Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Iphone vagy nokia 5800?

Iphone vagy nokia 5800?

Figyelt kérdés
2009. máj. 27. 21:00
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯
 61/238 anonim válasza:
22%

A családomban 3 iphone van, és szidják mint a bokrot. Ugyanúgy az ismerőseim többsége... Persze olyan is van, aki imádja. Nyilván attól függ, mire használod.

5800-a még egy ismerősömnek sincs, úgyhogy nem tudok róla nyilatkozni.

Most én is a kettő között ingadozok, és azt hiszem, 5800 lesz. Telefonáláson meg sms-en kívül másra nem nagyon használom, talán a wifit kivéve. Apropó wifi, az n95-ön soha nem használtam, mert szar volt, az iphone-on próbáltam még, azon már rendesen működött, de azon is szar. A telefont nem netezéshez találták ki asszem. Ez van. Legalábbis engem idegesít, hogy egy 10cm-es képernyőn kell szenvedni.

Én sztem 5800-at veszek, egyrészt mert már mindenkinek iphone van, és összetéveszteném a családban:) másrészt az iphone-nal ellentétben ennél van rá esélyem, hogy befér a zsebembe. Bár nem sok..(ez a lányok szűk farmerjeinek átka:D) Harmadrészt aminek a közelébe megyek, az tönkremegy, és nokiát könnyebb javíttatni. Remélem.

2009. dec. 28. 12:20
 62/238 anonim válasza:
0%

Ja, és ha iphonet veszel, akkor rá ne tedd az ipodod töltőjére (ami ugyanolyan), mert kidobhatod. Zseniális, ugye?

Tényleg újat kellett venni helyette, bár meg is érdemli, aki vesz még egyet, magára vessen...

Most ennyi. Ha 5800-at veszek és az is ugyanolyan szar mint az iphone, akkor bátorkodom visszajönni és lefikázni.

2009. dec. 28. 12:27
 63/238 anonim válasza:
11%
Én ismerem az Iphont is meg a nokia 5800-t mert tesomnak iphonja van nekem meg 5800-m szerintem jobban jársz ha nokia 5800-t veszel ! Jobb telefon többet tud ! és szeretni fogod csak sokat gondolkodik :D ( kb. 7 mp. )
2010. jan. 9. 10:22
 64/238 anonim ***** válasza:
35%
Egyrészt már fél éves kérdés okoska, másrészt le sem tudod írni, hogy iphone, mit ismersz te...ismerkedjél a nokiáddal és hidd el hogy az jó:) neked biztos az is:)
2010. jan. 10. 05:49
 65/238 anonim ***** válasza:
90%
Nekem az 5800 a sokadik symbianos nokiam volt. Szoval rendelkeztem mar nemi tapasztalattal, mikor megvettem. Raporogtem az erintokijelzore, hogy az mekkora jo lesz nekem, foleg h symbianos ez is. Hat, nem lett az, eletem eddigi legrosszabb telefonjat sikerult megvasarolnom, eleg borsos aron. Most biztos sokakat megsertek, de nekem az 5800 az igenytelenseg netovabbja. Itt most elsosorban nem arra gondolok, hogy gagyi, kopogos, nyikorgos muanyagbol van az egesz. Ezek folott szemet hunytam, meg ha egy 80.000Ft-os (anno) telefonrol volt is szo. A legnagyobb igenytelenseg a belsejere jellemzo. Gratulalok a nokianak! Csinalt egy telefont, amibe szinte belezsufolt mindent, csak epp vasat nem tett ala. Lassu, akad, gondolkodik, minden az ellen dolgozik, hogy te ezt a telefont elvezhetoen ki tudd hasznalni. Aztan a hab a tortan, az maga a kijelzo. Ennyi erovel egy butorlapot is simogathatnek, az is kb annyira reagal az erintesre. SMS irasra, gorgetesre, a menuben navigalasra teljesen alkalmatlan. Nem azt mondom, hogy nem lehet vele megcsinalni, mert meg lehet. Na de hogyan?! Nem veszi az erintest, vagy epp rossz helyen erzekel (szamtalanszor kalibraltam) egyszoval alkalmatlan a gordulekeny, kenyelmes hasznalatra a mindennapokban. Had ne kelljen az utcan elovakarnom a stylust, mert epp sms-t szeretnek irni, ugyanis ujjal 10perces bibelodes egy uzenet megirasa. Arrol nem is beszelve, hogy a stylus karcolja a kijelzot, pedig nem durvan nyomtam ra, elhihetitek, hogy vigyazok egy draga telefonra. Az egy honapos hasznalat vegere tele volt vekony hajszal karcokkal, ami biztosan a stylustol volt, mert egyebkent tokban hordtam. Szoval en igy jartam az egekig magasztalt 5800-val. Egy het hasznalat utan tudtam, hogy nem o az igazi, de adtam neki egy szoft frissitest es meg 3 het haladekot. Engem nem gyozott meg, sajnalom.
2010. jan. 12. 11:54
 66/238 anonim ***** válasza:
100%
Pontosan ezektől féltem, mikort iphone helyett 5800-át akartam venni, pedig nem is tudtam ezeket, csak valahol éreztem, hogy hát ugyanolyan, mint az eddigiek, csak aláraktak egy érintőkijelzőt és nem lesz gördülékony, gyors, élvezetes a használata...nem bántam meg az iPhone-t, nem is fogom mostmár.
2010. jan. 13. 19:34
 67/238 anonim ***** válasza:
100%

figy.

a nokia 5800 nem egy kategóriában van az iPhonnal, persze hogy az iPhone sokkal sokkal jobb, de sokkal sokkal drágább!

Nem kell őket összehasonlítani, az iPhone-nak nincs párja, csak utánzata...

2010. jan. 14. 22:24
 68/238 anonim ***** válasza:
79%
A Nokia 5800 az iPhone-hoz képest egy szar. Ezzel nem lehet vitatkozni. Az iphone-t meg cak azért szidják, mert nekik nincs pénzük rá.
2010. jan. 31. 11:41
 69/238 anonim ***** válasza:
76%
pontosan...
2010. jan. 31. 15:35
 70/238 anonim ***** válasza:
29%

a nokiá-hoz adnak tv-kábelt,van micro usb

egyértelmű

mert az iphone-ről nem tudok sokat

csak annyit,hogy naon drága

2010. febr. 5. 19:53
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!