Iphone vagy nokia 5800?
De elegem van az olyanokból, akik nem fogtak még iPhone-t a kezükbe, de azért lefikázzák, vagy azért fikázzák, mert nekik nincs, de akarnak, és maguknak beszélik be, hogy mekkora szar... Na de vissza a tárgyhoz: Mutass nekem több, mint 50.000 alkalmazást bármilyen más telefonra! Mert az iPhone-ra ennyi van, és kb. Naponta 100 új jön ki. Zenehallgatásra ennél nincs jobb, netezésben még csak senki meg sem közelítette az iPhone szintjét, filmnézésre és fotók nézésére az óriási kijelzô miatt nem akad párja széles-e világon, játékokról meg ne is beszéljünk... Bluetooth egy egyszerû program telepítésével megoldható, (tapasztalat) copy-paste alapból van, videòfelvételt a 3G[S] szintén alapból tudja (3.2MP), a régebbieken szintén egy program, és kész a csoda... MMS-t szokták még hátrányként felhozni, de azt is tydja alapból, MSN, Skype, e-mail-re ennél jobb készüléket nem láttam... Ja és van rá TomTom, iGo, Navigon... Ez a 3 leghíresebb GPS szoftver. Ja, és ezt is iPhone-ról írtam :P
Ja, és ami cikket olvastál, az 2 éves. Azóta RENGETEGET változott a világ, fôleg az iPhone. Olvass jobban utána. Amúgy meg Júniusban lehet majd kapni a 3G[S]-t, ugyanannyiért, mint most a 3G-t. Abból lesz majd 32Gb-os verzió is. Mondj még egy 32Gb-os telefont!
50.000???
Az semmi.Nokiara csak a nokiaprogramok.h-n van 20 ezer ami csak 1 oldal es meg sok ezer oldal van es nokiara van a legtobb symbianos progi ez tuti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!