhetőbb ha van elég pénzed szerintem iphone kíváncsi vagyok hogy döntessz.
55/238 anonim válasza:
5800 felér az iphone zenelejátszásával? Hol élünk? Iphoneba IPOD van. Iphonet veszel, nem csak egy készüléket kapsz. ;)
56/238 anonim válasza:
az iphone egy nagy sz@r, semmit se tud, a nokia a legjobb választás, amugy is a nokia gyártja a legjobb telefonokat, a nokiánál van a legtöbb legokosabb telefon
57/238 anonim válasza:
meg am nekem egy nokia 5310em van és sokkal többet tud mint pl: samsung s5230, lg kp502,
58/238 anonim válasza:
az iphone szar becsapnak megveszed 100ezerért, azt mondod hű de olcsón szereztem meg, aztán egy nap se tellik el és kiderül hogy hamis, és a hamis iphon annyit ér mint egy siemens
59/238 anonim válasza:
először is elmondom hogy a szar iphone tud kamerázni és nagyon szép képet csinál
nagyon sok és jó játék lehet rajta
és ipod van rajta ami magában sem egy rossz dolog
nagyon jól és könnyen lehet vele netezni tök egyszerű
és szebb is mint a nokia
60/238 anonim válasza:
nemtudom, hogy megvetted-e már, de azért írok. 5800ám van, de volt már iphoneom is. Én jobbszeretem a nokiákat, nemtudom miért, sose szívtam még nokia márkájú telefonnal. Az iphone-t nem tudtam megszokni, ez van.:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!