Iphone vagy nokia 5800?
A családomban 3 iphone van, és szidják mint a bokrot. Ugyanúgy az ismerőseim többsége... Persze olyan is van, aki imádja. Nyilván attól függ, mire használod.
5800-a még egy ismerősömnek sincs, úgyhogy nem tudok róla nyilatkozni.
Most én is a kettő között ingadozok, és azt hiszem, 5800 lesz. Telefonáláson meg sms-en kívül másra nem nagyon használom, talán a wifit kivéve. Apropó wifi, az n95-ön soha nem használtam, mert szar volt, az iphone-on próbáltam még, azon már rendesen működött, de azon is szar. A telefont nem netezéshez találták ki asszem. Ez van. Legalábbis engem idegesít, hogy egy 10cm-es képernyőn kell szenvedni.
Én sztem 5800-at veszek, egyrészt mert már mindenkinek iphone van, és összetéveszteném a családban:) másrészt az iphone-nal ellentétben ennél van rá esélyem, hogy befér a zsebembe. Bár nem sok..(ez a lányok szűk farmerjeinek átka:D) Harmadrészt aminek a közelébe megyek, az tönkremegy, és nokiát könnyebb javíttatni. Remélem.
Ja, és ha iphonet veszel, akkor rá ne tedd az ipodod töltőjére (ami ugyanolyan), mert kidobhatod. Zseniális, ugye?
Tényleg újat kellett venni helyette, bár meg is érdemli, aki vesz még egyet, magára vessen...
Most ennyi. Ha 5800-at veszek és az is ugyanolyan szar mint az iphone, akkor bátorkodom visszajönni és lefikázni.
figy.
a nokia 5800 nem egy kategóriában van az iPhonnal, persze hogy az iPhone sokkal sokkal jobb, de sokkal sokkal drágább!
Nem kell őket összehasonlítani, az iPhone-nak nincs párja, csak utánzata...
a nokiá-hoz adnak tv-kábelt,van micro usb
egyértelmű
mert az iphone-ről nem tudok sokat
csak annyit,hogy naon drága
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!